Suport a la creació i la participació

El Centre Cívic proporciona diferents recursos per afavorir la creació artística, de diferents disciplines (teatre, dansa , música, pintura, fotografia) tant en cessió d’espais com en recursos de divulgació cultural. Col·laborant així en el procés de creació, elaboració o exhibició d’un treball artístic. 


També dóna suport a activitats i iniciatives de participació d’entitats, veïnals i de grups amb propostes d’interès sociocultural i obertes a la comunitat.

Si tens una proposta, fes-nos-la arribar a dinamitzacio@casadelrellotge.net. Assumpte: “suport a la creació ” o “suport a la participació”.

Totes les propostes seran valorades pel Centre que en decidirà i n’acordarà el recolzament, prioritzant les de la de la xarxa associativa del territori. Es contempla tant usuaris novells com professionals.

 


El Centre Cívic proporciona diferents recursos per afavorir la creació artística, tant  en cessió d’espais com en recursos de divulgació cultural. També dóna suport a activitats i iniciatives de participació d’entitats i veïnal. Si tens una proposta, fes-nos-la arribar. Assumpte:  “suport a la creació ” o “suport a la participació”.

 

Aquest trimestre donem suport a:

TEATRE SOCIAL

 Taller de teatre social per a joves del barri a la Casa del Rellotge

A càrrec de l’associació ImpactaT intervencions teatrals.

Organització: Fundació mans a les mans

 

ENTRUITA'T

 Concurs gastronòmic on la truita és el plat protagonista. Porta la teva truita al mercat de La Marina.

Dissabte, 23 de febrer, a les 11.30 h.

Inscripcions a CC Casa del Rellotege, CC la Cadena i al Mercat de la Marina.

Organització: La Marina Viva.

 

GRAN BALL DE CARNAVAL

Activitat oberta a tots els veïns o veïnes del barri de la Marina. Ball de Carnaval amb orquestra. Venda d'entrades a la Unió d'Entitats de la Marina. 

Dissabte, 2 de Març a les 22h.

Sala Pepita Casanellas.

 

 

 

 

Compartir