MDM-logo.png
el
al cove
peix.png

Aula de Tast

 

 

 

 

 

aula de tast

#mercatdemercats

 

TASTOS GUIATS DE VINS, CAVES I PRODUCTES

 AGROALIMENTARIS DE LA MÀ D’ESPECIALISTES

 

_____________________________________________________

 

Seguiu tota la informació de la fira, les activitats, els participants i les intervencions dels comerciants al blog de Mercats de Barcelona ajuntament.barcelona.cat/somdemercat

 

_____________________________________________________ 

 

 

 

Divendres, 21 d’octubre

 

17.30 - 18.10 h

La recuperació de la corbella i la nova cultura de l'oli. Història, territori, paisatge, qualitat i ecologia

Joan Fernàndez, Responsable d'oleoturisme, comunicació i vendes d'oli Migjorn (Diputació de Barcelona)

 

18.30 - 19.10 h

Viatge gastronòmic a les terres de l'oli i el vi

Ariadna Boixader - d'Olea Soul Food Travel (Agència Catalana de Turisme)

 

19.30 - 20.10 h

Els vins negres Penedès, joies desconegudes

Xavier Barba - DO Penedès

 

Tornar al principi

 

 

Dissabte, 22 d’octubre

 

11.30 - 12.10 h

Curs d'iniciació al tast de cafè

Javier Batalla - Membre del Fòrum Cultural del Cafè Grup Cafés Batalla
 

 

12.30 - 13.10 h

Cata de Vermut Cinzano

Brand Ambassador Cinzano

 

13.30 - 14.30 h

Hem begut oli!

Martí Terés Oleum Flumen

Anna Maria Garcia Weberman (paradista Mercat de Santa Caterina)

Pere Carrió, El GatBlau restaurant

 

16.30 - 17.10 h

La Baula, el pa de Barcelona

Daniel Jordà - La Baula

 

17.30 - 18.10 h

Els secrets de la cervesa amb tast

Carlos Cervantes - Expert cerveser Estrella Damm

 

18.30 - 19.10 h

Sabors de la vinya de Gaillac (sud-est de França) amb la bodega Gayard

Magali Gayard - SO Toulouse Oficina de Turisme

 

19.30 - 20.10 h

Les harmonies del cava i la xocolata

L'Institut del Cava i la Confraria del Cava

 

 

Tornar al principi

 

 

 

 

 

 

 

Diumenge, 23 d’octubre

 

11.30-12.10 h 

Tast de Vermut Cinzano

Brand Ambassador Cinzano

 

12.30-13.10 h

Un viatge pels vinc blancs de Catalunya. Vols jugar a qui l'encerta l'endevina?

Manuel Colmenero - Ociovital (Agència Catalana de Turisme)

 

13.30-14.10 h

La croqueta definitiva
Eduard Villà Olivé - O'Croquet

 

16.30 - 17.10 h

Tast varietal d'oli d'oliva verge extra Bargalló
Francesc Bargalló - Olis Bargalló

 

17.30 - 18.10 h

Aprendre a fer cuina divertida i creativa amb els pares

Olga Rovira - Sushi català

 

18.45 - 19.25 h

Taller de combinats evolucionats

Sergi Estevez - Brand Ambassador Coca-Cola

 

 

 

 *Activitats amb places limitades i subjectes a modificacions

 

Tornar al principi