Districte deSant Andreu

Nous Premis Sant Andreu: ja pots presentar-hi candidatures i projectes

Com a gran novetat i en el context social de la Covid-19, es vol incentivar econòmicament projectes que repercutexin sobre la comunitat. Per aquest motiu, els guardons tenen dues categories noves.

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Compra al teu barri

L’Ajuntament presenta la campanya Compra a prop per fomentar el comerç de proximitat i la restauració i visibilitzar els valors que aporten a la ciutat. 

Treball als barris segueix a prop teu!

El servei d’orientació laboral i assessorament per a la recerca de feina Treball als barris segueix mantenint l’atenció al públic en format telemàtic. 

Apostem per la participació a través del Decidim

Consulta aquí tota la informació per participar en l'elaboració del projecte de futures inversions al Districte de Sant Andreu.

Els primers pressupostos participatius al Districte

Amb aquest procés es definiran les prioritats, els objectius i les actuacions dels propers quatre anys. També es decidirà en quins projectes s'inverteixen 7,5 milions d'euros als barris del districte de Sant Andreu.

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Presentació de l'informe anual PDE 2019

15/09/2020 - 14:15

Informe anual PDE 2019. Ja podeu consultar el tercer informe anual del Pla de desenvolupament econòmic 2017-2021 del Districte de Sant Andreu

L’Ajuntament de Barcelona i Salut faran cribratges massius a zones determinades de la Trinitat Vella

10/09/2020 - 22:05

L'actuació per detectar casos asimptomàtics de Covid-19 es farà en tres seccions censals de la Trinitat Vella durant cap de setmana 19 i 20 de setembre al Centre Cívic i a la Fundació Trinijove.

Nous Premis Sant Andreu: ja pots presentar-hi candidatures i projectes

31/08/2020 - 13:09

Societat. Com a gran novetat i en el context social de la Covid-19, es vol incentivar econòmicament projectes que repercutexin sobre la comunitat. Per aquest motiu, els guardons tenen dues categories noves amb dotació econòmica.

27è concurs de paranys als aparadors

17/09/2020 - 18:47

Aquest any la Societat Cultural i Esportiva La Lira, el Centre Municipal de Cultura Popular i el Centre Cívic s’uneixen a l’organització

Agenda

Projecte Comunitari: Espai de Trobada i Intercanvi

Nadons en Harmonia és un espai de trobada i intercanvi de mares i pares d'infants de 0 a 3 anys que comparteixen experiències, organitzen activitats, jocs, xerrades i tallers per donar-se suport i recolzament.

Quan:
Del 07/09/2016 al 31/12/2020
On:
Casal de Barri Ateneu L'Harmonia de Sant Andreu

Exposició 'Succeeix cada dia', de Jordi Mitjà

Les visites es faran de forma lliure i individual, a través d'un recorregut indicat a l'entrada.

Quan:
Del 09/06/2020 al 11/10/2020
On:
Fabra i Coats Centre d'Art Contemporani

Exposició 'La Fabra i Coats abans i ara'

La delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona forma part de la ruta de les visites guiades al recinte de la Fabra i Coats i actualment es pot veure l´exposició "La Fabra i Coats abans i ara. Síntesi històrica".

Quan:
Acte Permanent
On:
Centre de Normalització Lingüística de Sant Andreu

Projecte Comunitari: Quedem per caminar

Et proposem anar a caminar tots els dijous al matí. Una bona manera de fer salut i conèixer llocs i rutes interessants. I si ho vols, també podràs fer les teves propostes de sortida.

Quan:
Del 01/01/2019 al 31/12/2021
On:
Casal de Barri Can Portabella

Et recomanem

Webs d'interès