Districte deSant Andreu

Programa d'activitats de primavera de l'Aula Ambiental

El programa d’activitats obertes i gratuïtes de l’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu ja està disponible. Consulta'l aquí!

'Als barris tenim classe'

Coneix els projectes educatius de cada barri de la mà de la campanya 'Als barris tenim classe', una iniciativa del Districte per visibilitzar tota la tasca que es du a terme en el sector educatiu.

Pla d'Actuació del Districte de Sant Andreu

El PAD estableix les línies prioritàries, els objectius, les actuacions de l’acció del govern i les inversions del Districte de Sant Andreu en els diferents àmbits de cada barri. 

Compra en RECs i aconsegueix un 15% de bonificació

L’Ajuntament destina 100.000 euros per bonificar amb un 15% les compres fetes en aquesta moneda als barris de Trinitat Vella, Bon Pastor i Baró de Viver.

Programa Comerç a punt de suport al comerç de proximitat

El programa “Comerç a punt” de Barcelona Activa ofereix entre 5 i 12 hores d’assessorament presencial a la botiga i/o de manera telemàtica, sempre respectant els ritmes de treball i de forma totalment gratuïta.

Compra al teu barri

L’Ajuntament presenta la campanya Compra a prop per fomentar el comerç de proximitat i la restauració i visibilitzar els valors que aporten a la ciutat. 

Treball als barris segueix a prop teu!

El servei d’orientació laboral i assessorament per a la recerca de feina Treball als barris segueix mantenint l’atenció al públic en format telemàtic. 

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Impuls a la recollida selectiva de residus a Sant Andreu amb el servei porta a porta

03/05/2021 - 14:38

Medi ambient i sostenibilitat. El nou sistema s’implementarà en dues fases, la primera ara, al maig, i permetrà millorar-ne la gestió i guanyar espai públic per al veïnat.

Comença la preinscripció a les escoles bressol municipals al districte de Sant Andreu

06/05/2021 - 11:58

Des del 6 i fins al 19 de maig, ambdós inclosos, i de manera telemàtica

'Això és Can Pixa!', el nou podcast sobre cultura popular a Sant Andreu

03/05/2021 - 14:05

La Lira i el Centre de Cultura Popular de Sant Andreu de Palomar presenten uns podcasts sobre cultura popular per parlar sobre les festes més destacades.

Arriba la cinquena edició de la Setmana d’Arquitectura

04/05/2021 - 13:16

Arquitectura. Del 6 al 16 de maig, la ciutat de Barcelona acull la cinquena edició de la Setmana d’Arquitectura i torna a omplir-se de debats, visites i exposicions amb l’objectiu de repensar el present i el futur de les nostres...

Visita guiada a la coberta verda de l'edifici del TEB a Sant Andreu

04/05/2021 - 12:45

Medi ambient i sostenibilitat. El pròxim dimecres 19 de maig a les 18h l’Aula Ambiental i el Grup Cooperatiu TEB ofereixen una visita guiada per la coberta verda del seu edifici i un taller sobre horticultura.

Mesura de govern per fomentar la sostenibilitat alimentària i la justícia social

04/05/2021 - 12:02

El Districte de Sant Andreu aprova la línia estratègica de govern per impulsar un model de consum capaç de preservar i regenerar els recursos naturals i els ecosistemes.

El SAT! Teatre mostra el seu projecte educatiu conjunt amb l’INS Doctor Puigvert i la Fàbrica de Creació Fabra i Coats

04/05/2021 - 12:55

Educació i cultura. Els alumnes compartiran la seva experiència i la feina feta en el marc del projecte (en el marc del taller “Mètodes teatrals de creació col·lectiva”) el proper diumenge, 16 de maig a les 18h h al SAT! Teatre.

La companyia Fes-t’ho com vulguis presenta "Cuida'l" al SAT! Teatre

29/04/2021 - 12:43

Cultura i lleure. L'espectacle forma part del cicle Remenuts i és un per a la primera infància i per a tota la família. Es podrà veure els dies 1, 2, 8 i 9 de maig.

Et recomanem

Webs d'interès