L’Ajuntament de Barcelona, l’Editorial Tenov i el Museu Picasso presenten el dimarts 5 de desembre PICASSO-BARCELONA. Una cartografia, un llibre elaborat per la historiadora i conservadora del Museu Picasso fins al 2022, Claustre Rafart i Planas.

Nens de l'escola Turó Blau saludant

Com de gran és la nostra ciutat? Quants nens i nenes hi vivim? De quins llocs venim? A aquestes qüestions i a moltes altres dona resposta el llibre ‘Barcelona, la meva ciutat’, que s’estan treballant a les escoles. Aquí us mostren la visita de la regidora a l’escola Turó Blau del districte de Sant Andreu.

Llibre en exposició de DHUB

El Disseny Hub Barcelona (DHUB) destaca el disseny gràfic de dos títols de Barcelona Llibres a la dotzena edició de l’exposició «El millor disseny de l’any»: ‘Enric Tormo. La invisibilitat del Dau’ i ‘16 barris 1000 ciutats’ de l’editorial municipal.

Estand fira de Frankfurt

Un any més, Barcelona Llibres aterra a la Fira del Llibre de Frankfurt (Frankfurter Buchmesse), del 18 al 22 d’octubre, per donar a conèixer les nostres publicacions al sector editorial d’arreu del món.

VES-HI

L’Ajuntament i Cossetània Edicions publiquen la ‘Guia de flora urbana de Barcelona’, de Pere Barnola i Josep M. Panareda, una mostra de les més de mil espècies vegetals de la ciutat; i la ‘Guia de fauna urbana de Barcelona’, de Sergi Garcia i Martí Franch, amb la fauna més representativa.

Catàleg 2024

Estrenem nou catàleg de Barcelona Llibres, un aparador dels més de quatre-cents títols vius editats per la Direcció de Serveis Editorials, en paper i en format digital de descàrrega gratuïta.

Cercador de llibres

Novetats

Barcelona Esgrafiada

Lluís Duran

Estimada Collserola

Barcelona Carnet de Voyage

Raúl Deamo

Lluís Domènech i Montaner

Home de la Renaixença. Arquitecte del Modernisme

Diversos Autors i Pere Vivas

LARI

La popularització de la fotografia domèstica a Barcelona

Josep Maria Lari Mirambell , Josep Maria Lari Reig i Rafel Torrella

Els cinemes de la meva vida

Barcelona (1950-1970)

Carlos Mir , Roman Gubern i Jordi Llavoré

Guia de fauna urbana de Barcelona

Sergi García Rodríguez i Martí Franch

Guia de flora urbana de Barcelona

Pere Barnola i Josep Maria Panareda

Les aventures de l'Editorial Joventut

100 anys de llibres

Julià Guillamon i Mònica Baró

Barcelona. La meva ciutat

Marina Luz García i Neus Caamaño

La meva ciutat portada quadrada

La ciutat del futur

Anna Miracle i Julio Antonio Blasco

Cohabitatge a Barcelona

Arquitectura des de / per a la comunitat

Marta Bugés , Tomoko Sakamoto , David Lorente i Ricard Devesa

Pròximament

Picasso Barcelona

Una cartografia

Claustre Rafart Planas

Agenda destacada

Notícies

Webs relacionats

El nostre catàleg viu inclou més de 400 títols -en paper i en format digital de descàrrega gratuïta-, i s'estructura en dotze col·leccions.

La Sala Ciutat està situada al costat de l’antiga façana gòtica de la Casa de la Ciutat. Hi trobareu els llibres publicats per l'Ajuntament de Barcelona, els museus i centres culturals de la ciutat.

L'objecte d'aquesta Normativa Gràfica és fer conèixer, a totes les persones usuàries de la Imatge visual de l'Ajuntament de Barcelona, les seves modalitats d'aplicació i les seves diferents versions.

Barcelona Metròpolis és una revista editada per l’Ajuntament de Barcelona des de l’any 1986. Aprofundeix en el tractament de temes culturals, urbanístics i socials rellevants per la ciutat.

Consulta el Repositori Obert de Coneixement de l'Ajuntament de Barcelona (decrets, mesures de govern, literatura científica, plans, etc) i repositori d'imatges.

Informació general. Difusió literària. Biblioteques i lectura. Sector llibre. Internacional. Oficina UNESCO.

Butlletí de Barcelona Llibres

Ja us podeu subscriure al nou butlletí de Barcelona Llibres. Hi trobareu informació sobre les novetats editorials, fires, esdeveniments i presentacions dels nostres llibres.

Ves-hi

Butlletí de Barcelona Llibres

Ja us podeu subscriure al nou butlletí de Barcelona Llibres. Hi trobareu informació sobre les novetats editorials, fires, esdeveniments i presentacions dels nostres llibres.

subscriu-t’hi