Seguretat i Prevenció | Ajuntament de Barcelona

Una nova visió i un nou model de seguretat

Basat en la proximitat, la transparència i l'acció al territori comptant amb la participació de la ciutadania

Notícies

24/10/2016 - 18:00

La Guàrdia Urbana de Barcelona intervé més de 2.500 quilograms d’aliments en mal estat en establiments alimentaris de la ciutat

Salut. La guàrdia urbana en col·laboració amb tècnics de l’Agència de Salut Pública de Barcelona han dut a terme una campanya a tota la ciutat per tal de garantir les condicions higiènic-sanitàries dels establiments que treballen amb...

24/10/2016 - 08:02

Tot a punt per a la XVIII Cursa de Bombers

Esports. La Cursa de Bombers de Barcelona comença el compte enrere. Falten pocs dies perquè se celebri, el 30 d’octubre de 2016, la divuitena edició d’una de les curses més emblemàtiques de la capital catalana.

Nova oficina Urbana Mossos a la Barceloneta

20/10/2016 - 19:04

Més de mil dues-centes denúncies gestionades per l'oficina conjunta de la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra

Guàrdia Urbana. Durant l’estiu l’oficina ha estat oberta de manera permanent amb l’objectiu d’atendre peticions, informar i assessorar.

Llegir més

Competències

L’Àrea de Seguretat i Prevenció depèn directament de l’Alcaldia i té com a responsable polític el Comissionat de Seguretat. Lidera les polítiques públiques de seguretat i prevenció, així com la direcció de la Guàrdia Urbana i el Cos de Bombers. Barcelona vol ser un exemple de convivència tranquil·la i segura.

Telèfons d’utilitat

  • Informació Municipal
  • Emergències
  • Bombers
  • Guàrdia Urbana