Estiueja al teu modernisme

Estiueja al teu modernisme

Patrimoni. Torna la campanya d’estiu de la Ruta, amb promocions per als veïns de la ciutat.

Aquest estiu la Ruta del Modernisme de Barcelona torna amb una promoció especial dirigida als residents de la ciutat: el millor modernisme a meitat de preu.

Els barcelonins que vulguin visitar alguns dels edificis més emblemàtics del modernisme ho poden fer amb descomptes del 50% amb aquesta promoció, que com cada estiu fomenta el coneixement d’aquest moviment artístic a la ciutat. Aquesta promoció es fa gràcies a la col·laboració de les entitats que formen part de la Ruta, que també ofereixen activitats lúdiques i culturals.

Per gaudir del descompte, només cal inscriure’s en aquest web. Totes les persones inscrites rebran un correu electrònic amb vals del 50% de descompte per descobrir alguns dels indrets més destacats del patrimoni modernista de la ciutat. La promoció és vàlida entre l’1 de juliol i el 15 de setembre.

Entre les novetats d’aquest estiu, destaquen les visites a la Fundació MAPFRE, el Palau del Baró de Quadres i la colònia Güell, aquesta última fora de la ciutat.

Aquesta és la cinquena edició de la campanya d’estiu de la Ruta del Modernisme de Barcelona, que l’estiu passat va atreure més de disset mil persones.