Presentació de 'Barcelona esgrafiada'

nmahamud

Presentació a la llibreria La Capell de Barcelona esgrafiada, amb l'autor, Lluís Duran; l'arquitecte i colorista Joan Casadevall, de Gabinet de color; i el periodista Carles Cols.

Una guia que ens convida a fer una passejada per descobrir els tatuatges de les façanes. Presentació el 19 de juny, a les 17.30 h, a la llibreria La Capell del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. En el marc de les Setmanes de l'Arquitectura.

La presentació de la segona edició d’‘Estoy hablando de mi generación’, de Claudi Montañá, va oferir una reflexió sobre el llegat de l'escriptor i periodista dels anys 70 i la seva influència en les generacions posteriors.

El Palau de la Música va acollir la presentació del llibre 'Victòria dels Àngels. Tot semblava tan senzill'. Hi van intervenir l'autor, Pep Gorgori; Mercedes Conde, directora artística adjunta del Palau de la Música, i Helena Mora, presidenta de la Fundació Victoria de los Ángeles, amb acompanyament musical.

Lapin i Chamo San

Aquesta nova creació del dibuixant francés Lapin, coeditada amb Hoaki Books, promet portar els lectors i les lectores per un viatge únic a través dels carrers, places i racons més emblemàtics de Barcelona.

El llegat fotogràfic de Ginés Cuesta, el reconegut fotògraf barceloní conegut per capturar la bellesa de la vida quotidiana dels barris de Barcelona, va ser commemorat en una emotiva presentació del seu llibre pòstum, La Barcelona fotografiada de Ginés Cuesta.

Catàleg 2024

Estrenem nou catàleg de Barcelona Llibres, un aparador dels més de quatre-cents títols vius editats per la Direcció de Serveis Editorials, en paper i en format digital de descàrrega gratuïta.

Cercador de llibres

Novetats

Imatge de la coberta del llibre 'Soc la Dolors Aleu'

Soc la Dolors Aleu

Ana Montserrat Rosell i Marta Barceló García

Imatge de la coberta del llibre 'Darrere les persianes'

Darrere les persianes

Breu història de les lesbianes a Barcelona

Isabel Franc , Rosa Navarro i Maria Giralt

Imatge de la coberta del llibre 'Barcelona Esgrafiada. 2 edició'

Barcelona Esgrafiada

Lluís Duran

Les opcions de Barcelona. El segle de Cerdà

Volum 3

Ramon Grau Fernández

New Ywork

Jaume Clotet

Imatge de la cobertam del llibre  'Un altre fi. La resta'

Un altre fi. La resta

Art i antifranquisme

Nora Ancarola i Amanda Cuesta

imatge de la coberta del llibre 'Guia 2024 de la restauració de Barcelona'

Guia 2024 de la restauració de Barcelona

Direcció de Serveis de Comerç, Restauració i Consum , Roger Ribó i Silvia Micolau

Victòria dels Àngels

Tot semblava tan senzill

Pep Gorgori

Sketching Barcelona

Lapin i Jordi Trilla

La Barcelona fotografiada de Ginés Cuesta

La bellesa quotidiana / La belleza cotidiana

Ginés Cuesta , Isabel Segura i Soriano i Violeta Batiste

Emocions

Emocions

Imatges i gestos del passat i del present

Victoria Cirlot

Imatge de la coberta del llibre 'Jo et cuidaré'

Jo et cuidaré

Anna Manso i Teresa Herrero

La pell de Barcelona

Francesc Català-Roca

Imatge de la coberta del llibre 'Carles Santos. I ara, què? Pròximament

Carles Santos. I ara, què?

Ona Balló i diversos autors

Agenda destacada

Notícies

Webs relacionats

El nostre catàleg viu inclou més de 400 títols -en paper i en format digital de descàrrega gratuïta-, i s'estructura en dotze col·leccions.

La Sala Ciutat està situada al costat de l’antiga façana gòtica de la Casa de la Ciutat. Hi trobareu els llibres publicats per l'Ajuntament de Barcelona, els museus i centres culturals de la ciutat.

L'objecte d'aquesta Normativa Gràfica és fer conèixer, a totes les persones usuàries de la Imatge visual de l'Ajuntament de Barcelona, les seves modalitats d'aplicació i les seves diferents versions.

Barcelona Metròpolis és una revista editada per l’Ajuntament de Barcelona des de l’any 1986. Aprofundeix en el tractament de temes culturals, urbanístics i socials rellevants per la ciutat.

Consulta el Repositori Obert de Coneixement de l'Ajuntament de Barcelona (decrets, mesures de govern, literatura científica, plans, etc) i repositori d'imatges.

Informació general. Difusió literària. Biblioteques i lectura. Sector llibre. Internacional. Oficina UNESCO.

Butlletí de Barcelona Llibres

Ja us podeu subscriure al nou butlletí de Barcelona Llibres. Hi trobareu informació sobre les novetats editorials, fires, esdeveniments i presentacions dels nostres llibres.

Ves-hi

Butlletí de Barcelona Llibres

Ja us podeu subscriure al nou butlletí de Barcelona Llibres. Hi trobareu informació sobre les novetats editorials, fires, esdeveniments i presentacions dels nostres llibres.

subscriu-t’hi