Oberta la inscripció dels Premis Barcelona Sustainable Tourism 2023

Turisme de Barcelona obre el període d’inscripció dels premis a les bones pràctiques fins al 22 de maig.

Banner de los premios en el que los diferentes ejes de sostenibilidad salen de una hoja verde.
24/04/2023 - 18:04 h - Turisme Ajuntament de Barcelona

La setena edició dels premis Barcelona Turisme Sostenible obre el seu període d’inscripció. Aquests premis reconeixen les bones pràctiques empresarials en l’àmbit de la sostenibilitat en quatre eixos:

  • Social: totes aquelles accions que ajuden a millorar la vida de les persones, eliminar les desigualtats i crear comunitats sòlides.
  • Ambiental: les bones pràctiques que ajuden a preservar el medi ambient i lluitar contra el canvi climàtic.
  • Patrimoni cultural, natural i de les tradicions: les pràctiques que integren la realitat cultural i natural de la destinació i fomenten el coneixement per part dels i les visitants.
  • Accessibilitat: accions que ajuden a garantir un turisme per a tothom i a gaudir d’una destinació que vetlla per la inclusió.

Pel que fa a l’eix d’accessibilitat, els premis tenen l’objectiu de promoure i potenciar el turisme accessible per incentivar la mirada inclusiva en diversos àmbits de l’experiència turística. En primer lloc, en l’oferta d’allotjaments (apartaments, albergs, hostals, hotels…) per a persones amb discapacitat o problemes de mobilitat. En segon lloc, el turisme accessible promou els serveis assistencials i lúdics adaptats a qualsevol turista i l’accés a transport públic i privat de qualitat. Finalment, l’eix accessible incorpora la formació i la sensibilització del personal de les empreses turístiques.

Trobareu més informació i el formulari d’inscripció a Premis Barcelona Sustainable Tourism a les bones pràctiques 2023. Teniu fins al dia 22 de maig per presentar les vostres candidatures.

Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb el correu sustainabletourism@barcelonaturisme.com.