Inici / Noticia / Vine a la presentació del llibre “Panikkar per Panikkar" i a l'espai de diàleg

Vine a la presentació del llibre “Panikkar per Panikkar" i a l'espai de diàleg

L’Auditori de la Biblioteca Jaume Fuster acollirà, el 29 d’octubre, la presentació del llibre i un diàleg-debat sobre un dels temes centrals del pensament de Panikkar “La intuïció cosmoteàndrica”.

Aquest acte coincideix amb la publicació de la primera edició en català del llibre “Panikkar per Panikkar”.

En el marc de la celebració de l’Any Panikkar, l’editorial Ajuntament de Barcelona i l’editorial Fragmenta presenten l’edició catalana del llibre Vita e parola de Raimon Panikkar, amb el títol “Panikkar per Panikkar”.

El llibre recull en un sol volum una sèrie de textos del filòsof que ens permeten, de forma sintètica, acostar-nos als aspectes més rellevants del seu pensament. Després d’aquesta presentació, podrem gaudir d’un espai privilegiat de diàleg-debat entre Xavier Melloni i Josep Maria Esquirol conduit per Teresa Guardans al voltant d’un dels nuclis centrals del pensament de Panikkar la intuïció cosmoteàndrica. Quina és la relació entre Déu, l’ésser humà i el món  material? ¿Podem posar al centre només una d’aquestes tres dimensions de la realitat oblidant les altres dues, com sovint s’ha fet al llarg de la història? O bé seria més exacte afirmar que són dimensions que es troben interconnectades i no es poden concebre aïlladament?

Dilluns, 29 d’octubre, a les 18:30 h

A l’Auditori de la Biblioteca Jaume Fuster (pl. de Lesseps, 20-22)

Inscriu-t’hi.  

Comparteix aquest contingut