La Raquel García, professora de violí, us convida al proper concert en el qual participa amb l’orquestra de cambra de Granollers

Diumenge 11 de març, a les 19:00

L'Orquestra de Cambra de Granollers, dirigida en aquesta ocasió pel director convidat Guy Van Waas, ens presenta un concert amb obres de Mendelsshon, Txaikovsky i Beethoven.  L'OCGr comptarà amb la presència de la violoncel·lista Mariona Camats, guanyadora l'any 2016 de la prestigiosa beca Pau Casals.

Informació de l'espectacle

Un concert dedicat  a la bellesa inspiradora i creada de les obres interpretades, de la mà d’un gran director convidat, Guy Van Waas, i una jove intèrpret de gran talent, Mariona Camats.

Les Variacions sobre un tema rococó, original del mateix Txaikovski, ens mostra un estil inspirat per la música de Mozart, fent palesa l'estima del compositor per la música i la bellesa del classicisme.

En el cas de la Simfonia núm.4 de Beethoven, a la segona part del concert, ens trobem amb una obra que contrasta amb la immensament heroica Simfonia núm.3 i la tràgica Simfonia núm.5 del mateix compositor. Una obra escrita durant una etapa molt tranquil·la de la seva vida que, Robert Schumann va qualificar com “ l’esvelta donzella grega entre dos gegants nòrdics”. De nou, la bellesa!

El concert s’obrirà amb Les Hèbrides de Mendelsshonn, exponen de la música romàntica alemana.

Més informació aquí..

 

Compartiu aquest contingut