Barcelona Cultura

El disseny gràfic, entre el bon gust i el mal gust

Conferències, xerrades

Dins de la programació paral·lela a l'exposició Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual. 1980-2003, podrem gaudir de la conferència El disseny gràfic, entre el bon gust i el mal gust, impartida per Enric Satué (Barcelona, 1938).

Satué, Premi Nacional de Disseny l'any 1988, és autor d'una important obra teòrica entorn del disseny gràfic i professor a la Universitat Pompeu Fabra i a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona.  Autor de cartells, llibres, fullets i altres materials gràfics, entre els quals trobem la capçalera d’El Periódico, la gràfica corporativa del Col·legi d’Aparelladors o de la discoteca Up&Down, així com dissenys de portades de llibres per a diverses editorials com ara Alianza Editorial o La Gaya Ciencia, entre d’altres. Algunes d'aquestes peces formen part de la nova exposició del Museu dedicada al disseny gràfic

Les següents conferències del cicle aniran a càrrec dels dissenyadors Pepe Cruz Novillo (24 d'octubre) i de Ricardo Rousselot (7 de novembre).

Escoltar la conferència

Data: 

Dimecres 17 d'octubre, 19 h

Lloc: 

Museu del Disseny de Barcelona

Preus: 

Entrada gratuïta. Aforament limitat

Ajuntament de Barcelona