ALTRES SERVEIS

RÀDIO GRÀCIA - 107.7 FM

És l’emissora local del Districte de Gràcia. La seva programació està orientada a difondre les activitats de les entitats, associacions i institucions gracienques, amb una clara vocació de servei públic. Escolta-la i adreça-t’hi. 

Telèfon: 93 284 82 88  /  radio_gracia@hotmail.es

 

ÀPATS EN COMPANYIA

És un servei municipal d'assistència a les activitats de la vida diària de persones grans en situació de fragilitat, orientat a potenciar un envelliment actiu i saludable, i que vol cobrir dues necessitats bàsiques: facilitar una alimentació adequada i un espai relacional de connexió amb la comunitat. Cal adreçar-se al Centre de Serveis Socials.

Més informació

 

RADARS

Aquest projecte, liderat pels Serveis Socials junt amb entitats i veïns/es del barri,  pretén implicar a persones i comerços del barri , en la detecció de persones grans que viuen aïllades, per tal de prevenir un possible deteriorament. Si estàs interessat en fer-te Radar pots adreçar-te al Centre de Serveis Socials o al centre Civic del Coll.

Més informació 

 

BARCELONA ACTIVA- "PROJECTE TREBALL ALS BARRIS"

El programa PROPER és un programa d'orientació i recerca   de feina que va dirigit a persones amb baix nivell formatiu, experiència professional poc qualificada. Va dirigit  a persones que viuen a Barcelona.  Per rebre informació del programa PROPER cal anar anar a una sessió Informativa de Barcelona Activa. En aquesta sessió s'expliquen els diferents recursos a la ciutat vinculats a l'orientació i recerca de feina. El tècnic/a valorarà si es compleix el perfil per participar en el programa.  

Les inscripcions per aquesta sessió informativa s'han de fer a través de: http://w27.bcn.cat/porta22/cat/carrera/carrera.do

El nom de  la sessió és: "Barcelona Treball als districtes"

En cas de no poder fer la inscripció per internet podeu trucar als telèfons: 901 55 11 22 / 93401 98 99 

Compartir