Afectacions a la mobilitat a la Diagonal, entre els carrers de Lepant i Nàpols, per les obres del tramvia

Els treballs de pavimentació a l’avinguda Diagonal comportaran afectacions als carrers de Lepant, Consell de Cent, Marina, Aragó, Sardenya i Sicília.

..
26/10/2023 - 14:46 h

El cap de setmana del 28 i 29 d’octubre hi haurà restriccions a la mobilitat a l’avinguda Diagonal, a entre els carrers de Lepant i Nàpols, per tal de realitzar la pavimentació dels diferents carrers en aquest àmbit.

Afectacions als carrers de Consell de Cent i Lepant

El dissabte dia 28 i el diumenge 29 es realitzaran treballs de fressat i aglomerat que comportaran el tall dels trams dels carrers de Consell de Cent, entre els carrers de Marina i Lepant i al carrer de Lepant, entre els carrers dels Enamorats i Diputació. Els desviaments de trànsit es faran, en el cas del carrer de Consell de Cent pels carrers de Marina i València, mentre que pel carrer de Lepant serà pels carrers d’Aragó i Nàpols. També afectarà la línia de bus V21 i la parada de bus de Lepant_Diagonal quedarà anul·lada. També quedaran tallats diversos trams de carril bici on els ciclistes hauran de baixar de la bicicleta per poder continuar l’itinerari.

Afectacions al carrer de la Marina i la cruïlla amb Consell de Cent

El dissabte dia 18 i diumenge 19 de novembre es realitzaran treballs de fressat i aglomerat dels trams del carrer de la Marina, entre els carrers d’Aragó i Consell de Cent i a la cruïlla amb aquest últim. Es deixaran habilitats en tot moment dos carrils al carrer de la Marina en sentit ascendent, però es produirà un tall total del carrer Consell de Cent a l’altura del carrer de Sardenya. El desviament es farà pel carrer de Sardenya i la Gran Via. Quedaran també afectats alguns trams de carril bici on els ciclistes hauran de baixar de la bicicleta per tal de seguir l’itinerari de vianants.

El diumenge 19 s’hi afegirà l’ocupació d’un carril de circulació i un carril bus al carrer d’Aragó entre els carrers de Marina i Sardenya.

Afectacions a l’avinguda Diagonal i el carrer de Sicília

El dijous dia 30 de novembre i el divendres 1 de desembre es duran a terme els treballs de fressat i pavimentació del tram de l’avinguda Diagonal, entre els carrers de Nàpols i d’Aragó, i del carrer de Sicília, entre els carrers de València i d’Aragó. Durant ambdues jornades de treball es produirà una afectació parcial de les vies indicades. La circulació dels laterals de l’avinguda Diagonal es desviarà pel carrer d’Aragó (sentit Llobregat) i de Nàpols (sentit descendent) i, en el cas del carrer de Sicília, la circulació es desviarà pels carrers d’Aragó i de Roger de Flor. Així mateix, el carril bici d’aquest mateix carrer es desviarà pel lateral muntanya de l’avinguda Diagonal cap al carrer de València.

Afectacions al carrer d’Aragó i les cruïlles dels carrers de Sardenya i Sicília

El cap de setmana del 2 i 3 de desembre es duran a terme els treballs de fressat i aglomerat del tram del carrer d’Aragó, entre els carrers de la Marina i Sicília. Durant l’execució, es deixaran habilitats tres carrils de circulació del carrer d’Aragó en sentit Llobregat, però es veuran afectats els carrers transversals. El carrer de Marina comptarà només amb tres carrils de circulació i al carrer de Sicília hi haurà un carril habilitat. Així mateix, el carrer de Sardenya estarà tallat durant les 8 i les 11 hores el dissabte 2 i durant tota la jornada el diumenge 3. En aquest cas el trànsit es desviarà pels carrers de València, Lepant i Diputació. Durant la resta de la jornada de treballs al carrer d’Aragó es deixarà un carril habilitat. El carril bici d’aquest mateix carrer es desviarà pel carrer de la Marina i el lateral muntanya de l’avinguda Diagonal.