Districte deSant Andreu

Pausa

Balanç dels 4 anys al Districte de Sant Andreu

Detallem les actuacions que s'han portat a terme per part de l'Ajuntament. Pots consultar cada projecte per àrea i també a nivell de barri descarregant-te la Memòria del mandat 2019-2023.

Barcelona fotògrafes arriba al Districte de Sant Andreu

“Barcelona fotògrafes” és una crònica visual de la història recent de la ciutat que reivindica la tasca de tantes dones que han estat oblidades en la construcció de la imatge moderna de Barcelona. Es podrà visitar a la plaça Gran del recinte de Fabra i Coats del 8 de març al 30 d'abril.

Calidoscopi cultural 2023: Llums, càmera i acció!

El cicle d'aquest any ens proposa unes activitats molt variades a tots els barris del Districte de Sant Andreu: començarem amb uns tallers oberts a tothom per produir un curtmetratge propi i seguirem amb cinefòrums, projeccions i moltes més propostes a tots els nostres espais.

Als barris tenim classe

Coneix, a través d'aquesta iniciativa de Districte, les diferents tasques que s'estan duent a terme als centres educatius i als serveis municipals per fomentar l'aprenentatge de manera comunitària i sobre disciplines diverses.

Gaudeix de la programació de Barcelona Districte Cultural

Els centres cívics Trinitat Vella, Can Clariana Cultural, Baró de Viver i La Sagrera acolliran 23 espectacles gratuïts al llarg d'aquesta tardor.

Els punts d'interès del Districte de Sant Andreu

L'aplicatiu de la senyalització del patrimoni del territori compta amb un nou sistema d'accessibilitat per garantir que tothom pugui consultar la informació a través del seu telèfon mòbil.

Pla d'Actuació del Districte de Sant Andreu

El PAD estableix les línies prioritàries, els objectius, les actuacions de l’acció del govern i les inversions del Districte de Sant Andreu en els diferents àmbits de cada barri. 

Mesura de govern per la diversitat sexual i de gènere del Districte de Sant Andreu

D’acord amb les polítiques dutes a terme per l’Ajuntament de Barcelona, considerem que les realitats del col·lectiu LGTBI s’han de treballar de manera transversal i des d’una mirada feminista.

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Comencen les obres de millora del parc de la Trinitat

20/03/2023 - 12:24

Medi ambient i sostenibilitat. Més d’un milió d’euros per rehabilitar aquest espai verd de Sant Andreu, que l’any vinent farà 30 anys.

A Prop Jove, a l’Espai Jove Garcilaso

17/03/2023 - 14:01

A PROP JOVE. El programa A prop Jove té com a objectiu facilitar l’accés al mercat de treball o el retorn al sistema educatiu de persones joves que estiguin patint algun tipus de malestar psicològic.

Visita als treballs en curs a la Nau F i a la sala de calderes del recinte Fabra i Coats

17/03/2023 - 13:30

El dissabte 25 de març, a partir de les 11.30 h, hi haurà un acte per veure els treballs del Museu del Treball de Barcelona. També s'inauguraran dues exposicions.

Nou espai Familiar de criança municipal al barri del Congrés i els Indians

20/03/2023 - 12:10

Portes obertes al nou servei educatiu per a la petita infància i les seves famílies.

Les comunitats musulmanes del Districte de Sant Andreu es preparen per celebrar el Ramadà

16/03/2023 - 13:09

Islam. El 21, 22 o 23 de març, segons l’observació de la lluna, comença el mes del Ramadà. Les comunitats musulmanes barcelonines inicien el mes del dejuni que acabarà el 21, 22 o 23 d'abril amb l'Îd al-fitr.

Dijous 23 de març, Consell de Barri de La Sagrera

16/03/2023 - 12:56

Participació. Aquesta sessió del Consell de Barri es realitzarà de forma presencial al Centre Cívic la Sagrera, a partir de les 18.30. L'aforament serà limitat.

Una nova bassa naturalitzada al districte de Sant Andreu

10/03/2023 - 12:54

El passat 25 de febrer, l'Aula Ambiental del districte, va organitzar unes jornades per construir una bassa naturalitzada i un compostador al Centre Cívic i Espai de Gent Gran de Baró de Viver

Vuit espectacles del XIV Festival Mutis fan cap a la Fabra i Coats

14/03/2023 - 13:05

L'esdeveniment arrenca motors divendres 17 de març a la fàbrica amb 'Desarraigo', de Teatro de lo Ausente, i 'Final de trayecto', de Misael Sanroque.

Et recomanem

Webs d'interès