Districte deSants-Montjuïc

Taula d'Emergència Climàtica de Sants-Montjuïc

Totes i tots som corresponsables dels barris, la ciutat i el planeta que deixarem a les generacions futures. Implica’t en la resposta al canvi climàtic participant a la Taula d’Emergència Climàtica de Sants-Montjuïc.

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Parc de Montjuïc

La muntanya de Montjuïc és un gran espai verd de Barcelona, equipat amb instal·lacions esportives i culturals adreçades a tota la ciutat i els seus visitants, però especialment a tot el veïnat dels barris limítrofs.

Compra a prop

Perquè els negocis més propers no tanquin, fomentar la convivència, mantenir llocs de treball i que els teus diners no marxin lluny. Per comprar de forma sostenible i rebre un servei de qualitat.

Pla de Desenvolupament Econòmic de Sants-Montjuïc

El PDE inclou fins a 41 mesures per a la dinamització i transformació socioeconòmica de Sants-Montjuïc de 2017 a 2021), apostant per l’economia plural, diversa i sòlida, tant en sectors d’activitat com en matèria de distribució de riquesa, que tingui com a raó de ser la satisfacció de les necessitats del veïnat.

Sants-Creu Coberta, tots els caps de setmana

El carrer de Sants i Creu Coberta, l'eix cívic i comercial de 2 km que uneix Sants-Badal amb la plaça d'Espanya, estarà tallat a la circulació i reservat al passeig tots els dissabtes i diumenges entre les 9 i les 20 h. Caminem, juguem, xerrem o llegim... sense fum ni motors en marxa!

 

Newsletter

Rep cada dijous tota la informació municipal del teu districte i l'agenda d'activitats destacades del cap de setmana.

Notícies

local d'oci nocturn

Mesures covid-19: reobre l’oci nocturn

23/09/2021 - 09:44

. A partir de la mitjanit de dijous, 23 de setembre, els locals d’oci nocturn poden tornar a obrir els espais exteriors fins a les tres de la matinada.

Sants_Web_640x360_cat

Et comprem el local!

22/09/2021 - 14:17

Economia. Si tens un local d'entre 50 i 250 m2 a Sants-Montjuïc i el vols vendre, ara l'Ajuntament te'l pot comprar per reactivar-lo. Convocatòria oberta fins al 29 de setembre.

Associat

Les associacions es retroben a les Cotxeres de Sants

21/09/2021 - 17:44

Mercè. La festa de l'Associa't arrenca divendres 24 amb tota una jornada d'activitats, d'11 a 20 h a les Cotxeres de Sants, organitzada des del ric teixit associatiu barceloní.

La_Merce

La Mercè, a Montjuïc

16/09/2021 - 09:59

Mercè. Arts de carrer al voltant del Castell i del Palauet Albéniz. Concerts al Teatre Grec i a l'Estadi Olímpic. Portes obertes en una desena de museus. Viu les festes de la ciutat, a la muntanya!

Agenda

La Mercè, a Can Clos

Marina. El veïnat de Can Clos celebra la Mercè sense sortir del barri, amb espectacles familiars i musicals a la plaça del Mig.

Quan:
24/09/2021
On:
Barri de Can Clos

'Children of VHS'

Cinema. Els curts més cutres i la versió dels 90 de 'Capitán América', la bona, la que es posava cada nit Chris Evans per inspirar-se...

Quan:
25/09/2021
On:
Centre Cívic Cotxeres de Sants

Assaig obert «Amor³, Shakespeare al cap»

Teatre. La companyia Fac-òF obre les portes de la sala d’assaig per compartir una peça teatral que actualment es troba en procés de muntatge i de creació.

Quan:
23/09/2021
On:
La Lleialtat Santsenca

Concert de Ramon Mirabet amb llengua de signes

Música. EnCantados és el primer cicle de música que incorpora la llengua de signes, accessible a les persones sordes. Entrevista i concert, en directe i en línia.

Quan:
28/09/2021
On:
Centre Cultural Albareda

Us pot interessar

Webs d'interès