Districte deSant Andreu

Engeguem la Tardor Solidària amb perspectiva intercultural

El divendres 1 d'octubre serà l'acte d'inici amb un taller sobre els drets LGBT amb mirada intercultural. La programació s'allargarà fins el dissabte 6 de novembre.

Festa Major d'Indians

El barri celebrarà les seves festes el proper cap de setmana, del 23 al 26 de setembre, i oferirà propostes per a tots els públics. No et perdis la Festa Major d'Indians!

Premi Bcn Fem Tech per l'equitat de gènere al sector de les TIC

L’Ajuntament de Barcelona convoca el premi Bcn Fem Tech per l'equitat de gènere al sector de les TIC.

Premis Sant Andreu 2021

Ja pots presentar projectes i candidatures per tal que el jurat pugui reconèixer el paper cabdal de les persones que hi viuen al districte així com les entitats que promouen accions comunitàries per aconseguir un impacte positiu social educatiu, cultural o ambiental al nostre territori. 

 

reActivem Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona ha impulsat la convocatòria d’ajuts extraordinaris 'ReActivem Barcelona' amb la finalitat d’ajudar a la reactivació econòmica de la ciutat.

'Als barris tenim classe'

Coneix els projectes educatius de cada barri de la mà de la campanya 'Als barris tenim classe', una iniciativa del Districte per visibilitzar tota la tasca que es du a terme en el sector educatiu.

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Apostem per la qualitat

La nova campanya “Compra a prop” vol donar un impuls al comerç de barri, posant en relleu el valor afegit que aporten la proximitat, la sostenibilitat, la qualitat i la professionalitat, alhora que destaca el paper clau dels comerços de barri.

Pla d'Actuació del Districte de Sant Andreu

El PAD estableix les línies prioritàries, els objectius, les actuacions de l’acció del govern i les inversions del Districte de Sant Andreu en els diferents àmbits de cada barri. 

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Compra al teu barri

L’Ajuntament presenta la campanya Compra a prop per fomentar el comerç de proximitat i la restauració i visibilitzar els valors que aporten a la ciutat. 

Notícies

Sessió oberta a la ciutadania per abordar les línies estratègiques del Pla de Residu Zero

15/09/2021 - 12:59

Serà el dilluns 27 de setembre a les 18 h en format virtual i amb inscripció prèvia.

Dilluns 27 de setembre, Audiència Pública del Districte

06/09/2021 - 13:27

Participació. La trobada serà a les 18.30 h. S'hi podrà intervenir des de la sala Andreu Cortinas del Districte (aforament limitat per complir amb les mesures de prevenció de la covid-19), i de forma telemàtica en directe o amb...

El transport públic amplia el seu servei durant la Mercè 2021

20/09/2021 - 14:14

Mobilitat i transports. La majoria de serveis ferroviaris oferiran serveis ininterromputs durant les nits de festa major, del 23 al 26 de setembre.

Viu la setmana de la mobilitat sostenible

20/09/2021 - 11:49

Medi ambient i sostenibilitat. La Setmana de la Mobilitat Sostenible, es celebra del 16 al 22 de setembre amb l’objectiu de conscienciar, promoure sinèrgies, projectes i accions concretes per la millora de la mobilitat.

Descarrega l'agenda del Districte de Sant Andreu!

16/09/2021 - 10:06

Cultura i lleure. Aquesta setmana podrem gaudir de diferents activitats als equipaments i serveis del Districte. Gaudeix de la cultura de proximitat!

Ja pots presentar els teus projectes i candidatures pels Premis Sant Andreu

28/07/2021 - 08:00

Societat. El districte de Sant Andreu vol atorgar els Premis Sant Andreu per reconèixer el paper cabdal de les persones que hi viuen i les seves entitats. Pots fer propostes fins el 15 d'octubre.

Ampliació de l’estacionament regulat al Districtes de Sant Andreu

22/09/2021 - 14:16

Amb aquesta actuació es regularà l’aparcament entre el carrer de la Riera d’Horta, carrer d’Arnau d’Oms, passeig de Fabra i Puig i avinguda Meridiana, per tal que els veïns tinguin prioritat en aparcar i passaran a formar part de la Zona 26.

Engeguem la Tardor Solidària amb perspectiva intercultural

22/09/2021 - 12:03

El divendres 1 d'octubre serà l'acte d'inici amb un taller sobre els drets LGBT amb mirada intercultural. La programació s'allargarà fins el dissabte 6 de novembre.

Et recomanem

Webs d'interès