La Guàrdia Urbana renova part de la flota amb nous vehicles híbrids

El 15 de febrer es posaran en servei 90 turismes amb logotip, que suposen el primer lliurament d’un total de 184 vehicles del nou contracte d'automòbils per a la policia barcelonina. Tots ells són cotxes híbrids que continuen la renovació i la modernització del parc mòbil municipal.

..
12/01/2024 - 15:21 h - Seguretat i prevenció Ajuntament de Barcelona

La majoria de les noves adquisicions van destinades a les unitats territorials dels districtes i incorporen sistemes tecnològics per fer-ne més eficient el funcionament. Disposen d’un ordinador a bord i un micròfon sense fil per a les comunicacions. Els nous vehicles estan retolats segons el model visual Battenberg d’alta visibilitat. La inversió té un cost total de 14,3 milions d’euros.

La Guàrdia Urbana també ha adquirit 24 bicicletes elèctriques, les primeres del cos, que se sumaran a les 125 no elèctriques actuals. Amb aquestes noves incorporacions, un 43,7% de la flota està formada per vehicles elèctrics o híbrids.

El mes de juliol s’incorporaran els cotxes restants, i en total la Guàrdia Urbana disposarà de 646 vehicles motoritzats.

Notícies relacionades