Districte deSant Andreu

Tornen les Grades Obertes al Canòdrom

Aquest estiu, el Canòdrom, Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica, torna a obrir les grades al públic per veure a l’aire lliure el millor cinema de ciència-ficció amb perspectiva de gènere.

Premis Sant Andreu 2021

Ja pots presentar projectes i candidatures per tal que el jurat pugui reconèixer el paper cabdal de les persones que hi viuen al districte així com les entitats que promouen accions comunitàries per aconseguir un impacte positiu social educatiu, cultural o ambiental al nostre territori. 

 

#Parasol21

Torna el cicle d'activitats i tallers d'estiu als diferents equipaments i espais del Districte de Sant Andreu. Teatre, circ, cinema a la fresca... No et perdis res!

Viu el Bibliocasal amb el Pla de barris!

Programació lúdica i creativa al voltant de la promoció de la lectura per a infants i adolescents durant els mesos d’agost i setembre.

'Als barris tenim classe'

Coneix els projectes educatius de cada barri de la mà de la campanya 'Als barris tenim classe', una iniciativa del Districte per visibilitzar tota la tasca que es du a terme en el sector educatiu.

#BCNcuida't

Consulteu tota la informació sobre les mesures especials per a la contenció de la covid-19 a Barcelona.

Apostem per la qualitat

La nova campanya “Compra a prop” vol donar un impuls al comerç de barri, posant en relleu el valor afegit que aporten la proximitat, la sostenibilitat, la qualitat i la professionalitat, alhora que destaca el paper clau dels comerços de barri.

Vols ser auxiliar de jardineria?

L'Ajuntament de Barcelona convoca una borsa de feina per a tècniques en jardineria dins l'àmbit municipal. 

Pla d'Actuació del Districte de Sant Andreu

El PAD estableix les línies prioritàries, els objectius, les actuacions de l’acció del govern i les inversions del Districte de Sant Andreu en els diferents àmbits de cada barri. 

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Compra al teu barri

L’Ajuntament presenta la campanya Compra a prop per fomentar el comerç de proximitat i la restauració i visibilitzar els valors que aporten a la ciutat. 

Notícies

Ja pots presentar els teus projectes i candidatures pels Premis Sant Andreu

28/07/2021 - 08:00

Societat. El districte de Sant Andreu vol atorgar els Premis Sant Andreu per reconèixer el paper cabdal de les persones que hi viuen i les seves entitats. Pots fer propostes fins el 15 d'octubre.

LGTBI-fòbia, no ets benvinguda a Sant Andreu

26/07/2021 - 17:23

LGTBI. S’impulsen tot un seguit d’iniciatives de prevenció i promoció de la diversitat sexual.

panoràmica Barcelona

Un pla de subvencions de 288 milions d'euros fins al 2023

25/07/2021 - 10:07

Subvencions. La Comissió de Govern de l’Ajuntament aprova el full de ruta de les convocatòries de subvencions que s’atorgaran durant aquests tres anys.

S’inicien les obres de connexió del carrer de la Madriguera per facilitar la circulació en la zona sud de la Trinitat Vella

29/07/2021 - 10:56

Les obres d’obertura del carrer de la Madriguera, en la seva intersecció amb Via de Bàrcino, afavoriran la circulació de vehicles per l’interior d’aquest sector del barri.

Les Medalles d'Honor de Barcelona recauen enguany en la defensa dels feminismes i la diversitat

26/07/2021 - 12:25

Medalles d'Honor. El Consell Municipal ha aprovat al ple del mes de juliol les Medalles d’Honor de Barcelona 2021, guardons que al Districte de Sant Andreu reconeixeran la tasca de l'Associació Pal·las Atenea i del Grup d'Amics Gais....

Consulta els equipaments de Districte que romandran oberts a l'estiu

23/06/2021 - 09:50

Diversos centres cívics i un casal de barri mantindran l'obertura en horari de tarda per oferir un refugi climàtic al veïnat així com un taller setmanal adreçat a públic familiar.

Bibliocasal a les biblioteques del Bon Pastor i la Trinitat Vella amb el Pla de Barris

22/07/2021 - 11:14

Bibliocasal. Programació lúdica i creativa al voltant de la promoció de la lectura per a infants i adolescents durant els mesos d’agost i setembre.

Les “Grades obertes al Canòdrom” tornen a omplir les nits de cinema

27/07/2021 - 11:42

Cinema. El cicle de projeccions a la fresca “Grades obertes al Canòdrom” celebra una nova edició amb la creativitat i la ciència com a protagonistes.

Et recomanem

Webs d'interès