Districte deSant Andreu

Pausa

Als barris tenim classe

Coneix, a través d'aquesta iniciativa de Districte, les diferents tasques que s'estan duent a terme als centres educatius i als serveis municipals per fomentar l'aprenentatge de manera comunitària i sobre disciplines diverses.

Gaudeix de la programació de Barcelona Districte Cultural

Els centres cívics Trinitat Vella, Can Clariana Cultural, Baró de Viver i La Sagrera acolliran 23 espectacles gratuïts al llarg d'aquesta tardor.

Extraescolars a la Trinitat Vella i el Bon Pastor

S'impulsa aquest projecte amb l'objectiu que tots els nens i nenes puguin gaudir d’una sèrie d’activitats extraescolars artístiques i científico-tecnològiques de manera totalment gratuïta. 

Els punts d'interès del Districte de Sant Andreu

L'aplicatiu de la senyalització del patrimoni del territori compta amb un nou sistema d'accessibilitat per garantir que tothom pugui consultar la informació a través del seu telèfon mòbil.

Pla d'Actuació del Districte de Sant Andreu

El PAD estableix les línies prioritàries, els objectius, les actuacions de l’acció del govern i les inversions del Districte de Sant Andreu en els diferents àmbits de cada barri. 

Mesura de govern per la diversitat sexual i de gènere del Districte de Sant Andreu

D’acord amb les polítiques dutes a terme per l’Ajuntament de Barcelona, considerem que les realitats del col·lectiu LGTBI s’han de treballar de manera transversal i des d’una mirada feminista.

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Els joves debaten els usos de la plaça de Ferran Reyes  Navas

Com han de ser la plaça de Ferran Reyes i els jardins de Maria Soteras Mauri?

25/01/2023 - 12:14

Vine i participa en la sessió de treball aquest dimarts 31 de gener al Centre Cívic Navas

Vols participar en l'espigolada de les taronges amargues a Sant Andreu? Tornem als carrers per a produir la melmelada La Marga!

26/01/2023 - 10:39

El divendres 3 de febrer, de 13.30 h a 14.30 h, recollirem les taronges amargues dels nostres carrers per a promoure l'aprofitament dels aliments amb aquesta iniciativa participativa d'economia circular.

Has de justificar una subvenció de 2022? Mira't aquest vídeo!

30/01/2023 - 21:44

Ajuntament. Saps omplir l'Éxcel de justificació de les subvencions? T'expliquem com fer-ho perquè tot quadri.

L'oficina de subvencions del Districte continua en marxa

18/01/2023 - 13:43

Ajuntament. Per demanar el seu suport de cara a la justificació de les subvencions de 2022 cal demanar cita prèvia de forma telefònica o per correu electrònic.

Les oficines de subvencions del territori continuen en marxa

18/01/2023 - 13:06

Ajuntament. A més de l'oficina del Districte, n'hi haurà set més al territori per ajudar a les entitats. En podreu trobar una a cada centre cívic dels set barris.

Tutorials en vídeo pel procés de subvencions

26/01/2023 - 09:51

Ajuntament. Enguany, t'oferim cinc peces curtes per conèixer a fons el procés de subvencions des que obtenim el certificat digital fins que presentem les justificacions de l'any anterior.

Torna Barcelona Districte Cultural amb espectacles als centres cívics Baró de Viver, Can Clariana, La Sagrera i Trinitat Vella

26/01/2023 - 15:14

Cultura i lleure. Del 9 de febrer al 5 de maig, el circuit cultural als barris celebra la seva edició número 13. S’hi podran veure 42 propostes culturals diferents que inclouen circ, teatre, dansa, música i cinema infantil i...

Descarrega l’agenda del Districte de Sant Andreu!

26/01/2023 - 13:53

Cultura i lleure. Vols estar al dia de tota la cultura que es fa al Districte? Trobaràs totes les propostes a l'agenda setmanal.

Et recomanem

Webs d'interès