Seguretat i Prevenció | Ajuntament de Barcelona

Una nova visió i un nou model de seguretat

Basat en la proximitat, la transparència i l'acció al territori comptant amb la participació de la ciutadania

Notícies

21/11/2017 - 15:05

Conclou la formació dels Equips de Policia de Barri de Sant Martí i Sant Andreu

Seguretat. Els Equips de la Policia de Barri seran els interlocutors amb el teixit associatiu i veïnal per a les qüestions de seguretat i convivència.

21/11/2017 - 15:00

Barcelona serà la primera ciutat de l’Estat a utilitzar les etiquetes ambientals per reduir la contaminació

Seguretat. L’Ajuntament de Barcelona té a punt el dispositiu municipal i ultima la instal·lació de la senyalització informativa per l’inici de l’aplicació del protocol a partir del proper 1 de desembre.

17/11/2017 - 11:00

L’Ajuntament duu a terme una campanya per a la tinença responsable d’animals de companyia i de promoció del control del comerç de venda d’animals

Seguretat. Agents de la Guàrdia Urbana i tècnics del Departament de Protecció dels Animals també fan comprovacions en els comerços de venda d’animals per assegurar les condicions d’estança i cura d’animals.

Llegir més

Competències

L’Àrea de Seguretat i Prevenció depèn directament de l’Alcaldia i té com a responsable polític el Comissionat de Seguretat. Lidera les polítiques públiques de seguretat i prevenció, així com la direcció de la Guàrdia Urbana i el Cos de Bombers. Barcelona vol ser un exemple de convivència tranquil·la i segura.

Telèfons d’utilitat

  • Informació Municipal
  • Emergències
  • Bombers
  • Guàrdia Urbana