Inici

Benvingut, benvinguda al portal de turisme de l'Ajuntament de Barcelona, on trobaràs informació sobre la política turística de la ciutat, la gestió i les actuacions que s'estan duent a terme, així com dades i estadístiques de l'activitat turística.

 • Nova edició del Fòrum TurisTIC

  Nova edició del Fòrum TurisTIC, 22 de juny de 2021: intel·ligència artificial, transformació digital i ecològica, fons europeus Next Generation i molts d'altres reptes del turisme post-pandèmia. Si vols participar com a ponent, inscriu-te aquí  

 • Fòrum de debat 'Ciutat, turisme i cultura'

  Hi ha d'haver activitats adreçades només als visitants? Els públics locals són l'avantsala de l’èxit internacional? Quin és el llegat del turisme a la ciutat? Com han de conviure els continguts comercials i les polítiques socioculturals quan parlem de gestió turística?

  Més d'un centenar de persones expertes en els àmbits del turisme, la cultura i les indústries creatives dialoguen en un Fòrum de Debat sobre la relació entre aquests mons i el seu potencial.

 • Reset turístic. Nou escenari, noves oportunitats

  Coneix les mesures municipals per acompanyar les empreses del sector i estimular el consum

 • Barcelona mai s'atura

  Arran de les circumstàncies excepcionals provocades per la crisi econòmica derivada de la covid-19, l'Ajuntament de Barcelona té en marxa un pla per reactivar l'economia de la ciutat amb mesures de xoc i eines a llarg termini per regenerar-ne el teixit econòmic i social, però també per seguir fent de Barcelona un referent en innovació, sostenibilitat i qualitat en el treball.

 • BCN safe city. BCN safe visit

  L'Ajuntament de Barcelona ofereix a les empreses vinculades a l'economia del visitant un servei d'assessorament en línia per conèixer quins són els protocols o mesures de seguretat sanitària més adients per a cada tipus de negoci. 

 • Observatori del turisme a Barcelona: ciutat i regió

  Consulta les principals dades estadístiques de la Destinació Barcelona

 • Vols adaptar el teu negoci al turisme del futur?

  L’Ajuntament de Barcelona ofereix als operadors turístics l’oportunitat d’adherir-se a una distinció que reconeix aquells que aposten per una gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, l’equitat de gènere i el retorn social i econòmic. Informació i inscripcions aquí.

 • Pla Estratègic de Turisme 2020

  El Pla Estratègic de Turisme 2020 recull les línies d’actuació que guiaran les polítiques turístiques de l’Ajuntament durant els propers anys. Podeu consultar el document íntegre aquí.

   

 • #FAIRTOURISMBCN

  Abans de llogar un pis turístic, comprova si té llicència

 • Meet Barcelona

  L’espai dels qui volen descobrir què és Barcelona

 • ZonaBus

  Estacionament per autocars turístics

Notícies

Comença la temporada del 120è aniversari del Tibidabo

13 maig, 2021 - 17:59h

Lleure. El funicular es transforma en la Cuca de Llum, que permetrà accedir al parc en tres minuts en un trajecte amb vistes.

El compromís amb la sostenibilitat turística suma 250 empreses

7 maig, 2021 - 15:55h

Turisme. Entrega de les distincions Biosphere a més de sis-centes empreses turístiques.

El Barcelona Green Deal suposarà una inversió de 672 milions d’euros fins al 2023

30 abril, 2021 - 16:26h

Economia. Són deu grans objectius i 66 accions clau per reactivar l’economia de la ciutat a mitjà i llarg termini.

Ajuts perquè hi hagi concerts a l’estiu

24 abril, 2021 - 10:15h

Cultura. Els concerts objecte de la subvenció hauran de tenir lloc entre el 20 de maig i el 30 de setembre als espais del Parc del Fòrum o de l’Anella Olímpica.

Recursos d'interès