Barcelona Cultura

Un novembre per a experts en disseny

Han passat ja algunes setmanes des de l’inici del curs, que ha començat amb moltes sorpreses: la pròrroga de l’exposició de David Bowie, noves activitats de disseny en família i nous festivals, com el Fashion Film Festival. L’agenda dels propers mesos, però, ve carregada d’activitats per als diferents especialistes en moda, arquitectura i disseny de producte.

Pedagogia del disseny

Durant dos dies, les II Jornades Disseny per Viure mostraran al públic el disseny en el seu vessant més pedagògic i la funció que du a terme quan es posa al servei del coneixement. Rosan Bosch, David Casacuberta i Rosa Llop seran alguns dels especialistes que ens il·lustraran sobre aquest vincle.

El disseny està de moda

Si ets expert en fashion design pots triar entre dues activitats especialitzades (o bé venir a les dues, és clar): conèixer els moments de la història de la moda més destacats al curs que hem preparat per a principis de novembre, o bé acostar-te al col·loqui sobre teixit i moda dels dies 17 i 18 del mateix mes.

Exposicions i arquitectura

Amant de l’arquitectura? Estàs d’enhorabona, perquè en les properes setmanes el Museu s’engalanarà amb dues exposicions: la primera vinculada a Catalunya, amb Puig i Cadafalch de protagonista; la segona, relacionada amb l’arquitectura europea i la figura i trajectòria professional d’Adolf Loos.

Resulta difícil triar entre tanta oferta especialitzada, però esperem veure’t al Museu i aportant les teves idees i opinions a les xarxes socials.

Ajuntament de Barcelona