Districte deSant Andreu

Vota els pressupostos participatius!

Ha arribat el moment de definir quins dels 20 projectes finalistes dels pressupostos participatius al Districte de Sant Andreu s'executen al llarg dels propers mesos. Entre el 10 i 20 de juny el veïnat podrà decidir-ho a través d'una votació telemàtica a l'eina de participació ciutadana Decidim Barcelona.

Participa a l'enquesta sobre mobilitat!

L’Ajuntament de Barcelona, a través del Districte de Sant Andreu, està realitzant l’estudi de mobilitat i el pla d’actuació per a la seva implementació, així com l’assessorament en aspectes de mobilitat per al centre del poble i els seus entorns.

Calidoscopi cultural 2021

Torna el cicle cultural impulsat pel Districte de Sant Andreu conjuntament amb els equipaments i serveis del territori per reivindicar la producció cultural de barri com a eina fonamental per lluitar per la justícia social.

'Als barris tenim classe'

Coneix els projectes educatius de cada barri de la mà de la campanya 'Als barris tenim classe', una iniciativa del Districte per visibilitzar tota la tasca que es du a terme en el sector educatiu.

Pla d'Actuació del Districte de Sant Andreu

El PAD estableix les línies prioritàries, els objectius, les actuacions de l’acció del govern i les inversions del Districte de Sant Andreu en els diferents àmbits de cada barri. 

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Compra en RECs i aconsegueix un 15% de bonificació

L’Ajuntament destina 100.000 euros per bonificar amb un 15% les compres fetes en aquesta moneda als barris de Trinitat Vella, Bon Pastor i Baró de Viver.

Compra al teu barri

L’Ajuntament presenta la campanya Compra a prop per fomentar el comerç de proximitat i la restauració i visibilitzar els valors que aporten a la ciutat. 

Notícies

Pressupostos participatius - baner votació

Vota pels projectes que vols que s'impulsin al Districte de Sant Andreu dins els pressupostos participatius

07/06/2021 - 13:44

Participació. Ha arribat el moment de definir quins dels 20 projectes finalistes dels pressupostos participatius al Districte de Sant Andreu s'executen al llarg dels propers mesos.

Gran de Sant Andreu modifica el sentit de circulació en un tram per minimitzar el trànsit dels carrers més propers

14/06/2021 - 11:54

Es canviarà el sentit de circulació entre els carrers Malats i Joan Torras i es reforçarà la senyalística. S’eliminaran alguns fitons del carrer Servet i es canviarà el sentit de circulació del carrer Santa Marta.

rambla Marta Mata, Sant Andreu

Participa en l'enquesta per la millora de la mobilitat al nucli antic de Sant Andreu i els seus entorns

09/06/2021 - 13:13

L’Ajuntament de Barcelona, a través del Districte de Sant Andreu, està realitzant l’estudi de mobilitat i el pla d’actuació per a la seva implementació, així com l’assessorament en aspectes de mobilitat per al centre i els seus entorns.

El disseny i la senyalètica del poliesportiu Camp del Ferro guanyen el prestigiós Laus de plata

11/06/2021 - 14:10

El treball, original de l'estudi 'pfp disseny', va ser reconegut en la gal·la d'entrega dels premis celebrada el dijous 10 de juny i presentada per Òscar Dalmau.

Dijous 17 de juny, Consell de Barri de Navas

10/06/2021 - 11:13

Participació. La sessió es desenvoluparà al CC Navas (Ptge. del Doctor Torent, 1) a partir de les 18.30 h. S'hi podrà participar de forma presencial i també telemàticament. Cal inscripció prèvia ja que l'aforament estarà limitat.

Vine a conèixer la Vila Veïna de Congrés-Indians

10/06/2021 - 12:05

Serveis socials. La sessió per presentar el projecte al barri serà dimecres 16 de juny a les 18 h al Centre Cívic Can Clariana Cultural.

La recollida selectiva a Sant Andreu de Palomar augmenta del 37% al 65% durant la primera setmana del porta a porta

02/06/2021 - 12:19

Residus. Amb aquest percentatge de recollida selectiva, Sant Andreu de Palomar ja és el barri que més recicla de la ciutat de Barcelona.

From hell

25/05/2021 - 10:20

From hell visibilitza les implicacions emocionals en episodis de violència de gènere per denunciar el masclisme.

Et recomanem

Webs d'interès