S’actualitza el bàner per les entitats adherides al Pacte del Temps

..
27/01/2023 - 12:32 h

El Pacte del Temps ha ampliat els seus eixos d’actuació amb l’eix de temps i ciutat sostenible per tal de donar resposta a les necessitats emergents vers un nou model de sostenibilitat que garanteixi l’equilibri entre l’economia, les cures i l’entorn, posant en el centre l’equilibri vida-naturalesa. Aquest eix complementa la resta d’eixos estratègics del Pacte del Temps, promovent un model de sostenibilitat de la vida en què l’urbanisme, l’estructura i organització de l’entorn reforci una millor distribució dels usos del temps. En aquest sentit, l’Ajuntament de Barcelona ja treballa en la implementació d’algunes mesures a la ciutat. 

En aquest marc, el Pacte del Temps ha decidit anar més enllà i fer visible la importància de la sostenibilitat, afegint-la als beneficis ja identificats de les polítiques del temps, a saber, la igualtat, la salut i l’eficiència. Per augmentar aquesta visibilitat, s’han actualitzat els bàners que utilitzen les entitats adherides al Pacte del Temps per incorporar el nou benefici.

Si sou una entitat adherida, i voleu actualitzar el vostre bàner del pacte del temps, escriviu a pactedeltemps@bcn.cat per sol·licitar-ho.