Àrea infantil

L'àrea infantil és la part de la biblioteca destinada als infants i als joves de fins a 14 anys, però també als adults que els acompanyen i a les persones interessades en els llibres per a infants.

A la sala hi trobareu l'Espai de Petits Lectors, on a més de llegir i mirar els contes, es pot gaudir de les diverses sessions de contes organitzades, i l'espai Internet i +, equipat amb un ordinador per consultar el catàleg de la biblioteca, i d'un ordinador amb connexió a internet i programes.

L'àrea infantil disposa d'un fons documental molt variat, en tot tipus de formats. S'hi pot trobar, entre altres, llibres de ficció i de no-ficció, còmic i manga, revistes, pel·lícules per als més petits, música, i novel·la juvenil.

Dins l'apartat de llibres d'imaginació, hi ha la secció de contes populars i també la de primeres lectures: contes en lletra lligada i contes en lletra de pal.

A la secció Racó de Pares i Mares, s'hi pot trobar informació sobre creixement, educació, nutrició, entre altres temes d'interès relacionats amb els fills, i en diferents formats: llibres, revistes, CD i DVD.

I les visites escolars, un servei orientat a les escoles per donar a conèixer la biblioteca, els seus serveis i l'ús dels diferents recursos d'informació de què disposem.

La biblioteca ha obtingut al 2016 el Segell de Qualitat de Visites Escolars emès per l’Institut Municipal d’Educació (IMEB). L’avaluació d’aquest servei ha tingut en compte aspectes relatius a la gestió i desenvolupament de les visites escolars, així com les capacitats del personal formador.

Enllaços relacionats: