Tall al carrer de la Font Florida per les obres de canalització de la xarxa d’aigua

El carrer quedarà totalment tallat des del 16 d’octubre i fins al 29 de gener en el tram comprès entre la plaça de les Matemàtiques i el carrer de Trajà.

..
11/10/2023 - 08:30 h

Degut a la continuació de les obres de construcció de nova canalització de la xarxa d’aigua per part d’Aigües de Barcelona, quedarà completament tallat a partir del 16 d’octubre el tram del carrer de Font Florida comprès entre la plaça de les Matemàtiques i la cantonada amb el carrer de Trajà. Es preveu que les obres acabin el 17 de febrer. Quedarà sempre habilitat un carril de circulació per a emergències i serveis a l’escola Pau Vila i l’escola bressol Bellmunt.

Els desviaments de circulació es faran, en sentit Besòs, pel carrer de la Mineria, lateral mar de la Gran Via de les Corts Catalanes, el carrer de Mandoni i reincorporació a Font Florida. En sentit Llobregat el desviament es farà pel carrer de Trajà, accedint al lateral mar de la Gran Via, circulant després pels carrers de Mandoni, Sant Fructuós i Indíbil per arribar a la plaça de les Matemàtiques a través del lateral muntanya de la Gran Via i el carrer de la Mineria.

També es mantenen les afectacions al carrer de la Química, on la circulació en sentit baixada passa al costat Llobregat.

A més, entre el 25 de novembre i el 7 de desembre, la circulació de bicicletes en sentit Besòs s’haurà de fer dins el carril de circulació de vehicles. Les bicis en sentit Llobregat no es veuran afectades. Posteriorment, el 29 de gener s’habilitarà la circulació en sentit descendent al carrer de la Font Florida, és a dir, des del carrer de Trajà fins la plaça de les Matemàtiques i es recuperarà la circulació en els dos sentits. Durant la setmana del 30 de gener finalitzaran els treballs en Plaça de les Matemàtiques i divendres 2 de febrer quedarà totalment restituït el trànsit.