Districte deSant Andreu

Dijous 4 de març, Consell Plenari del Districte de Sant Andreu

La sessió es desenvoluparà de forma virtual i es podrà seguir des de la web del Districte a partir de les 18 h.

8M: La revolució de les cures

Coneix tota la programació del 8M al Districte i inscriu-te per participar a l'acte central, que serà dijous 11 de març a partir de les 18 h. 

Pla d'Actuació del Districte de Sant Andreu

El PAD estableix les línies prioritàries, els objectius, les actuacions de l’acció del govern i les inversions del Districte de Sant Andreu en els diferents àmbits de cada barri. 

Compra en RECs i aconsegueix un 15% de bonificació

L’Ajuntament destina 100.000 euros per bonificar amb un 15% les compres fetes en aquesta moneda als barris de Trinitat Vella, Bon Pastor i Baró de Viver.

Programa Comerç a punt de suport al comerç de proximitat

El programa “Comerç a punt” de Barcelona Activa ofereix entre 5 i 12 hores d’assessorament presencial a la botiga i/o de manera telemàtica, sempre respectant els ritmes de treball i de forma totalment gratuïta.

Compra al teu barri

L’Ajuntament presenta la campanya Compra a prop per fomentar el comerç de proximitat i la restauració i visibilitzar els valors que aporten a la ciutat. 

Treball als barris segueix a prop teu!

El servei d’orientació laboral i assessorament per a la recerca de feina Treball als barris segueix mantenint l’atenció al públic en format telemàtic. 

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Activat l’avís preventiu de contaminació per PM10

26/02/2021 - 11:36

Contaminació. La lleugera millora de la qualitat de l’aire per la davallada de les partícules en suspensió ha permès que es desactivi l’episodi de contaminació.

Dijous 4 de març, Consell Plenari del Districte de Sant Andreu

23/02/2021 - 09:40

Ajuntament. La sessió es desenvoluparà de forma virtual i es podrà seguir des de la web del Districte a partir de les 18 h.

Apostem per l’aprofitament alimentari convertint les nostres taronges en melmelada

20/02/2021 - 13:34

El producte estarà analitzat pel laboratori de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, i es recorda que el consum de fruits urbans no està indicat sense valorar la seva seguretat alimentària.

Sessions informatives en línia per a famílies amb infants que començaran P3 i 1r d'ESO

18/02/2021 - 10:32

La sessió al Districte de Sant Andreu serà dimarts 2 de març a les 16.30 h i aviat s'anunciarà l'enllaç a través del qual es podrà seguir. També hi ha informació disponible sobre les jornades de portes obertes.

Et recomanem

Webs d'interès