SORIGUÉ

Sorigué és un grup empresarial fundat el 1954 i el seu origen es remunta a la producció d'àrids i tractament d'asfalts. Actualment, és una companyia referent en el sector de la construcció, els serveis a la ciutat i el cicle de l'aigua, amb una clara aposta per la innovació, l'economia circular i amb vocació de retorn a la societat.

Treballa a través de cinc àrees de negoci: Construcció, Enginyeria, Tecnologia, Materials, Energia i Serveis. Entre les línies d'activitat de Serveis destaquen el Manteniment Urbà, la Gestió de Residus i la Infraestructura Verda, entre altres. També, desenvolupa una important activitat en el sector de l'agroindústria.

logotip de l'entitat

Mesures

RECONEIXEMENTS
L’organització se suma al Pacte del temps de Barcelona com aposta per a la implementació d’una nova cultura del temps a l’organització. Es disposa d’un segell de RSE àmpliament reconegut (IQNETSR10). En el marc del Pla d’igualtat s’està treballant un estudi de bretxa salarial amb l’Ajuntament de Barcelona i es disposa del certificat Bequal per a una empresa del grup. Es disposa de diferents certificacions en Qualitat i Medi ambient: ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 9001, EMAS III, ISO 50001, ISO 45001. L’organització s’ha adherit Adhesió al programa d’Acords Voluntaris de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic
FORMACIÓ
Es preveu la realització d’una conferència per part d’una persona experta en matèria d’horaris, conciliació i productivitat.
 
 
 

Eix

Es facilita l'alliberament d'hores de lliure disposició per dedicar-les a voluntariat, i des de la pròpia empresa es porta a terme voluntariat corporatiu (coaching per a joves en risc d’exclusió social).

Eix