Districte deSant Andreu

Pausa

Bon Nadal, família!

Els equipaments, les associacions i els eixos comercials de tots els barris han programat moltes activitats perquè puguis viure la màgia de les festes a tot arreu del districte.

Als barris tenim classe

Coneix, a través d'aquesta iniciativa de Districte, les diferents tasques que s'estan duent a terme als centres educatius i als serveis municipals per fomentar l'aprenentatge de manera comunitària i sobre disciplines diverses.

Gaudeix de la programació de Barcelona Districte Cultural

Els centres cívics Trinitat Vella, Can Clariana Cultural, Baró de Viver i La Sagrera acolliran 23 espectacles gratuïts al llarg d'aquesta tardor.

Extraescolars a la Trinitat Vella i el Bon Pastor

S'impulsa aquest projecte amb l'objectiu que tots els nens i nenes puguin gaudir d’una sèrie d’activitats extraescolars artístiques i científico-tecnològiques de manera totalment gratuïta. 

Els punts d'interès del Districte de Sant Andreu

L'aplicatiu de la senyalització del patrimoni del territori compta amb un nou sistema d'accessibilitat per garantir que tothom pugui consultar la informació a través del seu telèfon mòbil.

Pla d'Actuació del Districte de Sant Andreu

El PAD estableix les línies prioritàries, els objectius, les actuacions de l’acció del govern i les inversions del Districte de Sant Andreu en els diferents àmbits de cada barri. 

Mesura de govern per la diversitat sexual i de gènere del Districte de Sant Andreu

D’acord amb les polítiques dutes a terme per l’Ajuntament de Barcelona, considerem que les realitats del col·lectiu LGTBI s’han de treballar de manera transversal i des d’una mirada feminista.

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Imatge virtual (façana posterior) de la seu renovada del Centre Social de Sants

Vull un habitatge en propietat. Hi ha ajudes a l'adquisició d'habitatge?

07/12/2022 - 09:55

Habitatge. Aquest mes l'Assessoria d'Habitatge respon un dubte que sovint ens plantegeu: hi ha ajuts per la compra d'habitatge?

Nova tarifa plana per facilitar el pagament d’impostos

06/12/2022 - 11:10

Ajuntament. Aquesta tarifa permet fraccionar el pagament de tributs en quotes fixes mensuals.

Afectacions a la mobilitat per obres de millora al pont de Santander

05/12/2022 - 13:26

Mobilitat. Els vehicles que passen per aquesta infraestructura només poden circular en sentit Besòs.

Bon Nadal, família! Ja pots consultar la programació d'activitats de Nadal del Districte de Sant Andreu

02/12/2022 - 12:16

Els equipaments, les associacions i els eixos comercials de tots els barris han programat moltes activitats perquè puguis viure la màgia de les festes a tot arreu del districte.

Concert de Nadal de l'Orquestra de Cambra Catalana en la parròquia de Sant Andreu de Palomar

02/12/2022 - 11:49

La formació oferirà el concert 'Simfonia de tardor' el proper diumenge 11 de desembre a les 18 hores en la parròquia andreuenca.

2a diada solidària per la Marató a la Trinitat Vella

04/11/2022 - 11:27

Solidaritat. Si vols col·laborar amb la gala solidària que realitza anualment Televisió de Catalunya per recaptar fons per a la recerca sobre un tipus de malaltia, pots passar per la plaça de la Trinitat el 16 de desembre des de les...

Continua la Festa Major de Sant Andreu de Palomar!

30/11/2022 - 10:25

Hem viscut l'emoció del cercavila, la primera passejada del Colomí en Festa Major i l'espectacle de l'entrega dels Premis Sant Andreu. Però encara queden moltes més activitats per gaudir de la programació!

“A casa, no convidis el foc”, la nova campanya dels Bombers de Barcelona

02/12/2022 - 12:55

Seguretat i Prevenció. Bombers de Barcelona. Durant aquest 2022, els Bombers de Barcelona han intervingut en més de mil incendis en habitatges.

Et recomanem

Webs d'interès