Districte deSant Andreu

Pausa

Ens en sortirem

Consulteu tota la informació sobre el procés de desconfinament a la ciutat, els consells de salut, higiene i seguretat i les mesures de suport econòmic i social impulsades per l’Ajuntament.

#Ensensortirem.

S'incrementen els equips municipals de neteja

El servei municipal de neteja passa de treballar amb del 33% dels efectius a fer-ho amb el 66%. S'incrementa el baldeig amb aigua, la recollida selectiva i reobren els punts verds en horari de matí.

#desdecasa Decidim Barcelona

La plataforma decidim.barcelona es posa al servei de totes i tots perquè tinguem un espai digital on puguem ajudar-nos, trobar-nos i compartir

Apostem per la participació a través del Decidim

Consulta aquí tota la informació per participar en l'elaboració del projecte de futures inversions al Districte de Sant Andreu.

Els primers pressupostos participatius al Districte

Amb aquest procés es definiran les prioritats, els objectius i les actuacions dels propers quatre anys. També es decidirà en quins projectes s'inverteixen 7,5 milions d'euros als barris del districte de Sant Andreu.

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Protecció del petit comerç amb ajuts per abaixar els lloguers comercials

26/05/2020 - 17:22

Covid-19. Incentius de 600 o 1.200 euros als propietaris que redueixin sensiblement el lloguer als arrendataris de locals comercials.

Tecnologia, persones, ordinador

Ajut per a les persones autònomes afectades per la covid-19

25/05/2020 - 15:56

Covid-19. El termini per sol·licitar el complement de 300 euros del programa Autòno+ Barcelona s’acaba el 30 de setembre.

Fase 1: guia pràctica de mesures per a locals comercials i establiments de restauració

25/05/2020 - 10:55

DESCONFINAMENT. El dilluns 25 de maig, Barcelona enceta la fase 1 del desconfinament. La mesura permet, entre altres accions, la reobertura de les terrasses de bars i restaurants amb una limitació del 50 % de taules.

Obres per un nou carril bici al passeig Santa Coloma

22/05/2020 - 15:29

Els treballs consisteixen en la conexió entre el tram existent amb el carril del terme municipal de Santa Coloma, amb una longitud de 700 m i els carrils bici a la calçada.

Et recomanem

Webs d'interès