Districte deSant Andreu

Pausa

A Barcelona, com a casa

A casa, sabem fer equip. Cuidem el que compartim, llencem cada cosa al seu contenidor i deixem les coses al seu lloc. Barcelona també és casa nostra.

Un 25N de lluita antimasclista

El Districte de Sant Andreu ha enllestit la programació del Dia Internacional contra la violència envers les dones. L'acte central serà el dijous 23 de novembre a les 19 h entre la plaça de la Trinitat i l'olivera de la biblioteca. 

Pantalla Barcelona 2023/24

Des d'octubre i fins a març hi haurà una dotzena de passis de pel·lícules de diferent temàtica que s'oferiran de manera gratuïta. Serà als centres cívics Can Clariana Cultural i La Sagrera. 

Torna Barcelona Districte Cultural

Com cada any, viurem una tardor carregada d'espectacles als centres cívics Trinitat Vella, Can Clariana, Baró de Viver i La Sagrera. Enguany, al BDC s'hi afegeix el CC Bon Pastor.

Guia de serveis i equipaments del districte de Sant Andreu

Hem editat una nova guia del districte per descobrir tots els equipaments i serveis que tenim als nostres barris.

Als barris tenim classe

Coneix, a través d'aquesta iniciativa de Districte, les diferents tasques que s'estan duent a terme als centres educatius i als serveis municipals per fomentar l'aprenentatge de manera comunitària i sobre disciplines diverses.

Els punts d'interès del Districte de Sant Andreu

L'aplicatiu de la senyalització del patrimoni del territori compta amb un nou sistema d'accessibilitat per garantir que tothom pugui consultar la informació a través del seu telèfon mòbil.

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Arriba el Flashmob del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

22/11/2023 - 16:07

Aquesta coreografia en primera persona, que mostra el treball conjunt de les entitats i les capacitats de les persones participants, es podrà veure divendres 1 de desembre a la Plaça d'Orfila a les 11.30.

Al Districte de Sant Andreu, reivindicarem que 'Som diversitat' amb una flashmob

24/11/2023 - 10:25

El divendres 1 de desembre acollirem una coreografia conjunta a la plaça Orfila per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Acte institucional d'entrega dels Premis Sant Andreu 2023

21/11/2023 - 18:46

Ajuntament. L'acte d'entrega de premis serà el dijous 30 de novembre a les 18.00 h a la plaça d'Orfila. Enguany, a més dels dos guardons dedicats a projectes, s'entregaran tres distincions personals i quatre més per aniversaris d...

Ja tenim el programa de la Festa Major de Sant Andreu!

24/11/2023 - 11:30

La setmana gran de Sant Andreu de Palomar comença aquest dimecres 29 de novembre. Consulta tots els actes i no te'n perdis cap!

BCNJove2030

Neix el #BCNJove2030, el nou Pla d’adolescència i joventut de Barcelona.

23/11/2023 - 13:00

Es posa en marxa el nou Pla d’adolescència i joventut 2023-2030 que té l’objectiu d’impulsar les polítiques públiques destinades a les persones d’entre 12 i 35 anys de la ciutat.

Els títols T-usual, T-casual, T-grup i T-familiar, a partir del 28 de novembre, només amb la T-mobilitat

27/11/2023 - 11:48

Mobilitat. Les targetes de cartró antigues amb banda magnètica que ja han estat adquirides, es podran continuar utilitzant fins que s’esgotin o fins a la data de caducitat, fixada el 15 de gener.

Pas endavant per activar les zones d’usos compartits amb gossos

24/11/2023 - 10:33

Benestar animal. Al Districte de Sant Andreu s'habilitaran 11 zones d'usos compartits amb gossos (ZUC), repartides entre els diferents barris. Consulta aquí espais i horaris per poder fer-ne ús.

Mobles i trastos vells, el dia que toca

23/11/2023 - 15:01

Ajuntament. Esteu renovant casa vostra i teniu mobles o trastos vells per llençar? Als barris de Sant Andreu, els mobles i trastos vells es recullen de dilluns a divendres entre les 20 i les 22 h. El dia canvia segons el carrer on...

Et recomanem

Webs d'interès