Activitats realitzades

A l’Escola de Can Fargues ens estrenem dia rere dia amb les activitats que seran habituals en aquesta Masia des d’aquest setembre. I la primera setmana d’octubre ja obrim les classes a les famílies per conèixer-nos amb música. Setmanes intenses, de presentacions, de descobertes, de compartir la música amb tots aquells que a partir d’ara habitem i fem sonar Can Fargues.

Del 3 al 7 d’octubre les classes de Música i Moviment de 4 i 5 anys es van obrir a les 150 famílies del alumnes d’aquesta edat. Grans i petits varen fer classe junts descobrint les qualitats del so guiats per la Montse Campderrós, professora i directora del centre.

La setmana del 14 al 18 de novembre les classes de Música i Moviment de 6 i 7 anys es van obrir a les famílies del alumnes d’aquesta edat. Pares, mares, àvies i avis van poder veure el treball de Llenguatge i el treball amb els instruments Orff que estan realitzant els seus petits músics a l’Escola. Cinc sessions guiades de la mà de la Maria Capdevila i en Jofre Gasol, professors de Llenguatge i conjunt Orff respectivament a l’Escola.

 

Compartiu aquest contingut