Festa de la primavera al parc d'Antonio Santiburcio

El dissabte 13 d'abril, de 10.30 a 14 h, hi haurà activitats, xocolatada, concerts i mostres organitzades per les entitats i els equipaments de Sant Andreu.

..
02/04/2024 - 16:10 h

El matí del dissabte 13 d’abril tenim una cita amb la Festa de la primavera que les entitats andreuenques han organitzat al parc d’Antonio Santiburcio. A partir de les 10.30 h, i fins a les 14 h, hi haurà actuacions, activitats, tasts gastronòmics i una xocolatada per a totes les persones assistents.

Al llarg de la celebració es podrà gaudir d’una master class de zumba, de diverses modalitats de ball en línia, de balls populars del Perú i d’actuacions de dansa. També hi haurà una actuació de sevillanes. A nivell d’activitats, les entitats organitzadores proposen una cercavila amb el grup de Dulzaina Sierte de l’Hogar centro Castellano y Leonés de Catalunya, un taller i volada d’estels i jocs gegants. Es podran tastar alguns pinxos, que s’oferiran amb beguda.

Cada any, les entitats veïnals de Sant Andreu i de Sant Andreu Nord treballen per poder celebrar l’arribada de la primavera amb tot el barri. Podeu consultar tota la programació enllestida per a l’ocasió en l’arxiu adjunt.