ESTATGES MUSICALS D'ESTIU

L'EMM Can Fargues presenta l'edició d'estiu dels estatges musicals. Us adjuntem els programa i us convidem a gaudir-les.

DESCOBRIM LA MÚSICA Descarregar

L’estatge musical Descobrim la música pretén apropar els infants al món de la música des de diferents perspectives, sempre des del joc i la descoberta.

Així, es realitzaran activitats com: presentació d'un conte al dia que serà el fil conductor de les activitats; creació musical per reproduir l'ambient del conte; la música inspirarà per realitzar quadres que descriuen diferents escenes musicals, o escultures amb pots...; gimcanes musicals; jocs musicals refrescants; tastets d’instruments; percussió corporal i amb diferents objectes;...

Edat: de 4 a 7 anys
Places: 25 alumnes, sense coneixements musicals previs (mínim de 15 places per iniciar l’activitat)
Horari: de 9.30 a 13.30 h
Preu: 132 €

EL MUSICAL DE CAN FARGUES Descarregar

Amb aquest estatge es pretén que les diferents activitats realitzades durant les dues setmanes que dura, culminin amb la representació d’un musical. Serà un estatge on no faltarà música, cant, dansa, teatre... que es complementaran amb altres tècniques artístiques: taller de maquillatge, confecció de vestuari, escenografia… amb actuació final oberta als familiars.

Es prioritzarà el treball col·laboratiu i en equip per realitzar el musical i prendre les decisions necessàries (què fa cada membre, com es decora, quina escena es vol representar, etc.).

Edat: de 8 a 12 anys
Places: 25 alumnes, amb coneixements
musicals previs (mínim de 15 places per iniciar l'activitat)
Horari: de 9.30 a 13.30 h
Preu: 132 €

JAZZ STAGE 2018 Descarregar

Apunta’t a la 2ª edició del CAN FARGUES JAZZ STAGE que tindrà lloc a l’EMM Can Fargues les dues primeres setmanes de juliol. En aquest stage aprendrem i aprofundirem en la interpretació del jazz a través d’un repertori transversal.

El Jazz Stage està basat en l'experiència de tocar en grup per aprendre els valors i responsabilitats que se'n deriven. A més a més de les sessions de combo en les que l'alumnat apren a tocar en conjunt, farem activitats dedicades a treballar la interpretació com les master-class d'instrument, el taller d'improvisació, el taller de composició i el taller de producció musical.

HORARI: de dilluns a divendres de 17:00h a 20:00h

Preu: 99

PREINSCRIPCIÓ: del 2 de maig a l'11 de juny​

 

 

Compartiu aquest contingut