La Sala Ciutat renova la imatge

Equipament cultural. L’artista Joan Negrescolor és l’encarregat d’omplir l’Altell Il·lustrat, un espai que dóna veu als il·lustradors barcelonins.

L’artista Joan Negrescolor és l’encarregat d’omplir l’Altell Il·lustrat, l’espai que dóna veu als il·lustradors barcelonins i que s’actualitza dues vegades l’any: per la Mercè i per Sant Jordi.

Fa només uns mesos, la Sala Ciutat es va reinventar, va canviar de cap a peus i es va convertir en una llibreria especialitzada en llibres sobre Barcelona, amb un espai dedicat a la il·lustració barcelonina. Aquest espai, l’Altell Il·lustrat, es renova dues vegades l’any: per Sant Jordi i per la Mercè.

Per aquest motiu, des del 23 de setembre i fins el 23 d’abril de l’any vinent, la Sala Ciutat presenta una imatge nova de l’Altell Il·lustrat, amb l’artista Joan Negrescolor com a protagonista de l’espai.

Negrescolor és un artista barceloní nascut l’any 1978, i la seva tasca s’ha centrat en els últims anys en els àmbits del cartellisme, la il·lustració editorial i la premsa. Pel que fa als seus dibuixos, li agrada mostrar l’expressió i la poètica de la imatge, amb il·lustracions caracteritzades per la força de les formes i sovint amb desproporcionalitat i predomini dels colors càlids.