Inici

Benvingut, benvinguda al portal de turisme de l'Ajuntament de Barcelona, on trobaràs informació sobre la política turística de la ciutat, la gestió i les actuacions que s'estan duent a terme, així com dades i estadístiques de l'activitat turística.

 • Nova edició del Business With Social Value

  El 15 de desembre de 2021 se celebra una nova edició del Business With Social Value, un esdeveniment anual que facilita el coneixement dels productes i serveis dels Centres Especials de Treball i Empreses d’Inserció no lucratius a les institucions, organismes i empreses mercantils. Tindrà lloc al Palau de Congressos de Catalunya. 

 • Barcelona mai s'atura- Recuperem l'activitat

  Arran de les circumstàncies excepcionals provocades per la crisi econòmica derivada de la covid-19, l'Ajuntament de Barcelona té en marxa un pla per reactivar l'economia de la ciutat amb mesures de xoc i eines a llarg termini per regenerar-ne el teixit econòmic i social, però també per seguir fent de Barcelona un referent en innovació, sostenibilitat i qualitat en el treball.

 • Renovació del Consell de Turisme i Ciutat

  El Consell de Turisme i Ciutat obre el seu període de renovació per al mandat 2022-2026. Consulta tota la informació aquí

 • Vols adaptar el teu negoci al turisme del futur?

  L’Ajuntament de Barcelona ofereix als operadors turístics l’oportunitat d’adherir-se a una distinció que reconeix aquells que aposten per una gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, l’equitat de gènere i el retorn social i econòmic. Informació i inscripcions aquí.

 • App Check Barcelona

  La nova App Check Barcelona permet gestionar els fluxos de visita dels diferents espais d’interès

 • Fòrum de debat 'Ciutat, turisme i cultura'

  Hi ha d'haver activitats adreçades només als visitants? Els públics locals són l'avantsala de l’èxit internacional? Quin és el llegat del turisme a la ciutat? Com han de conviure els continguts comercials i les polítiques socioculturals quan parlem de gestió turística?

  Més d'un centenar de persones expertes en els àmbits del turisme, la cultura i les indústries creatives dialoguen en un Fòrum de Debat sobre la relació entre aquests mons i el seu potencial.

 • reActivem Barcelona

  Subvencions per a comerços, hotels i restaurants.

 • BCN safe city. BCN safe visit

  L'Ajuntament de Barcelona ofereix a les empreses vinculades a l'economia del visitant un servei d'assessorament en línia per conèixer quins són els protocols o mesures de seguretat sanitària més adients per a cada tipus de negoci. 

 • Observatori del turisme a Barcelona: ciutat i regió

  Consulta les principals dades estadístiques de la Destinació Barcelona

 • ZonaBus

  Estacionament per autocars turístics

Notícies

Reconeixement internacional a la competitivitat de Barcelona

26 novembre, 2021 - 14:41h

Competitivitat global. Torna a situar-se entre les vint primeres ciutats, la millor posició des del 2016.

Barcelona acull una cimera mundial per orientar la transformació del turisme després de la pandèmia

3 novembre, 2021 - 12:27h

Turisme. El Future of Tourism World Summit es clou amb la presentació d'un decàleg per transformar el sector del turisme

Barcelona & Partners

Comença una nova etapa al CCIB

29 octubre, 2021 - 16:20h

Economia. Fira Barcelona ja gestiona el Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

Barcelona, turisme, cultura

Recuperació progressiva del turisme

28 setembre, 2021 - 16:22h

Turisme. Gairebé dos milions de persones han visitat la ciutat aquest estiu.