Districte deSant Andreu

Comparteix amb tothom el teu text amb els 'Arbres dels desitjos'

El Districte de Sant Andreu, juntament amb Parcs i Jardins, ubicarà dos ficus a la plaça del metro de Bon Pastor i a la plaça Jardins d'Elx perquè tothom pugui penjar els seus versos o fragments preferits.

Tot a punt per viure un Sant Jordi de barri!

La celebració de la Diada aquest any ens ha de retrobar amb tots els espais que generen agenda cultural a nivell de territori i que mantenen un ecosistema divers de producció artística i literària.

Participa a l'Audiència Pública del Districte

La sessió serà dimarts 20 d'abril i es podrà seguir de manera virtual. També pots fer arribar les teves preguntes perquè siguin abordades durant l'audiència. 

'Als barris tenim classe'

Coneix els projectes educatius de cada barri de la mà de la campanya 'Als barris tenim classe', una iniciativa del Districte per visibilitzar tota la tasca que es du a terme en el sector educatiu.

Programa d'activitats de primavera de l'Aula Ambiental

El programa d’activitats obertes i gratuïtes de l’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu ja està disponible. Consulta'l aquí!

Pla d'Actuació del Districte de Sant Andreu

El PAD estableix les línies prioritàries, els objectius, les actuacions de l’acció del govern i les inversions del Districte de Sant Andreu en els diferents àmbits de cada barri. 

Compra en RECs i aconsegueix un 15% de bonificació

L’Ajuntament destina 100.000 euros per bonificar amb un 15% les compres fetes en aquesta moneda als barris de Trinitat Vella, Bon Pastor i Baró de Viver.

Programa Comerç a punt de suport al comerç de proximitat

El programa “Comerç a punt” de Barcelona Activa ofereix entre 5 i 12 hores d’assessorament presencial a la botiga i/o de manera telemàtica, sempre respectant els ritmes de treball i de forma totalment gratuïta.

Compra al teu barri

L’Ajuntament presenta la campanya Compra a prop per fomentar el comerç de proximitat i la restauració i visibilitzar els valors que aporten a la ciutat. 

Treball als barris segueix a prop teu!

El servei d’orientació laboral i assessorament per a la recerca de feina Treball als barris segueix mantenint l’atenció al públic en format telemàtic. 

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Arriba el Festival de les Arts Comunitàries de Catalunya

19/04/2021 - 11:30

Cultura i lleure. De l’11 al 15 de maig tindrà lloc a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats . El Festival neix de l’impuls de més de 20 organitzacions relacionades amb la creació com a eina de transformació social, amb el lideratge i...

La contractació pública sostenible es consolida en les licitacions municipals

18/04/2021 - 11:07

Ajuntament. Més del 88% dels contractes públics inclouen clàusules socials, ambientals o destinades al foment de la innovació.

Gaudim d'un Sant Jordi de proximitat apostant per les llibreries i floristeries del barri

15/04/2021 - 09:57

La celebració de la Diada aquest any ens ha de retrobar amb tots els espais que generen agenda cultural a nivell de territori i que mantenen un ecosistema divers de producció artística i literària.

Nova oficina a Plaça d'Orfila d’assessorament i assistència a les entitats en relació amb la justificació de les subvencions de l’any 2020

29/03/2021 - 10:20

Subvencions. El Districte de Sant Andreu posa a disposició aquest servei de forma presencial i telemàtica per tal d’ajudar-vos a completar el procediment.

La nova fàbrica Mercedes-Benz serà un gran espai d’activitat econòmica que connectarà els barris de Sant Andreu

12/04/2021 - 13:47

Els edificis antics es conservaran per impulsar els polígons industrials de l’entorn, transformant la nau central en una plaça, i tota la finca esdevindrà un gran espai de relació ciutadana sense vehicles per on es podrà anar a peu i amb bicicleta.

Dimarts 20 d'abril, audiència pública del Districte

14/04/2021 - 08:48

Participació. La sessió es podrà seguir des de la web del Districte, a partir de les 18.30 h.

T'expliquem què pots fer els propers dies a prop de casa

20/04/2021 - 18:06

Cultura i lleure. Descarrega l'agenda del Districte per finals d'abril!

STOP SOROLL! serà el lema de la Setmana Sense Soroll

20/04/2021 - 17:55

Medi ambient i sostenibilitat. La setmana del 26 d'abril al 2 de maig es promouran iniciatives de sensibilització i educació ciutadana entorn la prevenció de la contaminació acústica.

Et recomanem

Webs d'interès