Districte deSant Andreu

Oberta la convocatòria de subvencions ordinàries pel 2022

El termini de presentació de sol·licituds està comprés entre el 7 i 27 de gener, ambdós inclosos. El període de presentació és de 15 dies naturals.

Pla d'Actuació del Districte de Sant Andreu

El PAD estableix les línies prioritàries, els objectius, les actuacions de l’acció del govern i les inversions del Districte de Sant Andreu en els diferents àmbits de cada barri. 

Mesura de govern per la diversitat sexual i de gènere del Districte de Sant Andreu

D’acord amb les polítiques dutes a terme per l’Ajuntament de Barcelona, considerem que les realitats del col·lectiu LGTBI s’han de treballar de manera transversal i des d’una mirada feminista.

'Als barris tenim classe'

Coneix els projectes educatius de cada barri de la mà de la campanya 'Als barris tenim classe', una iniciativa del Districte per visibilitzar tota la tasca que es du a terme en el sector educatiu.

Apostem per la qualitat

La nova campanya “Compra a prop” vol donar un impuls al comerç de barri, posant en relleu el valor afegit que aporten la proximitat, la sostenibilitat, la qualitat i la professionalitat, alhora que destaca el paper clau dels comerços de barri.

Estigues sempre informada del que passa al districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de Sant Andreu al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Compra al teu barri

L’Ajuntament presenta la campanya Compra a prop per fomentar el comerç de proximitat i la restauració i visibilitzar els valors que aporten a la ciutat. 

Notícies

Activat l’avís preventiu de contaminació per PM10

18/01/2022 - 11:03

Contaminació. Els serveis municipals activen mesures preventives com regar de manera més intensiva i evitar l’ús de bufadors.

Bústies i contenidors intel·ligents per a la recollida selectiva a Sant Andreu de Palomar

17/01/2022 - 14:33

Medi ambient i sostenibilitat. També s’ha obert un nou punt d’informació i repartiment de clauers per a bústies i contenidors a la plaça de les Palmeres.

Dijous 27 de gener, Audiència Pública del Districte de Sant Andreu

20/01/2022 - 10:13

Participació. La trobada serà a les 18 h a la sala Andreu Cortinas i només es podrà seguir la sessió, o intervenir-hi, de manera telemàtica.

Oficina de suport a les subvencions de 2022 al Districte

05/01/2022 - 16:17

Ajuntament. El Districte ofereix un servei de suport a les entitats per la tramitació de les subvencions de 2022. Estarà disponible del 7 al 27 de gener i caldrà demanar cita prèvia.

Tot el que necessites saber sobre la campanya de subvencions

07/01/2022 - 10:25

Ajuntament. Les entitats hauran de justificar els projectes i les despeses i entregar les memòries. T'ho volem fer més fàcil amb la documentació adjunta.

Fes un cop d'ull a les FAQs de les subvencions 2022

17/01/2022 - 09:56

Ajuntament. Tens dubtes sobre la tramitació de les subvencions? Aquí et resolem les preguntes més freqüents.

Els equipaments de proximitat també t'ajuden a presentar les subvencions

17/01/2022 - 13:49

Ajuntament. A tots els barris, tens un punt en el qual et poden assessorar per realitzar el tràmit. Consulta el llistat i descobreix quin tens més a prop de casa.

Homo-holocaust

20/01/2022 - 11:16

LGTBI. La Taula LGTBI del Districte de Sant Andreu organitza una xerrada sobre la deportació de persones homosexuals als camps de concentració nazis.

Et recomanem

Webs d'interès