Districte deSant Andreu

Programa d'activitats de primavera de l'Aula Ambiental

El programa d’activitats obertes i gratuïtes de l’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu ja està disponible. Consulta'l aquí!

'Als barris tenim classe'

Coneix els projectes educatius de cada barri de la mà de la campanya 'Als barris tenim classe', una iniciativa del Districte per visibilitzar tota la tasca que es du a terme en el sector educatiu.

Pla d'Actuació del Districte de Sant Andreu

El PAD estableix les línies prioritàries, els objectius, les actuacions de l’acció del govern i les inversions del Districte de Sant Andreu en els diferents àmbits de cada barri. 

Compra en RECs i aconsegueix un 15% de bonificació

L’Ajuntament destina 100.000 euros per bonificar amb un 15% les compres fetes en aquesta moneda als barris de Trinitat Vella, Bon Pastor i Baró de Viver.

Programa Comerç a punt de suport al comerç de proximitat

El programa “Comerç a punt” de Barcelona Activa ofereix entre 5 i 12 hores d’assessorament presencial a la botiga i/o de manera telemàtica, sempre respectant els ritmes de treball i de forma totalment gratuïta.

Compra al teu barri

L’Ajuntament presenta la campanya Compra a prop per fomentar el comerç de proximitat i la restauració i visibilitzar els valors que aporten a la ciutat. 

Treball als barris segueix a prop teu!

El servei d’orientació laboral i assessorament per a la recerca de feina Treball als barris segueix mantenint l’atenció al públic en format telemàtic. 

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

17.06.2019 PANORAMICA DE BARCELONA. VISTA DES DE EL BARRI DE SINGUERLIN , STA COLOMA DE GRNET

Menys desigualtats i més capital social amb el Pla de barris al Districte de Sant Andreu

12/05/2021 - 13:30

Pla de barris. La segona edició del Pla de barris destinarà 13,6 milions d’euros als barris amb indicadors de vulnerabilitat més alts com el Bon Pastor i la Trinitat Vella. Es prioritzaran accions educatives, de salut pública, drets...

'Això és Can Pixa!', el nou podcast sobre cultura popular a Sant Andreu

03/05/2021 - 14:05

La Lira i el Centre de Cultura Popular de Sant Andreu de Palomar presenten uns podcasts sobre cultura popular per parlar sobre les festes més destacades.

T'informem de tot el que necessites per la vacunació contra la covid-19

11/05/2021 - 09:26

Sanitat i salut. Aquí trobaràs tota la informació necessària sobre el procés de vacunació que ja porta setmanes en marxa i cada cop arriba a més franges d'edat.

Dijous 20 de maig a les 18.30 h, consell de Barri del Congrés i els Indians

13/05/2021 - 08:47

Participació. Aquesta sessió del Consell de Barri es realitzarà de forma presencial al Canòdrom - Ateneu d'Innovació Digital i Democtràtica i també telemàticament en conseqüència de les mesures preventives per la covid-19.

Descarrega l'agenda del Districte!

06/05/2021 - 13:58

Cultura i lleure. Et portem una proposta amb activitats que pots fer ben a prop de casa.

El programa de LiteralBCN 2021 arriba carregat d'activitats

11/05/2021 - 10:40

Cultura. Us expliquem les més destacades en aquesta notícia, en què també podeu descarregar el programa d'activitats complet.

El SAT! Teatre mostra el seu projecte educatiu conjunt amb l’INS Doctor Puigvert i la Fàbrica de Creació Fabra i Coats

04/05/2021 - 12:55

Educació i cultura. Els alumnes compartiran la seva experiència i la feina feta en el marc del projecte (en el marc del taller “Mètodes teatrals de creació col·lectiva”) el proper diumenge, 16 de maig a les 18h h al SAT! Teatre.

Comença la preinscripció a les escoles bressol municipals al districte de Sant Andreu

06/05/2021 - 11:58

Des del 6 i fins al 19 de maig, ambdós inclosos, i de manera telemàtica

Et recomanem

Webs d'interès