Suport a la creació i la participació

El Centre Cívic proporciona diferents recursos per afavorir la creació artística, de diferents disciplines (teatre, dansa , música, pintura, fotografia) tant en cessió d’espais com en recursos de divulgació cultural. Col·laborant així en el procés de creació, elaboració o exhibició d’un treball artístic. 


També dóna suport a activitats i iniciatives de participació d’entitats, veïnals i de grups amb propostes d’interès sociocultural i obertes a la comunitat.

Si tens una proposta, fes-nos-la arribar a dinamitzacio@casadelrellotge.net. Assumpte: “suport a la creació ” o “suport a la participació”.

Totes les propostes seran valorades pel Centre que en decidirà i n’acordarà el recolzament, prioritzant les de la de la xarxa associativa del territori. Es contempla tant usuaris novells com professionals.

 


El Centre Cívic proporciona diferents recursos per afavorir la creació artística, tant  en cessió d’espais com en recursos de divulgació cultural. També dóna suport a activitats i iniciatives de participació d’entitats i veïnal. Si tens una proposta, fes-nos-la arribar. Assumpte:  “suport a la creació ” o “suport a la participació”.

 

Aquest trimestre donem suport a:

TEATRE SOCIAL

Taller de teatre social per a joves del barri a la Casa del Rellotge

A càrrec de l’associació ImpactaT intervencions teatrals.

Organització: Fundació mans a les mans

MÚSICA A L’ABAST

Taller de música amb persones amb i sense diversitat funcional a la sala Pepita Casanellas

Projecte inclusiu a càrrec d’ARTransforma.

EMOCIONS EN GUERRA

Unió dels projectes: Orquestra Integrada per joves músics amb i sense diversitat funcional+ Compartides, el valor social de les arts. Sala Pepita Casanellas.

Projecte inclusiu a càrrec d’ARTransforma.

PRESENTACIÓ "ON ETS, MARINA?"

Sala Pepita Casanellas

Podeu recollir invitació a la Sala Pepita Casanellas i al CC Casa del Rellotge a partir del 7 de maig.

Activitat organitzada per La Marina Viva amb el suport del Pla de Barris de La Marina.

 

 

 

Compartir