DEL RIU A LA LLAUNA: dona'm la llauna

Cicle d'activitats on ens endinsarem en el cicle de vida d'una llauna de cervesa.

Visita a la planta de triatge d’envasos lleugers de Gavà, on se separa el que es recull al contenidor groc per a reciclar-ho. Veurem els processos de separació dels materials, visibilitzarem el volum de residus generats i el cost associat als processos de reciclatge. Debatrem sobre la reducció de la generació de residus.

L'horari i el dia d'aquesta activitat s'ha vist modificat, per motius d'organització, pel que fa al que s'ha publicat en el programa d'activitats en format paper. El correcte és el que trobareu aquí en el moment de fer les inscripcions.

A càrrec d’Espai Ambiental Cooperativa. Amb la col·laboració del programa Compartim un futur de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Feu tot el cicle! Us podeu inscriure a les altres sessions, si ho voleu, a través dels següents enllaços:

_DEL RIU A LA LLAUNA: els productes tenen vida?
_DEL RIU A LA LLAUNA: qui et tira la canya?
_DEL RIU A LA LLAUNA: tot torna a començar
_DEL RIU A LA LLAUNA: cerveses alternatives

Aquesta activitat és gratuïta per als participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us-hi comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Inscripcions a partir del dimecres 24 d'octubre a les 21 h

Dia i hora: 
21/11/2018 - 16:45 a 19:00
Preu: 
gratuït
Observacions: 

Cal portar un títol de transport vàlid

Punt de trobada: 
Parada d'autobús Av. Paral.lel - Pl. Espanya de la línia L80 (davant la Fira de Barcelona). ID de parada 105118 (si us plau, sigueu puntuals, l'autobús públic no espera)