El Grup Motor de la Xarxa NUST es reuneix per fer el seguiment del Pla de Treball

..
26/05/2023 - 15:03 h

» El grup Motor de la Xarxa NUST  -Xarxa d’Empreses per un nou temps de treball- fa el seguiment del Pla de Treball de la Xarxa, proposant nous reptes de futur i repassant les fites realitzades.

El dimarts 9 de maig el Grup Motor de la Xarxa NUST s’ha reunit per a fer el seguiment del Pla de Treball de la Xarxa. La Xarxa NUST – Xarxa d’empreses per un nou temps de treball – és una xarxa local de més de 130 empreses i entitats de diferents mides i sectors orientada a promoure  una cultura del treball i una gestió  del temps de treball que comporti un major equilibri entre les necessitats de temps de les persones i els requisits i necessitats de competitivitat i productivitat de  l’organització, impulsant canvis per a avançar en aquest sentit. Les vint-i-una persones que formen part del Grup Motor participen en les reflexions i les decisions sobre el desenvolupament i les activitats de la xarxa.  El Grup Motor es reuneix periòdicament per  proposar temes o noves iniciatives pel pla de treball, fer-ne un seguiment  i coordinar la participació de la Xarxa NUST en diferents marcs i esdeveniments.

El Pla de treball se centra en el full de ruta que seguirà la Xarxa durant els següents mesos. Aquest s’estructura en tres eixos vertebradors: el programa impacte, el programa workshops i el programa de mentoria. Un dels propòsits del Pla de cara al període maig-juliol és millorar la capacitat d’influència i projecció de la Xarxa per motivar a més empreses i organitzacions a implementar canvis en l’organització del temps i la forma de treballar.

La presència activa a Linkedin es considera una eina clau en aquest propòsit. També s’ha renovat la presència de la Xarxa a internet, en el marc de la nova  web del Pacte del Temps.

En aquesta reunió s’ha destacat  la importància de consolidar les aliances i relacions de col·laboració amb universitats i centres de recerca per fonamentar amb evidències científiques els beneficis de la implementació d’aquestes polítiques.

Fent un repàs als programes que conformen el Pla de Treball de la Xarxa, també s’ha assenyalat la voluntat de donar continuïtat a les relacions amb altres xarxes locals d’empreses – com la Xarxa Denbbora de Biscaia- que comparteixen objectius similars.

En aquesta reunió s’ha presentat també els diferents actes en els quals les empreses de la Xarxa han participat activament -com els organitzats amb motiu de la capitalitat en polítiques de temps de la Ciutat de Barcelona- i la programació d’activitats d’intercanvi i aprenentatge.