Districte deSant Andreu

Pausa

Viu la Castanyada al districte!

Túnels del terror, espectacles, sopars amb el veïnat... Disfressa't, gaudeix i, sobretot, viu la festivitat amb família i amigues!

VII Fira d'Economia Solidària de Catalunya

El focus d’aquesta edició es dirigeix a les sobiranies, en plural, fent referència a la necessitat que la gestió dels recursos, les relacions i l’economia sigui accessible a totes les persones i col·lectius.

Nova formació gratuïta en automoció!

El Bon Pastor, Baró de Viver i la Trinitat Vella acolliran un tastet formatiu gratuït per persones interessades en aquest sector que vulguin començar un nou camí professional. Compte: inscripcions fins el 24 d'octubre!

Activitats per la salut mental

El districte de Sant Andreu i la Taula de Salut Mental organitzen un un programa d'activitats amb l'objectiu de visualitzar el treball pel benestar emocional, psicològic i social de totes les persones

Tornen els matinals de les #GradesObertes18

El Canòdrom acull dues jornades dedicades a la igualtat de gènere i al medi ambient i la sostenibilitat.

Cicle de cinema i medi ambient a Sant Andreu

Ecologia Urbana ha engegat aquest passi de pel·lícules del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient que es podran veure a Can Clariana, l'Ateneu L'Harmonia i el Centre Cívic La Sagrera

Apostem pel comerç de proximitat

Districte, juntament amb l'Eix Comercial i Sant Andreu Nord, engega una campanya que premiarà amb caixes hermètiques i bosses reciclables tothom qui hagi fet la compra al comerç adherit

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Viu el nostre itinerari de punts d'interès!

No et perdis la ruta de punts d'interès del nostre districte!

Mesura per garantir l'habitatge

Districte aprova una mesura de govern per avançar en la construcció d’un servei públic d’habitatge a l’alçada de les millors pràctiques d’altres ciutats europees.

Coneixeu les accions del Pla de barris

Dins el marc del Pla dels barris de Barcelona, el Pla de barris del Bon Pastor i Baró de Viver i de la Trinitat Vella posen en marxa projectes per millorar la situació dels barris amb la col·laboració i implicació dels veïns i veïnes.

Notícies

Reivindiquem el llegat d'Elisa Garcia amb motiu de la FESC

18/10/2018 - 10:15

Dissabte 27 es reconeixerà la figura de la cooperativista, que comptarà amb una nova placa identificativa a la plaça que porta el seu nom.

La FESC 2018, un homenatge al maig del 68

17/10/2018 - 16:34

Més de 210 organitzacions participaran a la Fira d'Economia Solidària de Catalunya, cita que s’ha convertit en ineludible pels projectes i iniciatives de l’economia social i solidària al territori.

Festival de Teatre Jove RBLS

Teatre i cinema: el relat de la Tardor Solidària en clau de gènere

15/10/2018 - 15:31

Les històries del cicle venen de la mà d'innovadores propostes teatrals i de visualitzacions de pel·lícules d'allò més recomanades en el tractament de temàtiques de cooperació i feminismes.

Túnels del terror i espectacles per la Castanyada

16/10/2018 - 12:02

No et perdis els contacontes del Centre Cívic Navas ni la festa de la Castanyada vs Halloween als Indians. Disfressa't, gaudeix i, sobretot, viu la festivitat amb família i amigues!

Agenda

Sant Andreu balla swing

20 d'octubre, 17 de novembre i 15 de desembre de 12:00h a 14:00h

Quan:
Del 24/11/2018 al 22/12/2018
On:
La plaça d'Orfila

Can Portabella en Acció: Canal Youtube

Projecte comunitari fins a finals d'any.

Quan:
Del 07/09/2016 al 31/12/2018
On:
Casal de Barri Can Portabella

Projecte Comunitari: Jocs de Taula

Fins a finals d'any.

Quan:
Del 07/09/2016 al 31/12/2018
On:
Casal de Barri Ateneu L'Harmonia de Sant Andreu

Et recomanem

Webs d'interès