Criteris Inscripció Tallers ESTIU

Els tallers d’estiu no tenen continuïtat amb els tallers de trimestres anteriors.

 

Inscripcions als tallers

Les matrícules als tallers infantils es realitzaran a partir del 24 de maig online a través del web https://vflorida.inscripcionscc.com/.

 

Les matrícules a la resta de tallers es realitzaran a partir del 12 de juny de 10.30 a 14.30 i de 16.30 a 20.30 h i fins a un dia abans de l’inici del taller sempre i quan hi quedin places disponibles. Es realitzaran alhora les inscripcions presencials i les inscripcions online a través del web https://vflorida.inscripcionscc.com/.

 

El dia 23 de juny no es realitzaran inscripcions presencials a partir de les 14.30 h. Us podreu inscriure online a través del web https://vflorida.inscripcionscc.com.

Cal tenir en compte

 

-          La inscripció als tallers es farà efectiva un cop hagueu abonat l’import corresponent. El pagament del taller es pot fer en efectiu o amb targeta bancària.

-          Les inscripcions als tallers són personals i intransferibles.

-          Atès el caràcter puntual dels tallers i itineraris d’estiu no es realitzaran ni canvis ni devolucions.

-          El Centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. En aquest cas, es retornarà l’import abonat i els suplements de material.

-          El suplement en concepte de material és un complement econòmic lliurat íntegrament als talleristes per poder complementar la despesa dels materials, fungibles o no, que necessiti el taller. Caldrà abonar-los en efectiu en el moment de fer la inscripció.

-          Per a cada taller es disposa d’una FITXA DESCRIPTIVA redactada pel tallerista en la qual s’explica en detall la metodologia del taller i les especificitats que cal tenir en compte abans de realitzar-lo. Demaneu-ne la fitxa al Punt d’Informació.

  

 

Quadre resum del procés de matrícules als tallers del centre cívic Vil·la Florida:

 

Què

Quan

A on

Matrícules als tallers

A partir 12 de juny del 2017 i fins un dia abans de l’inici dels tallers de 10.30 a 14.30 i de 16.30 a 20.30 h

Presencialment:

Centre cívic Vil·la Florida

Online: https://vflorida.inscripcionscc.com

 

 

 

PREUS TALLERS 2017

 

  • 4,11€/hora tallers per a població en general
  • 5,70€/hora tallers especialitzat per a població en general
  • 2,66€/hora tallers per a persones gent gran (nascudes fins al 1954)
  • 2,66€/hora tallers per a joves
  • 2,66€/hora tallers per a infants

 

En aquests preus, l’IVA no està inclòs.

 

Per a informar-vos de la reducció de preus en el cas de persones que es trobin en situació d’atur, consulteu-ne les condicions al punt d’informació del Centre Cívic.

 

Inici tallers: Setmana del 26 de juny  de 2017

Compartir