Districte deSant Andreu

Pausa

Premis Sant Andreu

Ja està obert el procés per presentar-hi candidatures: Hi ha dos premis amb dotació econòmica al millor projecte d'entitats (1.500 €) i el premi especial (1.000 €), que acompanyen les distincions a la trajectòria d'un personatge o entitat i per les entitats que compleixen anys aquest 2022.

Aquest estiu, juguem a les places!

Juguem a les Places proposa actuacions específiques que potencien l’espai públic com a espai educador i afavoridor del desenvolupament integral i saludable dels infants i adolescents de la ciutat. Ens trobaràs al carrer Lanzarote i a la plaça del Rom Cremat. 

Informa’t de les afectacions per les obres a l’L5

De l'1 de juliol al 31 d'agost se suspendrà el servei de metro de la línia 5 entre les estacions de La Sagrera - Horta / El Carmel per renovar-hi la via.

Als barris tenim classe

Coneix, a través d'aquesta iniciativa de Districte, les diferents tasques que s'estan duent a terme als centres educatius i als serveis municipals per fomentar l'aprenentatge de manera comunitària i sobre disciplines diverses.

Barcelona Activa a Sant Andreu

Barcelona Activa està present a més de 50 punts de la ciutat i la seva àrea metropolitana. Vine als espais del Districte de Sant Andreu! 

Els punts d'interès del Districte de Sant Andreu

L'aplicatiu de la senyalització del patrimoni del territori compta amb un nou sistema d'accessibilitat per garantir que tothom pugui consultar la informació a través del seu telèfon mòbil.

Pla d'Actuació del Districte de Sant Andreu

El PAD estableix les línies prioritàries, els objectius, les actuacions de l’acció del govern i les inversions del Districte de Sant Andreu en els diferents àmbits de cada barri. 

Mesura de govern per la diversitat sexual i de gènere del Districte de Sant Andreu

D’acord amb les polítiques dutes a terme per l’Ajuntament de Barcelona, considerem que les realitats del col·lectiu LGTBI s’han de treballar de manera transversal i des d’una mirada feminista.

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Ja està obert el procés per presentar candidatures als Premis Sant Andreu

03/08/2022 - 09:00

Societat. Hi ha dos premis amb dotació econòmica al millor projecte d'entitats (1.500 €) i el premi especial (1.000 €), que acompanyen les distincions a la trajectòria d'un personatge o entitat i per les entitats que compleixen anys...

Quins serveis municipals de mediació hi ha a Barcelona?

11/08/2022 - 09:19

Ajuntament. Recentment s’ha posat en marxa un servei de mediacions especialitzat en l’àmbit de l’oci nocturn.

Somnis de robot: 100 anys imaginant éssers artificials

02/08/2022 - 16:20

Exposició. Exposició 'Somnis de robot: 100 anys imaginant éssers artificials'. Del 5 de setembre al 23 d’octubre, a la sala d’exposicions Antoni Arissa i Asmarats. Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra

Torna Juguem a les places al Districte de Sant Andreu

20/07/2022 - 11:15

Juguem a les Places proposa actuacions específiques que potencien l’espai públic com a espai educador i afavoridor del desenvolupament integral i saludable dels infants i adolescents de la ciutat.

Viu l’estiu al barri: Programa d’activitats d’estiu al Parc de la Trinitat

30/06/2022 - 11:33

Pla de Barris. Descobreix tot el que pots fer aquest estiu al Parc de la Trinitat!

Afectacions a l'R2 i l'R11 amb la nova fase d'obres a l'estació de Rodalies de Sant Andreu

13/08/2022 - 12:19

Adif anuncia l'inici de la nova fase d'obres en La Sagrera - Sant Andreu a partir del 17 de desembre i que inclou el traçat de la línia Barcelona - Granollers - Girona.

Baner aparadors vius

Continua oberta la línia de subvencions per al canvi de persianes d'establiments comercials

21/07/2022 - 11:58

AJUDES. Amb aquests ajuts, anomenats ‘Aparadors vius’, l'Ajuntament de Barcelona busca incentivar el canvi de les persianes cegues per d’altres que permetin veure l’interior del comerç. Es poden demanar fins al 30 de setembre.

distintiu de refugi climàtic de la ciutat

Fins a 21 refugis climàtics al Districte de Sant Andreu per fer front a la calor a la ciutat

14/06/2022 - 10:10

Emergència climàtica. El 95% del veïnat tindrà un espai a menys de 10 minuts de casa per protegir-se de les altes temperatures.

Agenda

Exposició 'La Fabra i Coats abans i ara'

La delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona forma part de la ruta de les visites guiades al recinte de la Fabra i Coats i actualment es pot veure l´exposició "La Fabra i Coats abans i ara. Síntesi històrica".

Quan:
Acte permanent
On:
Centre de Normalització Lingüística de Sant Andreu

Mercat de Pintors de Sant Andreu

Últim dissabte de cada mes.

Quan:
Acte permanent
On:
Mercat de Pintors de Sant Andreu

Et recomanem

Webs d'interès