Les inscripcions per als casals i les activitats d’estiu comencen el 2 d’abril

Ja s’ha publicat l’oferta d’activitats per a la campanya de vacances “T’estiu molt”, que enguany posa a disposició de les famílies 360.200 places i 1.087 activitats d’estiu per a infants i joves d’entre 1 i 17 anys empadronats a Barcelona. Les inscripcions i la tramitació de les beques començaran el 2 d’abril.

Activitat a l'aire lliure del casal d'estiu Baobab.
26/03/2024 - 10:04 h - Infància Ajuntament de Barcelona

Entre les més de mil activitats de la campanya municipal “T’estiu molt” que es programaran entre el 22 de juny i el 6 de setembre hi ha bressols d’estiu, campaments, colònies, estades culturals fora de Catalunya, rutes, casals esportius, el Campus Olímpia, tallers d’arts escèniques, cursos d’anglès o activitats en família.

La programació es durà a terme amb 270 entitats que han passat un procés de certificació per garantir que es compleixen els requisits, per exemple, per oferir una oferta àmplia, una relació adequada entre la qualitat i el preu i una ràtio adient de monitors/ores.

A més, la campanya de vacances d’estiu facilita l’accés a les activitats a tots els infants i adolescents de la ciutat gràcies als 5,1 milions d’euros que es destinen a beques per a les famílies que, per motius econòmics o personals, necessiten una atenció especial per accedir a les activitats.

Les obres previstes per a l’execució del pla Clima Escola en 24 centres no afectaran el desenvolupament de les activitats d’estiu.