You are here

Taller "Xocolating"

Per sortir sent un professional de la xocolata, s’elaboren diverses peces: una rajola, piruletes i classes de bombons diferents. Totes elles utilitzant les tècniques bàsiques de la pastisseria catalana: treball amb motlle, amb mànega pastissera, etc.

Dónde:
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
Cuándo:
De 03/02/2024 a 25/05/2024
Dirección:
Carrer del Comerç, 36
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Ciudad:
Barcelona
Tel.:
932687878
Fax:
932687879
Web:
http://museuxocolata.cat/articles.php?id=id454
E-mail reserves:
reserves@museuxocolata.cat

932687878

Horarios

11 maig i
25 maig
a les 12.00 h
.

Cal inscripció prèvia.

Durada: 1:30 hora

Preus

Entrada general: 23.5 €

Otros

Se celebra en:
Museu de la Xocolata.
Coordinado por:
Institut de Cultura de Barcelona.