"Atrapa la tapa"

Del 11/05/2017 al 30/11/2017

Establiments dels set barris de Sant Andreu

Adreça:
Pl Orfila, 1
:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Codi postal:
08030
Població:
Barcelona
Web:
www.atrapalatapa.com

Rutes. Comença la quarta edició de la ruta "Atrapa la tapa" del districte de Sant Andreu, amb la participació de més de quaranta establiments.

“Atrapa la tapa” comença l’11 de maig i durarà fins al novembre, amb una oferta de més de quaranta bars i restaurants de Sant Andreu, entre els quals per primer cop s’inclou la cuina oriental.

Cada dijous, a partir de les 19.00 hores, els bars i restaurants participants oferiran una tapa especial a un preu especial d’1,95 euros, amb l’objectiu de donar a conèixer els locals i l’oferta gastronòmica dels diferents eixos i associacions de comerciants del districte i dinamitzar-ne el sector de la restauració.

La proposta està organitzada per l’Ajuntament i les associacions comercials de Sant Andreu, Bon Pastor, la Trinitat Vella, Navas, la Sagrera i el Congrés i els Indians.

 

 


Després de l´èxit obtingut en edicions anteriors, a partir de l'11 de maig torna la ruta gastronòmica de Sant Andreu, impulsada pel Districte de Sant Andreu i els seus diferents eixos i associacions comercials. Sota el nom "Atrapa la tapa", establiments dels set barris de Sant Andreu s´han adherit a aquesta nova edició que se celebra cada dijous de 19 a 22h.

Podeu consultar el plànol de la ruta en aquest enllaç.

Informació a tenir en compte

Planificar

De l'11 de maig, a l'11 d'agost

Dijous

de 19:00h a 22:00h

Entrada general de: 1.95 €
(una tapa + beguda).

Del 8 de setembre, al 30 de novembre

Altres

Impulsat per: Consell Municipal del Districte de Sant Andreu. i els seus diferents eixos i associacions comercials