Districte deSant Andreu

Pausa

Concilia Cultura

Diferents equipaments i festivals oferiran formes d'atenció i acompanyament a infants i famílies per facilitar a les persones adultes l'accés a actes i activitats culturals. Al Districte de Sant Andreu comptem amb el nou espai a l'Escola Bressol Municipal Manigua.

Balanç dels 4 anys al Districte de Sant Andreu

Detallem les actuacions que s'han portat a terme per part de l'Ajuntament. Pots consultar cada projecte per àrea i també a nivell de barri descarregant-te la Memòria del mandat 2019-2023.

Barcelona fotògrafes arriba al Districte de Sant Andreu

“Barcelona fotògrafes” és una crònica visual de la història recent de la ciutat que reivindica la tasca de tantes dones que han estat oblidades en la construcció de la imatge moderna de Barcelona. Es podrà visitar a la plaça Gran del recinte de Fabra i Coats del 8 de març al 30 d'abril.

Calidoscopi cultural 2023: Llums, càmera i acció!

El cicle d'aquest any ens proposa unes activitats molt variades a tots els barris del Districte de Sant Andreu: començarem amb uns tallers oberts a tothom per produir un curtmetratge propi i seguirem amb cinefòrums, projeccions i moltes més propostes a tots els nostres espais.

Als barris tenim classe

Coneix, a través d'aquesta iniciativa de Districte, les diferents tasques que s'estan duent a terme als centres educatius i als serveis municipals per fomentar l'aprenentatge de manera comunitària i sobre disciplines diverses.

Gaudeix de la programació de Barcelona Districte Cultural

Els centres cívics Trinitat Vella, Can Clariana Cultural, Baró de Viver i La Sagrera acolliran 23 espectacles gratuïts al llarg d'aquesta tardor.

Els punts d'interès del Districte de Sant Andreu

L'aplicatiu de la senyalització del patrimoni del territori compta amb un nou sistema d'accessibilitat per garantir que tothom pugui consultar la informació a través del seu telèfon mòbil.

Pla d'Actuació del Districte de Sant Andreu

El PAD estableix les línies prioritàries, els objectius, les actuacions de l’acció del govern i les inversions del Districte de Sant Andreu en els diferents àmbits de cada barri. 

Mesura de govern per la diversitat sexual i de gènere del Districte de Sant Andreu

D’acord amb les polítiques dutes a terme per l’Ajuntament de Barcelona, considerem que les realitats del col·lectiu LGTBI s’han de treballar de manera transversal i des d’una mirada feminista.

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Es posa en marxa a la Biblioteca Trinitat Vella-José Barbero el servei d’acompanyament de necessitats digitals “Connectem Barcelona”

30/03/2023 - 10:29

25 ordinadors portàtils estaran disponibles en aquest punt de Sant Andreu per a qualsevol persona que disposi del carnet de Biblioteques de Barcelona.

Obert per obres: vine a la festa pirata amb xocolatada que celebrarem a la Casa de l'Aigua de la Trinitat Vella!

29/03/2023 - 12:23

El dissabte a partir de les 11.30 h podrem visitar les obres que s'estan portant a terme en aquest espai emblemàtic i gaudirem amb una gran festa familiar per a tot el barri.

Definida la transformació de la Meridiana entre Fabra i Puig i el pont de Sarajevo

30/03/2023 - 10:01

Es preveu eliminar les barreres existents entre el districte de Nou Barris i el de Sant Andreu reduint carrils i enderrocant el mur que existeix en aquest àmbit.

Dijous 30 de març, Consell de Barri de Baró de Viver

23/03/2023 - 10:22

Participació. La sessió serà al Centre Cívic Baró de Viver (c. de Quito, 8-10) a les 18.30 amb aforament limitat. Consulta l'ordre del dia.

Nova convocatòria dels ajuts Impulsem el que fas

29/03/2023 - 14:57

IMPULSEM EL QUE FAS. L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, impulsa la 7a edició de les subvencions per finançar projectes que impulsen l’economia dels barris

Nou punt del projecte Concilia al Congrés-Indians i ampliació de l'espai de cures amb Concilia Cultura

29/03/2023 - 13:42

Més cultura. Diferents equipaments i festivals oferiran formes d'atenció i acompanyament a infants i famílies per facilitar a les persones adultes l'accés a actes i activitats culturals.

L'alumnat de les escoles Turó Blau i Ferran i Clua presenten el Pregó dels Infants

24/03/2023 - 12:07

Infància. L'auditori de Can Fabra ha acollit un acte on s'han expressat les reivindicacions dels escolar en el tema escollit aquest any com a fil conductor: el dret a opinar.

El districte de Sant Andreu es vesteix de Ramadà

29/03/2023 - 15:02

El dia 23 de març de 2023 el nostre veïnat musulmà del districte de Sant Andreu i d’arreu va començar el Ramadà!

Agenda

Cicle de concerts 'Nits de Folk'

Cicle de concerts 'Nits de Folk': Núria Duran. La segona nit de folk arriba amb la cantant Núria Duran: melodies tradicionals catalanes amb arranjaments propis.

Quan:
Des de 24/02/2023 al 28/04/2023
On:
Societat Cultural i Esportiva La Lira

Et recomanem

Webs d'interès