Homenatge a l'escriptora i activista Isabel Núñez

Homenatge. Al carrer d’Arimon, 7, hi ha un ginjoler que es manté dret gràcies a aquest personatge, que va batallar per salvar-lo. Ara el districte n’hi dóna les gràcies amb una placa.

Isabel Núñez va néixer a Figueres el 1957. Va viure una infància envoltada d’arbres i, especialment, de ginjolers. Quan vivia a Barcelona, va conèixer el ginjoler de Sant Gervasi, un arbre envoltat d’edificis al carrer d’Arimon, 7. Abans de morir Núñez va començar i va guanyar una batalla que va permetre salvar aquest arbre.

En els últims temps de la seva vida, Núñez va fer de la salvació del ginjoler una revolta personal, un repte que no es va permetre perdre i que va donar com a resultat un espai que, segons els seus amics i familiars, duu la seva ànima. Ara el ginjoler bicentenari creix sense por que el talin gràcies a l’escriptora, que li va dedicar el llibre La plaza del azufaifo.

El districte de Sarrià – Sant Gervasi i els amics i familiars de l’activista han volgut retre-li homenatge en aquest espai tan simbòlic, on han col·locat una placa en memòria seva. D’aquesta manera, tothom que passi pel solar sabrà que el ginjoler és allà gràcies a Isabel Núñez.

Més informació