Districte deSant Andreu

Pausa

Als barris tenim classe

Coneix, a través d'aquesta iniciativa de Districte, les diferents tasques que s'estan duent a terme als centres educatius i als serveis municipals per fomentar l'aprenentatge de manera comunitària i sobre disciplines diverses.

Gaudeix de la programació de Barcelona Districte Cultural

Els centres cívics Trinitat Vella, Can Clariana Cultural, Baró de Viver i La Sagrera acolliran 23 espectacles gratuïts al llarg d'aquesta tardor.

Extraescolars a la Trinitat Vella i el Bon Pastor

S'impulsa aquest projecte amb l'objectiu que tots els nens i nenes puguin gaudir d’una sèrie d’activitats extraescolars artístiques i científico-tecnològiques de manera totalment gratuïta. 

Els punts d'interès del Districte de Sant Andreu

L'aplicatiu de la senyalització del patrimoni del territori compta amb un nou sistema d'accessibilitat per garantir que tothom pugui consultar la informació a través del seu telèfon mòbil.

Pla d'Actuació del Districte de Sant Andreu

El PAD estableix les línies prioritàries, els objectius, les actuacions de l’acció del govern i les inversions del Districte de Sant Andreu en els diferents àmbits de cada barri. 

Mesura de govern per la diversitat sexual i de gènere del Districte de Sant Andreu

D’acord amb les polítiques dutes a terme per l’Ajuntament de Barcelona, considerem que les realitats del col·lectiu LGTBI s’han de treballar de manera transversal i des d’una mirada feminista.

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Activat l’avís preventiu de contaminació per PM10

02/02/2023 - 10:43

Contaminació. Els serveis municipals activen mesures preventives com regar de manera més intensiva i evitar l’ús de bufadors.

El Síndic de Greuges de Barcelona visita Sant Andreu

08/02/2023 - 09:11

Ajuntament. Aquest divendres 10 de febrer el Síndic visita l'Ateneu Harmonia (c. de Sant Adrià, 20) per atendre qüestions dels barris de Sant Andreu i el Bon Pastor. La trobada començarà a les 18.00 h.

Descobreix la nova àrea de jocs totalment accessible a la plaça de Félix Rodríguez de la Fuente

07/02/2023 - 10:06

Urbanisme. Vine a conèixer el projecte el 16 de febrer, a les 18.00 h a la sala d’actes de la Biblioteca Bon Pastor (c. de l’Estadella, 64).

La transformació de l’entorn de la presó de Trinitat Vella avança amb la reurbanització de la via de Bàrcino i la regeneració d’habitatges

06/02/2023 - 06:59

Urbanisme. La Comissió de Govern aprova definitivament el projecte de remodelació de la via de Bàrcino, que inclou la creació d’una zona verda, de joc i esportiva entre aquest carrer i el nus de comunicacions de la Trinitat.

Recorda: tens 10 dies per presentar les esmenes a les sol·licituds de subvenció

08/02/2023 - 12:24

Ajuntament. Si heu rebut una reclamació per tal que presenteu esmenes, teniu deu dies hàbils per presentar-les a partir de la recepció del requeriment.

Del 16 de febrer al 4 de març: jornades de portes obertes en les escoles del Districte de Sant Andreu

01/02/2023 - 09:30

Consulta els horaris i acosta't a conèixer el projecte del teu centre de primària de proximitat. Totes les escoles ofereixen diverses alternatives per ajustar-se als horaris de les famílies.

Dijous 23 de febrer, Consell de Barri de la Trinitat Vella

07/02/2023 - 13:56

Participació. La sessió serà a partir de les 18.30 h a la sala d'actes del Centre Cívic Trinitat Vella (entrada pel carrer Alt). Consulta l'ordre del dia i com assistir-hi!

Recta final per la presentació de justificacions de les subvencions de 2022

08/02/2023 - 12:19

Ajuntament. La data límit per presentar la documentació és el 28 de febrer.

Et recomanem

Webs d'interès