Catalunya, terra de llibres. Barcelona, ciutat de la literatura

Fires. Les institucions i editors catalans consoliden l’estand conjunt a la Fira Internacional del Llibre de Frankfurt, que té lloc de l’11 al 15 d’octubre, per difondre el potencial editorial de Barcelona i Catalunya.

Com és habitual en els darrers quatre anys, l’Ajuntament de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Ramon Llull, l’Associació d’Editors en Llengua Catalana i el Gremi d'Editors de Catalunya participen conjuntament en un únic espai a la Fira Internacional del Llibre de Frankfurt, que té lloc de l’11 al 15 d’octubre de 2017.

La Fira del Llibre de Frankfurt és la mostra més important del món del llibre i una gran oportunitat per donar a conèixer i difondre el potencial editorial de la ciutat de Barcelona i de Catalunya.

La presència de les institucions de Catalunya a l’estand resta identificada amb el lema “Catalonia, Land of Books / Barcelona City of Literature” (Catalunya, terra de llibres / Barcelona ciutat de literatura).

L’Ajuntament de Barcelona dona suport de nou a la promoció del sector editorial de la ciutat i de Catalunya. També s’aprofita per fer difusió de les activitats que està duent a terme a Barcelona com a Ciutat de la Literatura de la UNESCO, nomenada a finals del 2015.

En aquest sentit, a l’estand s’hi poden veure exemplars de les darreres novetats editades per l’Ajuntament de Barcelona i també hi ha un espai on el públic es pot fer fotografies amb l’escenari de La plaça del Diamant, de Mercè Rodoreda, una de les novel·les de la literatura catalana més traduïda a tot el món.