JIN SHIN JYUTSU
NOU

Dilluns
De 11 h a 12.30 h

09/04/2018 > 11/06/2018
Preu: 55.15 € (8 sessions)

El Jin Shin Jyutsu és l'art de treballar les nostres emocions i el nostre benestar amb els dits de les mans. T'has fixat mai en com respon el teu cos davant les teves emocions?  Tens la pell molt sensible a les preocupacions? La tristesa et treu les ganes de moure't? Et bull la sang quan t'enfades? La por et tensa els músculs?

De Jin Shin Jyutsu es diu que és una fisio-filosfía perquè el seu objectiu és equilibrar les nostres emocions i la nostra manera de ser amb el nostre cos i la nostra forma de viure. Aquest antic art d'origen japonès estableix relacions clares entre les nostres emocions i les diferents reaccions del nostre cos (en forma de molèsties, lesions, malalties i tot tipus d'afectacions). 

Jin Shin Jyutsu estableix que certes actituds negatives (les preocupacions, la tristesa, la ràbia, la por, el sobreesforç) són l'arrel dels nostres problemes físics i psíquics. Actuar sobre aquestes actituds és possible amb exercicis senzills que qualsevol persona pot aplicar-se a si mateixa, i fer-ho no només ens permet resoldre o alleujar tot tipus de problemes que ens afecten sinó que aquest mateix procés ens ajuda a conèixer millor la nostra forma de sentir, pensar i actuar.

Aquest taller consistirà en explorar a fons les cinc grans actituds que ens afecten per comprendre millor com funcionen les nostres emocions, com identificar-les, quin tipus de problemes desencadenen en el nostre cos i quins exercicis podem aplicar per posar fi a aquests patrons nocius. Estem convençuts de que us endureu amb vosaltres una eina senzilla i eficaç que us ajudarà a estar i viure millor.

Jin Shin Jyutsu no té cap mena de contraindicacions i es practica en forma d'exercicis suaus amb els dits de les mans. Aquests exercicis no impliquen cap esforç i qualsevol persona se'ls pot aplicar a si mateixa gairebé en qualsevol moment del dia.

Professor/a: Marc Roca i la Cristina Villar, educadors i practicants titulats de Jin Shin Jyutsu al centre de salut PSICOJIN
Participants: 14

Inici d'inscripció: 05/03/2018

Compartir