4a Fira de Consum Responsable i d’ESS: obrim el termini per sol·licitar la participació

dc., 10/10/2018 - 12:53

Gabriel Boichat

Si sou una entitat o projecte de l'ESS, aquí trobareu la informació per participar-hi.

Després de l’èxit de les primeres edicions, l’Ajuntament de Barcelona organitza la 4a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària del 21 de desembre al 4 de gener en el marc de les festes de Nadal 2018. Si sou una entitat o projecte que comparteix els valors de l’Economia Social i Solidària i esteu interessades, ha arribat el moment de fer la vostra sol·licitud. A continuació, us passem tota la informació sobre la crida que fem des de l’Ajuntament per que pugueu mostrar el vostre interès en participar-hi.

En primer lloc, recordar que l’objectiu de la Fira és, per una banda, donar a conèixer i facilitar a la ciutadania el consum responsable, oferint productes de qualitat, de proximitat i/o elaborats amb condiciones respectuoses amb les persones i el territori. I per l’altra banda, visibilitzar i enfortir a les entitats de l’Economia Social i Solidària de la ciutat compromeses amb el consum responsable i l’ESS i que realitzin accions de difusió i retorn social que ajudin a fomentar els valors de la Fira.

A qui busquem?
Entitats de l’Economia Social i Solidària de Barcelona que puguin oferir productes, serveis i activitats que promouen i permeten practicar un Consum Responsable i/o de proximitat.
Per tal d’assegurar una presència continua, existeix la possibilitat de compartir la caseta amb altres entitats amb les que pugueu oferir productes i/o serveis semblants als vostres.

Què oferim?
Espais a la Plaça Catalunya de Barcelona durant gairebé dues setmanes per oferir els vostres productes i difondre els valors i pràctiques socials i de Consum Responsable.
La possibilitat de realitzar activitats de foment del Consum Responsable dirigides a la ciutadania per tal de visibilitzar la vostra entitat.

Què heu de fer?
Les organitzacions interessades heu de presentar el vostre interès en el següent formulari abans del diumenge 21 d’octubre a les 22h. En adjunt a aquesta notícia (i en aquest link) trobareu un document pdf amb tota la informació detallada sobre el procediment i els criteris de selecció. Però si teniu cap dubte, podeu contactar amb l’organització a través del correu firaconsumresponsable@bcn.cat