Nou èxit de les jornades 'Esport per a tothom'

Un any més, al districte d’Horta Guinardó s'han dut a terme les jornades ‘Esport per a tothom’, organitzades entre el Centre de Recursos Pedagògics i personal tècnic del Districte d’Horta-Guinardó, conjuntament amb les federacions esportives i amb el CEM Olímpics. També hi han donat suport els alumnes del Cicle formatiu grau superior Ensenyament i Animació socioesportiva de l'INS Vall d'Hebron i l'Institut Ferran Tallada.

..
11/04/2024 - 16:23 h - Esports Districte Horta-Guinardó

En aquestes jornades esportives, adolescents de 4t d’ESO practiquen esports paralímpics, específics per a persones amb discapacitat: golbol, boccia, bàsquet en cadira de rodes i hoquei sobre taulons.

Enguany s’ha tornat a comptar amb el suport dels alumnes del Cicle formatiu grau superior Ensenyament i Animació socioesportiva de l’INS Vall d’Hebron i també s’hi han sumat els de l’Institut Ferran Tallada.

D’aquesta manera, uns 400 nois i noies hi han participat durant tres dies al pavelló del CEM Olímpics. N’han gaudit i s’han pogut posar a la pell de les persones amb discapacitat visual o que són usuàries de cadires de rodes o amb paràlisi cerebral.