Barcelona Cultura

Un Nadal carregat de disseny

Les festes nadalenques ja són aquí, i des del Museu del Disseny volem acompanyar-te per celebrar-ho amb amics i família. Et proposem tres cites que no et pots perdre per acabar l’any de la millor manera possible.

Design Market

L’any 2016 van passar pel Design Market, organitzat pel FAD, més de 10.000 visitants a la recerca del regal de disseny ideal. Enguany volem superar aquesta xifra rècord per presentar-te tot tipus de propostes de disseny del 22 al 24 de desembre.

Tallers infantils de Nadal

Si els teus petits tenen entre 6 i 12 anys, no es poden perdre els tres tallers que hem preparat per a finals de desembre i la primera setmana de gener: assaborirem el food design acompanyant-lo de xocolata, crearem i estamparem el nostre propi paper d’embolicar i dissenyarem una decoració de Nadal ben peculiar! Compra la teva entrada anticipada al web del museu.

Va d’arquitectes

Puig i Cadafalch i Adolf Loos són els protagonistes indiscutibles d’aquest Nadal al Museu del Disseny, ja que compten amb exposicions i activitats paral·leles sobre arquitectura i disseny d’interiors.

 

Ajuntament de Barcelona