Districte deSant Andreu

Qui sembra, recull

Els establiments i botigues de tots els barris han creat una capsa amb vals regal per oferir un obsequi aquest Nadal que revertirà en el teixit empresarial local i servirà com a ferma aposta pel comerç de barri.

Fòrum de seguretat viària

La sinistralitat viària és una de les principals causes de mortalitat a la nostra societat. Milers de persones perden la vida cada any, o pateixen greus seqüeles físiques o psicològiques a conseqüència dels sinistres de trànsit.

Canvi de telèfon a Serveis Socials i PIAD

El nou telèfon de contacte dels centres de serveis socials és el 900 922 357, i també continuarà sent el telèfon dels Punts d'Informació i Atenció a les Dones (PIAD) i del programa Radars.

Compra al teu barri

L’Ajuntament presenta la campanya Compra a prop per fomentar el comerç de proximitat i la restauració i visibilitzar els valors que aporten a la ciutat. 

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Treball als barris segueix a prop teu!

El servei d’orientació laboral i assessorament per a la recerca de feina Treball als barris segueix mantenint l’atenció al públic en format telemàtic. 

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Sant Andreu impulsa un pla per reactivar l’economia dotat amb 9,3 M€

03/12/2020 - 18:36

Es tracta d’una estratègia transversal d’activació econòmica impulsada pel Districte i Barcelona Activa i que es traduirà en el Pla de Desenvolupament Econòmic 2021-23.

Pla de barris dignifica el passadís de la Trinitat

04/12/2020 - 10:19

Els treballs han permès dotar de millores significatives aquest espai de pas per a tot el veïnat del barri.

Aquest Nadal, regala la capsa del comerç de proximitat del districte de Sant Andreu

29/10/2020 - 11:00

Els establiments i botigues de tots els barris han engegat aquesta iniciativa per oferir un regal que revertirà en el teixit empresarial local i servirà com a ferma aposta pel comerç de barri.

Dijous 10 de desembre, consell de barri de La Sagrera

04/12/2020 - 11:09

Participació. La sessió serà on line a causa de les mesures de prevenció de la covid-19 i començarà a les 18.30 h. Per participar-hi, caldra estar inscrit a la plataforma decidim.barcelona.

Et recomanem

Webs d'interès