Districte deSant Andreu

L'Orgullosa Barcelona

Tots els equipaments i serveis del Districte de Sant Andreu duran a terme activitats (exposicions, xerrades, projeccions...) per commemorar la diada de l'Orgull durant aquest mes.

Calidoscopi cultural 2022

Arriba el cicle cultural de primavera que compta amb la tasca en xarxa de tots els equipaments, serveis i espais municipals del Districte de Sant Andreu. Enguany, el Calidoscopi se centra en la temàtica de Dones, humor i feminismes.

Coneix Aparadors vius

L’Ajuntament de Barcelona destina un milió d’euros per tal de millorar l’atractivitat exterior del comerç de la ciutat i dels carrers comercials mitjançant el canvi de les persianes que tanquen els locals.

Entitats centenàries

Si la vostra entitat té 100 anys o més i una trajectòria reconeguda a la ciutat, demaneu la vostra distinció fins el 17 de juny. 

Als barris tenim classe

Coneix, a través d'aquesta iniciativa de Districte, les diferents tasques que s'estan duent a terme als centres educatius i als serveis municipals per fomentar l'aprenentatge de manera comunitària i sobre disciplines diverses.

Els punts d'interès del Districte de Sant Andreu

L'aplicatiu de la senyalització del patrimoni del territori compta amb un nou sistema d'accessibilitat per garantir que tothom pugui consultar la informació a través del seu telèfon mòbil.

Pla d'Actuació del Districte de Sant Andreu

El PAD estableix les línies prioritàries, els objectius, les actuacions de l’acció del govern i les inversions del Districte de Sant Andreu en els diferents àmbits de cada barri. 

Mesura de govern per la diversitat sexual i de gènere del Districte de Sant Andreu

D’acord amb les polítiques dutes a terme per l’Ajuntament de Barcelona, considerem que les realitats del col·lectiu LGTBI s’han de treballar de manera transversal i des d’una mirada feminista.

Apostem per la qualitat

La nova campanya “Compra a prop” vol donar un impuls al comerç de barri, posant en relleu el valor afegit que aporten la proximitat, la sostenibilitat, la qualitat i la professionalitat, alhora que destaca el paper clau dels comerços de barri.

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Compra al teu barri

L’Ajuntament presenta la campanya Compra a prop per fomentar el comerç de proximitat i la restauració i visibilitzar els valors que aporten a la ciutat. 

Notícies

DESACTIVAT Avís preventiu contaminació PM10

Desactivat l’avís preventiu de contaminació per PM10

13/05/2022 - 13:22

Medi ambient i sostenibilitat. Les estacions de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica han registrat una disminució dels nivells de partícules en suspensió (PM10) que permeten desactivar l’avís.

T'agradaria pujar a sobre d'un escenari i provar de fer HUMOR? Vine al micro obert del #calidoscopi22!

19/05/2022 - 13:28

El dijous 9 de juny a partir de les 20 h, a la plaça Ferran Reyes de Navas, les humoristes Marta Bosch i Irene Minovas ens engrescaran perquè ens atrevim a agafar el micro i fer riure a tothom!

Rialles és femení: la jornada sobre humor, dones i feminismes a Sant Andreu de Palomar

19/05/2022 - 12:55

Tots els equipaments del barri han programat, a diferents espais, activitats diverses durant tot el matí i la tarda del dissabte 28 de maig. Hi haurà contacontes, espectacle de teatre, mostra de poesia, mostra de monòlegs, cinefòrum.

Debat ciutadà per definir les intervencions a l'entorn de la Nau Bostik

20/05/2022 - 12:07

La primera sessió oberta informativa per exposar la proposta i les alternatives de treball serà el dimarts 31 de maig a les 18 h en la mateixa Nau Bòstik.

Descarrega l'agenda del Districte!

26/05/2022 - 10:48

Vols estar al dia de tota la cultura que es fa al Districte? Trobaràs totes les propostes a l'agenda setmanal.

Cicle de cinema documental Hedy Lamarr 2022

24/05/2022 - 10:41

En aquesta segona edició el Canòdrom - Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica posa el focus en el llegat invisible de les dones en la ciència i tecnologia.

Dijous 2 de juny, consell de barri de la Trinitat Vella

26/05/2022 - 09:53

La sessió serà a partir de les 18.30 h a la sala d'actes del Centre Cívic Trinitat Vella (entrada pel carrer Alt). Consulta l'ordre del dia i com assistir-hi!

Taula Intercultural: Refugiades Invisibilitzades, amb veu pròpia

18/05/2022 - 10:57

El Servei d'Interculturalitat del Districte de Sant Andreu presenta el testimoni de tres persones refugiades que explicaran les seves vivències marcades per tot el procés des de l'inici.

Agenda

Sense resultats

Et recomanem

Webs d'interès