Mercats de Barcelona participa en la cinquena edició del Festival Culturista

..
21/11/2023 - 15:59 h - Comerç i mercats Ajuntament de Barcelona

Els dies 18 i 19 de novembre, l’agenda i revista cultural El Culturista ha celebrat la cinquena edició del Festival Culturista, unes jornades per viure la cultura en família amb tallers, concerts, espectacles, espai gastronòmic, i una botiga pop-up amb llibres i joguines.

Durant aquest cap de setmana a la Nau Bostik, una antiga fàbrica del barri de la Sagrera recuperada com a punt de trobada de creació artística i cultural, centenars de nens i nenes han pogut gaudir i incentivar la curiositat i la creativitat.

Un any més, Mercats de Barcelona ha participat en el Festival, enguany amb el taller “Pop-ups de temporada” impartit a càrrec de Mariona Cañadas, en què partint de la base de què la fruita i la verdura de temporada tenen un paper molt important en una alimentació sana, i, aprofitant l’estació dels bolets, la magrana, els raves, els caquis i les cols, els nens i nenes han creat els seus propis vegetals a partir de la tècnica del pop-up. Aquesta tècnica tracta d’una manualitat en paper, amb la que els infants han creat fruits de tardor en 3D.

El Culturista és l’agenda cultural i familiar de la ciutat de Barcelona de referència per a famílies, que neix amb l’objectiu de facilitar, seleccionar i classificar les activitats que ofereix la ciutat, amb propostes de rutes per descobrir, parcs, tallers, activitats de tota mena, coses per fer a casa, i recomanacions de llibres, música i cinema infantil.