Seguretat i Prevenció | Ajuntament de Barcelona

Una nova visió i un nou model de seguretat

Basat en la proximitat, la transparència i l'acció al territori comptant amb la participació de la ciutadania

Notícies

18/07/2017 - 12:56

Ada Colau presideix l’acte de benvinguda dels 49 nous agents de la Guàrdia Urbana procedents de la convocatòria de mobilitat interadministrativa

Seguretat. L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha presidit l’acte de benvinguda als 49 nous agents de la Guàrdia Urbana que provenen de la convocatòria de mobilitat interadministrativa.

13/07/2017 - 15:04

La Guàrdia Urbana renova la flota d’escúters dels districtes de Gràcia i Sant Martí per un model elèctric

Seguretat. Aquest matí el comissionat de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Amadeu Recasens, ha presentat les 30 noves escúters elèctriques destinades al servei de la Guàrdia Urbana i que ampliaran la flota de vehicles elèctrics...

05/07/2017 - 13:40

Mor un motorista en un accident de trànsit al districte de les Corts

Seguretat. L’accident ha tingut lloc a les 1:30 de la matinada a la cruïlla de l’Avinguda Diagonal amb el carrer Numància. La Guàrdia Urbana ha detingut el conductor de la furgoneta acusat d’homicidi per imprudència greu.

Llegir més

Competències

L’Àrea de Seguretat i Prevenció depèn directament de l’Alcaldia i té com a responsable polític el Comissionat de Seguretat. Lidera les polítiques públiques de seguretat i prevenció, així com la direcció de la Guàrdia Urbana i el Cos de Bombers. Barcelona vol ser un exemple de convivència tranquil·la i segura.

Telèfons d’utilitat

  • Informació Municipal
  • Emergències
  • Bombers
  • Guàrdia Urbana