La gent gran torna a fer-se sentir

La gent gran torna a fer-se sentir

21/09/2022 - 15:12

Gent gran. Avui comença la sisena convenció “Les veus de les persones grans”, que durarà fins al març del 2023.

Avui ha començat la sisena convenció “Les veus de les persones grans” amb una jornada de treball a la Lleialtat Santsenca. Aquesta convenció, que s’organitza cada quatre anys i tindrà lloc entre setembre del 2022 i març del 2023, és un espai per compartir bones pràctiques, reflexionar i debatre sobre la ciutat i fer propostes per millorar la qualitat de vida de tota la ciutadania. L’objectiu és fer balanç de la feina feta i formular propostes de futur.

La convenció està oberta a la participació de totes les persones de 60 anys o més de la ciutat, així com a professionals, persones investigadores, persones expertes en l’àmbit de l’envelliment i altres grups que hi tinguin interès, i tindrà com a lema “Participem per garantir drets. Vine i fes-te sentir”.

Al llarg d’aquests mesos es faran diferents tipus d’accions: dues jornades de reflexió, una gran varietat d’activitats als districtes, visites a equipaments de referència i tres intercanvis ciutadans. També hi haurà espais específics a la Xarxa Vincles i a la plataforma Decidim per afavorir la participació i escoltar el màxim de veus possible.

La convenció “Les veus de les persones grans” és un esdeveniment que organitza l’Àrea de Drets Socials i que promou el Consell Assessor de la Gent Gran, l’òrgan de participació de les persones grans de la ciutat, des de fa vint anys.