Districte deSant Andreu

Pausa

Barcelona des de casa

Informació general sobre la Covid-19. #EnsEnSortirem

#desdecasa Decidim Barcelona

La plataforma decidim.barcelona es posa al servei de totes i tots perquè tinguem un espai digital on puguem ajudar-nos, trobar-nos i compartir

Podeu ajudar el projecte Radars?

Reforcem la protecció de les persones més vulnerables entre tot el veïnat coneixent les recomanacions que ens fa el projecte Radars. 

Apostem per la participació a través del Decidim

Consulta aquí tota la informació per participar en l'elaboració del projecte de futures inversions al Districte de Sant Andreu.

Els primers pressupostos participatius al Districte

Amb aquest procés es definiran les prioritats, els objectius i les actuacions dels propers quatre anys. També es decidirà en quins projectes s'inverteixen 7,5 milions d'euros als barris del districte de Sant Andreu.

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Fes l'encàrrec de la compra o demana que te la portin a casa gràcies al comerç de proximitat de Mercadal

26/03/2020 - 11:30

Les diferents botigues han habilitat un servei d'encàrrec o de servei a domicili per evitar cues i acumulacions de gent durant aquests dies. Compra tots els productes de primera necessitat fent costat a les petites empreses del barri.

Calidoscopi Cultural des de la finestra de casa nostra

26/03/2020 - 14:15

Els equipaments de La Sagrera, Sant Andreu, Congrés-Indians, Baró de Viver i Navas ens conviden a compartir les fotografies que puguem fer des de casa per nodrir el projecte d'imatge i fotografia documental des d'una perspectiva diferent.

Suport emocional ofert pel Servei d'Interconsulta Comunitària

26/03/2020 - 13:15

Aquesta iniciativa ha posat en marxa l'atenció a persones del Districte de Sant Andreu, on s'hi desenvolupa aquest projecte, de dilluns a divendres, de 9 a 17 h.

La Trinitat Vella activa una xarxa de suport per recollir aliments i productes d'higiene

26/03/2020 - 18:31

El veïnat del barri ha fet una crida solidària per ajudar les persones més vulnerables amb productes bàsics d'alimentació i higiene.

Et recomanem

Webs d'interès