Districte deSant Andreu

Presentació del llibre dels 150 anys de La Lira

El llibre, impulsat des de l'entitat, els Serveis Editorials de l'Ajuntament de Barcelona i el Districte de Sant Andreu, és un ampli recull històric i documental escrit per l'historiador andreuenc Pau Vinyes.

Compra en RECs i aconsegueix un 15% de bonificació

L’Ajuntament destina 100.000 euros per bonificar amb un 15% les compres fetes en aquesta moneda als barris de Trinitat Vella, Bon Pastor i Baró de Viver.

Programa Comerç a punt de suport al comerç de proximitat

El programa “Comerç a punt” de Barcelona Activa ofereix entre 5 i 12 hores d’assessorament presencial a la botiga i/o de manera telemàtica, sempre respectant els ritmes de treball i de forma totalment gratuïta.

Audiència pública de Districte

La sessió es podrà seguir des de la web del Districte, a partir de les 18.30 h.

Telèfon 112

A partir d’ara, per comunicar qualsevol emergència caldrà trucar al telèfon 112. 

En marxa la convocatòria general de subvencions 2021

Des del 7 de gener està en funcionament el període de sol·licitud per a la convocatòria general de subvencions per a l’any 2021, prop d’un centenar de línies d’ajuts en àmbits com la cultura, l’esport, l’educació, les cures o la participació.

Compra al teu barri

L’Ajuntament presenta la campanya Compra a prop per fomentar el comerç de proximitat i la restauració i visibilitzar els valors que aporten a la ciutat. 

Treball als barris segueix a prop teu!

El servei d’orientació laboral i assessorament per a la recerca de feina Treball als barris segueix mantenint l’atenció al públic en format telemàtic. 

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Imatges Barcelona, Covid-19, serveis essencials, neteja, servei de neteja, desinfecció

Reforç a la neteja viària amb el nou pla de treball i la recollida porta a porta

27/01/2021 - 09:40

El Districte de Sant Andreu ha iniciat un seguit d'actuacions i projectes per avançar en la gestió urbana dels residus alhora que es busca potenciar la neteja i la cura de l'espai urbà.

Dijous 4 de febrer, audiència pública del Districte

26/01/2021 - 09:03

Participació. La sessió es podrà seguir des de la web del Districte, a partir de les 18.30 h.

El Poliesportiu Camp del Ferro rep el certificat Leed Gold

22/01/2021 - 09:00

Medi ambient i sostenibilitat. El títol premia les construccions que mantenen un compromís amb la sostenibilitat mitjançant l’eficiència energètica i el baix impacte ambiental.

Presentació del llibre 'LA LIRA. 150 anys fent poble'

26/01/2021 - 11:55

El llibre, impulsat des de l'entitat, els Serveis Editorials de l'Ajuntament de Barcelona i el Districte de Sant Andreu, és un ampli recull històric i documental escrit per l'historiador andreuenc Pau Vinyes.

Et recomanem

Webs d'interès