Taller de la mà d’en Raúl Deamo, dibuixant especialista en l’urban sketching, autor i il·lustrador del llibre 'Estimada Collserola'. Cal inscripció prèvia la mateixa setmana de l’activitat al telèfon del Centre d’Informació: 932 803 552 (laborables de 9.30 a 14.30 h), màxim 4 places per trucada.

Coeditat amb Tintablanca, retrata la ciutat més íntima de Carlos Zanón. L’artista Lara Costafreda il·lustra el costat humà i cosmopolita d’aquesta ciutat mestissa. Presentació el 22 de febrer a les 18.30 h a la Fabra  Coats-Fàbrica de Creació. Cal confirmar assistència a barcelonallibres@bcn.cat.

Lluís Domenech i Montaner

En l’any del centenari de la mort de Lluís Domènech i Montaner, l’Ajuntament de Barcelona i Triangle Books reuneixen en un sol llibre els millors especialistes sobre l’arquitecte i sobre els seus edificis, amb la finalitat d’entendre la seva polifacètica personalitat.

Pilar Aymerich

L’Ajuntament de Barcelona i l’editorial Comanegra publiquen 'La Barcelona de Pilar Aymerich', amb textos i fotografies de Pilar Aymerich, ànima i memòria de la ciutat de Barcelona. La publicació coincideix amb el 80è aniversari de l’autora, que ha marcat la història fotogràfica del país.

L’Ajuntament de Barcelona, l’Editorial Tenov i el Museu Picasso presenten el dimarts 5 de desembre PICASSO-BARCELONA. Una cartografia, un llibre elaborat per la historiadora i conservadora del Museu Picasso fins al 2022, Claustre Rafart i Planas.

Catàleg 2024

Estrenem nou catàleg de Barcelona Llibres, un aparador dels més de quatre-cents títols vius editats per la Direcció de Serveis Editorials, en paper i en format digital de descàrrega gratuïta.

Cercador de llibres

Novetats

La pell de Barcelona

Francesc Català-Roca

Barcelona. Llibre de viatge

Carlos Zanón , Lara Costafreda i Josep Maria Nadal Suau

Auca del noi català, antifeixista i humà

Pere Català i Pic i Josep Obiols

Barcelona és curiositat

La curiositat com a motor de progrés de la ciutat

Alfons Cornella i Carlota Rubio

Picasso Barcelona

Una cartografia

Claustre Rafart Planas

Barcelona Esgrafiada

Lluís Duran

Estimada Collserola

Barcelona Carnet de Voyage

Raúl Deamo

Lluís Domènech i Montaner

Home de la Renaixença. Arquitecte del Modernisme

Diversos Autors i Pere Vivas

LARI

La popularització de la fotografia domèstica a Barcelona

Josep Maria Lari Mirambell , Josep Maria Lari Reig i Rafel Torrella

Els cinemes de la meva vida

Barcelona (1950-1970)

Carlos Mir , Roman Gubern i Jordi Llavoré

Guia de fauna urbana de Barcelona

Sergi García Rodríguez i Martí Franch

Guia de flora urbana de Barcelona

Pere Barnola i Josep Maria Panareda

Barcelona. La meva ciutat

Marina Luz García i Neus Caamaño

Agenda destacada

Notícies

Webs relacionats

El nostre catàleg viu inclou més de 400 títols -en paper i en format digital de descàrrega gratuïta-, i s'estructura en dotze col·leccions.

La Sala Ciutat està situada al costat de l’antiga façana gòtica de la Casa de la Ciutat. Hi trobareu els llibres publicats per l'Ajuntament de Barcelona, els museus i centres culturals de la ciutat.

L'objecte d'aquesta Normativa Gràfica és fer conèixer, a totes les persones usuàries de la Imatge visual de l'Ajuntament de Barcelona, les seves modalitats d'aplicació i les seves diferents versions.

Barcelona Metròpolis és una revista editada per l’Ajuntament de Barcelona des de l’any 1986. Aprofundeix en el tractament de temes culturals, urbanístics i socials rellevants per la ciutat.

Consulta el Repositori Obert de Coneixement de l'Ajuntament de Barcelona (decrets, mesures de govern, literatura científica, plans, etc) i repositori d'imatges.

Informació general. Difusió literària. Biblioteques i lectura. Sector llibre. Internacional. Oficina UNESCO.

Butlletí de Barcelona Llibres

Ja us podeu subscriure al nou butlletí de Barcelona Llibres. Hi trobareu informació sobre les novetats editorials, fires, esdeveniments i presentacions dels nostres llibres.

Ves-hi

Butlletí de Barcelona Llibres

Ja us podeu subscriure al nou butlletí de Barcelona Llibres. Hi trobareu informació sobre les novetats editorials, fires, esdeveniments i presentacions dels nostres llibres.

subscriu-t’hi