Seguretat i Prevenció | Ajuntament de Barcelona

Una nova visió i un nou model de seguretat

Basat en la proximitat, la transparència i l'acció al territori comptant amb la participació de la ciutadania

Notícies

25/10/2016 - 08:00

La Guàrdia Urbana precinta l’activitat d’una associació cannàbica sense llicència municipal

Seguretat. S’ha detingut una persona per un presumpte delicte contra la salut pública i s’han intervingut més de 20 quilograms de marihuana.

24/10/2016 - 18:00

La Guàrdia Urbana de Barcelona intervé més de 2.500 quilograms d’aliments en mal estat en establiments alimentaris de la ciutat

Salut. La guàrdia urbana en col·laboració amb tècnics de l’Agència de Salut Pública de Barcelona han dut a terme una campanya a tota la ciutat per tal de garantir les condicions higiènic-sanitàries dels establiments que treballen amb...

24/10/2016 - 08:02

Tot a punt per a la XVIII Cursa de Bombers

Esports. La Cursa de Bombers de Barcelona comença el compte enrere. Falten pocs dies perquè se celebri, el 30 d’octubre de 2016, la divuitena edició d’una de les curses més emblemàtiques de la capital catalana.

Llegir més

Competències

L’Àrea de Seguretat i Prevenció depèn directament de l’Alcaldia i té com a responsable polític el Comissionat de Seguretat. Lidera les polítiques públiques de seguretat i prevenció, així com la direcció de la Guàrdia Urbana i el Cos de Bombers. Barcelona vol ser un exemple de convivència tranquil·la i segura.

Telèfons d’utilitat

  • Informació Municipal
  • Emergències
  • Bombers
  • Guàrdia Urbana