La TMB App s'actualitza

La nova TMB App (disponible a Play Store i AppStore) integra més opcions de mobilitat sostenible, com la bicicleta compartida i un lector per escanejar els codis Ddtag, les etiquetes intel·ligents similars a un QR de colors, que estan situats a parades de bus i estacions de metro per obtenir informació sobre el servei.

..
04/06/2024 - 17:21 h

Fins ara, la TMB App oferia informació sobre el metro i els autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona i dades d’altres operadors com Ferrocarrils de la Generalitat, Rodalies, TRAM i els busos de l’AMB. Amb la nova aplicació, s’incorporen també itineraris complementaris a peu i en bicicleta particular o compartida. Des de la nova app, les persones usuàries es poden subscriure i fer ús del lAMBici i tindran informació també del Bicing de Barcelona.

A més, la informació d’altres operadors metropolitans de transport públic s’amplia i ara incorpora també dades en temps de real de l’horari de pas. S’han afegit nous elements de comunicació, com un panell que permet veure les campanyes i avisos d’actualitat.

També hi ha l’apartat de la T-mobilitat i es millora l’experiència, accedint a la lectura i recàrrega de les targetes de forma simple i ràpida amb els pagaments permesos via GPay o Apple Pay.

Més informació