Districte deSant Andreu

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Torna el cinema a la fresca de Grades Obertes

El cicle Grades Obertes ens portarà tres pel·lícules els divendres 14, 21 i 28 d'agost a partir de les 21.30. Cal inscripció prèvia i presentar-se a l'espai a partir de les 20.50 h per garantir la seguretat de tothom.

Compra al teu barri

L’Ajuntament presenta la campanya Compra a prop per fomentar el comerç de proximitat i la restauració i visibilitzar els valors que aporten a la ciutat. 

Treball als barris segueix a prop teu!

El servei d’orientació laboral i assessorament per a la recerca de feina Treball als barris segueix mantenint l’atenció al públic en format telemàtic. 

Para-sol 2020

Els equipaments del districte han enllestit activitats virtuals i presencials per viure la millor programació cultural sense sortir dels barris.

Estiu al parc de la Trinitat

Aquest estiu, i segons les indicacions sanitàries, les activitats tindran un control d’aforament i de distàncies de seguretat segons marca el protocol.

Apostem per la participació a través del Decidim

Consulta aquí tota la informació per participar en l'elaboració del projecte de futures inversions al Districte de Sant Andreu.

Els primers pressupostos participatius al Districte

Amb aquest procés es definiran les prioritats, els objectius i les actuacions dels propers quatre anys. També es decidirà en quins projectes s'inverteixen 7,5 milions d'euros als barris del districte de Sant Andreu.

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Entorns escolars més segurs i saludables: comença 'Protegim les escoles' a l'Estel i Ferran Clua

22/07/2020 - 10:16

En els propers mesos es pacificaran els accessos d'aquests dos centres del territori per reduir-hi la contaminació i l’accidentalitat i crear-hi espais de trobada. L'estratègia beneficiarà més de 120 centres de tota la ciutat fins l'any 2023.

Torna el cinema a la fresca al Canòdrom amb totes les mesures de seguretat

06/08/2020 - 13:44

El cicle Grades Obertes ens portarà tres pel·lícules els divendres 14, 21 i 28 d'agost a partir de les 21.30. Cal inscripció prèvia i presentar-se a l'espai a partir de les 20.50 h per garantir la seguretat de tothom.

Horaris dels mercats durant l'estiu

03/08/2020 - 14:38

Diversos els ajusten, adaptant-se a les necessitats dels clients i clientes.

Gaudeix l'agost sense sortir de Baró de Viver

06/08/2020 - 12:38

El Centre Cívic i el Districte de Sant Andreu han impulsat un seguit d'activitats per aquest mes garantint totes les mesures de seguretat.

Agenda

Projecte Comunitari: Espai de Trobada i Intercanvi

Nadons en Harmonia és un espai de trobada i intercanvi de mares i pares d'infants de 0 a 3 anys que comparteixen experiències, organitzen activitats, jocs, xerrades i tallers per donar-se suport i recolzament.

Quan:
Del 07/09/2016 al 31/12/2020
On:
Casal de Barri Ateneu L'Harmonia de Sant Andreu

Exposició 'Succeeix cada dia', de Jordi Mitjà

Les visites es faran de forma lliure i individual, a través d'un recorregut indicat a l'entrada.

Quan:
Del 09/06/2020 al 11/10/2020
On:
Fabra i Coats Centre d'Art Contemporani

Exposició 'La Fabra i Coats abans i ara'

La delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona forma part de la ruta de les visites guiades al recinte de la Fabra i Coats i actualment es pot veure l´exposició "La Fabra i Coats abans i ara. Síntesi històrica".

Quan:
Acte Permanent
On:
Centre de Normalització Lingüística de Sant Andreu

Projecte Comunitari: Quedem per caminar

Et proposem anar a caminar tots els dijous al matí. Una bona manera de fer salut i conèixer llocs i rutes interessants. I si ho vols, també podràs fer les teves propostes de sortida.

Quan:
Del 01/01/2019 al 31/12/2021
On:
Casal de Barri Can Portabella

Et recomanem

Webs d'interès