Districte deSants-Montjuïc

Connecta't a la Font de la Guatlla!

El Consell de Barri de la Font de la Guatlla es reuneix dijous a les 18 h al Centre Cívic. Consulteu-ne l'ordre del dia. Podeu reservar plaça per assistir-hi (fins dimecres a les 18 h) o bé connectar-vos-hi en directe.

Sants-Creu Coberta, tots els caps de setmana

El carrer de Sants i Creu Coberta, l'eix cívic i comercial de 2 km que uneix Sants-Badal amb la plaça d'Espanya, està tallat a la circulació i reservat al passeig tots els dissabtes i diumenges entre les 9 i les 20 h. Caminem, juguem, xerrem o llegim... sense fum ni motors en marxa!

 

Taula d'Emergència Climàtica de Sants-Montjuïc

Totes i tots som corresponsables dels barris, la ciutat i el planeta que deixarem a les generacions futures. Implica’t en la resposta al canvi climàtic participant a la Taula d’Emergència Climàtica de Sants-Montjuïc.

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Compra a prop

Perquè els negocis més propers no tanquin, fomentar la convivència, mantenir llocs de treball i que els teus diners no marxin lluny. Per comprar de forma sostenible i rebre un servei de qualitat.

Pla de Desenvolupament Econòmic de Sants-Montjuïc

El PDE inclou fins a 41 mesures per a la dinamització i transformació socioeconòmica de Sants-Montjuïc de 2017 a 2021), apostant per l’economia plural, diversa i sòlida, tant en sectors d’activitat com en matèria de distribució de riquesa, que tingui com a raó de ser la satisfacció de les necessitats del veïnat.

Parc de Montjuïc

La muntanya de Montjuïc és un gran espai verd de Barcelona, equipat amb instal·lacions esportives i culturals adreçades a tota la ciutat i els seus visitants, però especialment a tot el veïnat dels barris limítrofs.

Newsletter

Rep cada dijous tota la informació municipal del teu districte i l'agenda d'activitats destacades del cap de setmana.

Notícies

Habitatge, Habitatge públic, Dret a l'habitatge, Barcelona

Darrers dies per sol·licitar els ajuts d'urgència social associats a l'habitatge

25/10/2021 - 12:02

. Els ajuts associats a l’habitatge habitual són prestacions d’urgència social per a persones i unitats de convivència amb pocs recursos econòmics. El divendres 29 d'octubre és el darrer dia per a sol·licitar-los.

Castanyada 2021

Tornen les castanyes i els fantasmes...

25/10/2021 - 17:39

Tots Sants. Els carrers de Sants, Hostafrancs, la Bordeta, la Marina, el Poble-sec i la Font de la Guatlla s'omplen de castanyes, castanyades, festes de Halloween i activitats per Tots Sants.

200108_F_PackGeneriquesCiutat_CementiriLesCorts_00455

Els cementiris de la ciutat amplien horaris i serveis per Tots Sants

22/10/2021 - 15:09

Tots Sants. Durant els tres caps de setmana del 23 d’octubre al 7 de novembre, obriran de 8.00 a 18.00 hores amb més atenció personal.

_F4A9922

Ampliació de Mercabarna per enfortir l’ecosistema agroalimentari de Barcelona

25/10/2021 - 16:13

Comerç i mercats. Acord amb el Consorci de la Zona Franca per comprar una parcel·la de més de 170.000 metres quadrats que permetrà ampliar la superfície del polígon en un 22%.

Agenda

«Flores de otro mundo»

Cinefòrum. Dins del cicle Cinema Violeta, projecció d'aquesta pel·lícula d'Icíar Bollaín amb emigrants llatinoamericanes com a protagonistes. Després, col·loqui obert amb el públic.

Quan:
28/10/2021
On:
La Lleialtat Santsenca

'Prevenció i autoprotecció d’incendis a la llar'

Xerrada. Aquest dimecres al vespre els Bombers de Barcelona venen a les Cotxeres de Sants, no a apagar cap foc sinó a ensenyar a prevenir-los i protegir-nos-en!

Quan:
27/10/2021
On:
Centre Cívic Cotxeres de Sants - Sala d'Actes

Com treballar al món del còmic i el manga

Joventut. Experts del món del còmic i del manga donaran algunes pistes per treballar en el fascinant món de les vinyetes.

Quan:
27/10/2021
On:
Biblioteca Vapor Vell - Sala d'Estudi Vapor Vell

Music Spy Club, amb Ignacio Julià

Música. Divendres 29 d'octubre, a les 18.30 h, a la Biblioteca Vapor Vell.

Quan:
29/10/2021
On:
Biblioteca Vapor Vell

Us pot interessar

Webs d'interès