Fira de Nadal a la Sagrada Família

Del 25/11/2017 al 23/12/2017

Plaça Sagrada Familia

Adreça:
Pl Sagrada Família, 1
:
Eixample
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
Web:
www.barcelona.cat/nadal

Nadal 2017. Prop d’un centenar de parades s’instal·len a la plaça de la Sagrada Família per donar la benvinguda al Nadal.

Del 25 de novembre al 23 de desembre, torna el mercat nadalenc més tradicional de l’Eixample.

Parades d’avets, de guarniments nadalencs, pessebres i figures, així com de productes alimentaris típics d’aquestes festes com els torrons i la fruita seca, o de venda de regals, sobretot d’artesania, de bijuteria i de roba. També hi haurà xurreries i parades d’embotits i de formatges.

La Fira de Nadal de la Sagrada Família, cita ineludible del Nadal a Barcelona, va néixer als anys seixanta, i des de llavors s’instal·la cada any a tocar de l’edifici més emblemàtic d’Antoni Gaudí.


La fira de Nadal de la Sagrada Família és el mercat nadalenc de més tradició de l'Eixample i reuneix prop d'un centenar de parades d´avets de Nadal i guarniments, pessebres i figures, regals i productes alimentaris artesans com torrons, formatges i embotits. Una fira nascuda als anys 60 que està ubicada la plaça de la Sagrada Família.

El mercat compta amb un total de 89 parades que es distribueixen de la següent manera:
· Sector Verd: on les 23 parades que el conformen estan dedicades a la venda d´arbres i plantes de Nadal.
· Sector Pessebres i Figures tradicionals: destinat a la venda de pessebres i guarniments de Nadal. Comptarà amb 37 parades.
· Sector Alimentació: aquí es troben les botigues de llaminadures, castanyes i les xurreries, un total de 8 parades.
· Sector Regals: venda de productes variats per a regalar, principalment d´artesania, bijuteria i roba. Compta amb 21 parades.

Informació a tenir en compte

Planificar

De dilluns a divendres

de 10:00h a 21:00h

Dissabtes i diumenges i vigília i festius

de 10:00h a 22:00h