Trobada nadalenca d’usuaris i usuàries de VinclesBCN

Trobada nadalenca d’usuaris i usuàries de VinclesBCN

27/12/2018 - 10:00

Gent gran. Unes 60 persones visiten el pessebre i l’arbre de la plaça Sant Jaume

Un grup format per una seixantena de persones usuàries del servei VinclesBCN han fet la tradicional trobada de Nadal per visitar el pessebre i l’arbre de Nadal de la plaça Sant Jaume, i també el pessebre instal·lat al Museu Frederic Marès. Molts usuaris i usuàries han utilitzat la seva tauleta per fer fotografies i vídeos de la trobada. Les persones participants procedien de tots els districtes de la ciutat i han estat acompanyades per l’equip de dinamització de VinclesBCN.

L’activitat, celebrada el 14 de desembre, va acabar amb una fotografia de grup i un vídeo resum de la trobada amb què les persones participants feliciten les festes nadalenques. Molts usuaris i usuàries van allargar la trobada prenent un refresc plegats.

VinclesBCN és un servei d’innovació social que reforça les relacions socials de les persones grans que se senten soles i millora el seu benestar a través de les noves tecnologies. Aquest servei es va posar en marxa al gener de 2017 i avui compta amb mil persones usuàries. Per a més informació, visiteu la pàgina web de VinclesBCN.