Participa a la Jornada de Foment de la Participació de les Representants de l’Alumnat del 17 d'abril

..
09/04/2024 - 13:33 h - Educació i estudis Ajuntament de Barcelona

El Consell d’Educació Municipal de Barcelona (CEMB) i el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) organitzen una nova Jornada de Foment de la Participació de les Representants de l’Alumnat per potenciar la participació estudiantil en els centres educatius de secundària de la ciutat el proper dimecres 17 d’abril del 2024 de 9:30h a 14:30h  a l’Espai Jove la Fontana.

La Jornada és anual i està dirigida a l’alumnat, a docents dels instituts i a representants municipals als consells escolars.

Enguany, la jornada consisteix en dos Espais de Treball simultanis: un dels espais va dirigit a tot alumne que exerceix un càrrec de representació a l’institut o que s’està organitzant des d’altres formes de participació en els centres educatius de secundària de Barcelona, mentre que l’altre espai va dirigit al professorat que treballa per dotar d’eines a l’alumnat per tal que pugui exercir un càrrec de representació i perquè l’institut sigui un agent facilitador en la participació.

Després d’una primera part en aquests espais diferenciats, la segona part consistirà en un espai de treball conjunt entre l’alumnat i professorat segons temes d’interès i treballats.

Inscriu-te a la sessió