Inici

Benvingut, benvinguda al portal de turisme de l'Ajuntament de Barcelona, on trobaràs informació sobre la política turística de la ciutat, la gestió i les actuacions que s'estan duent a terme, així com dades i estadístiques de l'activitat turística.

 • Nova edició del Fòrum TurisTIC

  Nova edició del Fòrum TurisTIC, 22 de juny de 2021: intel·ligència artificial, transformació digital i ecològica, fons europeus Next Generation i molts d'altres reptes del turisme post-pandèmia. Si vols participar, inscriu-te aquí  

 • Vols adaptar el teu negoci al turisme del futur?

  L’Ajuntament de Barcelona ofereix als operadors turístics l’oportunitat d’adherir-se a una distinció que reconeix aquells que aposten per una gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, l’equitat de gènere i el retorn social i econòmic. Informació i inscripcions aquí.

 • Barcelona mai s'atura- Recuperem l'activitat

  Arran de les circumstàncies excepcionals provocades per la crisi econòmica derivada de la covid-19, l'Ajuntament de Barcelona té en marxa un pla per reactivar l'economia de la ciutat amb mesures de xoc i eines a llarg termini per regenerar-ne el teixit econòmic i social, però també per seguir fent de Barcelona un referent en innovació, sostenibilitat i qualitat en el treball.

 • App Check Barcelona

  La nova App Check Barcelona permet gestionar els fluxos de visita dels diferents espais d’interès

 • Fòrum de debat 'Ciutat, turisme i cultura'

  Hi ha d'haver activitats adreçades només als visitants? Els públics locals són l'avantsala de l’èxit internacional? Quin és el llegat del turisme a la ciutat? Com han de conviure els continguts comercials i les polítiques socioculturals quan parlem de gestió turística?

  Més d'un centenar de persones expertes en els àmbits del turisme, la cultura i les indústries creatives dialoguen en un Fòrum de Debat sobre la relació entre aquests mons i el seu potencial.

 • BCN safe city. BCN safe visit

  L'Ajuntament de Barcelona ofereix a les empreses vinculades a l'economia del visitant un servei d'assessorament en línia per conèixer quins són els protocols o mesures de seguretat sanitària més adients per a cada tipus de negoci. 

 • Barcelona mai s'atura

  Arran de les circumstàncies excepcionals provocades per la crisi econòmica derivada de la covid-19, l'Ajuntament de Barcelona té en marxa un pla per reactivar l'economia de la ciutat amb mesures de xoc i eines a llarg termini per regenerar-ne el teixit econòmic i social, però també per seguir fent de Barcelona un referent en innovació, sostenibilitat i qualitat en el treball.

 • #FAIRTOURISMBCN

  Abans de llogar un pis turístic, comprova si té llicència

 • Observatori del turisme a Barcelona: ciutat i regió

  Consulta les principals dades estadístiques de la Destinació Barcelona

 • Meet Barcelona

  L’espai dels qui volen descobrir què és Barcelona

 • ZonaBus

  Estacionament per autocars turístics

Notícies

El Bus Turístic torna el 2 de juliol

19 juny, 2021 - 16:06h

Transports. Les rutes vermella i blava del Bus Turístic reprenen l’activitat a partir del mes vinent.

Informe sobre les opcions de millora de l’aeroport del Prat Josep Tarradellas

17 juny, 2021 - 16:59h

Medi Ambient. Es presenta un informe de Barcelona Regional per valorar les opcions de millora de l’aeroport del Prat Josep Tarradellas dins del context d’emergència climàtica i postcovid que vivim.

Barcelonines i barcelonins, el centre us reclama!

12 juny, 2021 - 12:27h

Comerç. La campanya “Barcelona x tu. Tu x Barcelona” convida la ciutadania a recuperar el centre de la ciutat després d’un any especialment difícil.

Aliança per atreure el turisme francès de qualitat

10 juny, 2021 - 16:59h

Economia. Barcelona i Sevilla s’uneixen en una acció promocional a París per atreure turisme francès de qualitat i reactivar l’economia d’aquest sector.

Recursos d'interès