Presentació del llibre 'Temps de plom i plata. Derives obligades'
Where: Palau de la Virreina
La Rambla, 99
Barcelona
Barcelona

Properes activitats / Activitats associades

Temps de plom i plata

Presentació del llibre 'Temps de plom i plata. Derives obligades'
de Nora Ancarola

29.10.2019


Amb les intervencions de Nora Ancarola i Joan M. Minguet (editors del llibre), Ester Jordana i Laura Llevadot (autores de contribucions a l’obra).

Dimarts 29 d’octubre del 2019, a les 19 h. Auditori, Planta 0
Entrada gratuïta. Aforament limitat

L’exposició Panòptic_ Frontera 601, de Nora Ancarola, actualment a la sala Miserachs de La Virreina Centre de la Imatge, forma part d’un projecte global, «Temps de plom i plata», que es va veure parcialment al Centre d’Art Maristany i que, després de Barcelona, viatjarà a Buenos Aires, al Centro de Arte Contemporáneo del MUNTREF.

El llibre explora els substrats teòrics i les resolucions artístiques que Nora Ancarola ha desplegat en aquest projecte al voltant de qüestions com les migracions, els sistemes de control i la possibilitat d’alterar aquestes dures realitats.

Ester Jordana, especialista en Michel Foucault, i Laura Llevadot, directora de la col·lecció «Pensament Polític Postfundacional» (Gedisa) i especialista en Jacques Derrida, acompanyaran els editors del llibre per explorar el paper de l’art en aquest joc entre repressió i transformació.

Una coedició de La Virreina Centre de la Imatge (Barcelona), el Centre d’Art Maristany (Sant Cugat) i el MUNTREF (Buenos Aires).