Districte deSant Andreu

Pausa

Fem del Bon Pastor un barri ben acollidor

En les darreres setmanes, l'Associació de Veïns i Veïnes del barri i el Districte de Sant Andreu han dut a terme una sèrie d'iniciatives i activitats per fomentar el manteniment de tot l'espai públic

Obert per vacances al districte de Sant Andreu!

El Districte de Sant Andreu i les entitats continuen oferint activitats com l'Estiu al parc de la Trinitat, les Grades Obertes al Canòdrom i propostes organitzades pel Pla Comunitari de Navas.

Torna l'Estiu al parc a la Trinitat Vella

Els diumenges, dimarts i dijous el parc acollirà cicles de jocs, ball i espectacles gratuïts i per a tots els públics. Consulta aquí totes les activitats.

Informa-te'n de les afectacions per les obres a la L1

Del 29 de juny al 30 d’agost se suspendrà el servei de metro de la línia L1 entre les estacions de Clot i Fondo per renovar-hi 9 quilòmetres de via

La Nau Vila Besòs, mig any al servei de les entitats del Districte

L'equipament, inaugurat el passat mes de desembre, ha donat servei com a magatzem de materials, espai per compartir experiències econeixements i per teixir relacions entre diferents grups socials de Sant Andreu.

Viu el nostre itinerari de punts d'interès!

No et perdis la ruta de punts d'interès del nostre districte!

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Celebra la Diada a Sant Andreu

El Centre d'Estudis Ignasi Iglésias, juntament amb el suport del Districte de Sant Andreu, commemoraran la Diada el proper 10 de setembre amb un emotiu acte a la plaça de les Dones de la Motor Ibèrica

Notícies

Foto de l'Arxiu Municipal del Nou Barris

Recordes el drac del Pont del Dragó?

24/07/2019 - 08:54

Societat. El popular monstre de paper maché va decorar durant molts anys el túnel que uneix Sant Andreu amb el Passeig de Valldaura, a 9 Barris.

Enderrocat el mur de l'escola Mestre Enric Gibert

13/08/2019 - 08:28

Les obres permetran ampliar el pati del centre educatiu, una reivindicació de la comunitat educativa d'aquest centre.

Al setembre, 2a Edició Mentoring +40

07/08/2019 - 10:59

Ocupació i Treball. Al Setembre 2a edició del Mentoring+40 al districte de Sant Andreu. Projecte de Barcelona Activa que acompanya a persones de més 40 anys amb dificultats d’accés al mercat laboral per reactivar el seu procés de...

Equipaments i serveis oberts a l'agost

01/08/2019 - 09:50

El Districte de Sant Andreu i les entitats continuen oferint activitats com l'Estiu al parc de la Trinitat, les Grades Obertes al Canòdrom i propostes organitzades pel Pla Comunitari de Navas.

Agenda

Projecte Comunitari: Jocs de Taula

Oci. El Casal de Barri Ateneu l'Harmonia posa a disposició jocs de taula dirigits a persones grans o infants en l'horari d'obertura del centre i de manera gratuïta.

Quan:
Del 07/09/2016 al 31/12/2019
On:
Casal de Barri Ateneu L'Harmonia de Sant Andreu

Practiquem esport al parc

El punt de trobada són les pistes esportives que hi ha al davant del bar del parc de la Trinitat.

Quan:
Acte Permanent
On:
Frontó i Pistes de Tennis - Parc de la Trinitat

Pica-pica de llengües

Tens ganes de practicar idiomes? Quina llengua t'agradaria millorar? Quina creus que podries compartir a canvi? Espais oberts d´intercanvi d´idiomes en grup per millorar al nivell de conversa.

Quan:
Acte Permanent
On:
Punt InfoJOVE Sant Andreu - Espai Jove Garcilaso

Et recomanem

Webs d'interès