IV Jornada de Patrimoni Cultural “Noves narratives per al patrimoni cultural: del 3D a les experiències immersives”.

organitzada per la Generalitat de Catalunya, Patrimoni Cultural

On: Auditori La Pedrera

Quan: 30 d'octubre de 2019

El proper dimecres 30 d’octubre de 2019 se celebrarà a l’Auditori de La Pedrera, la IV Jornada de Patrimoni Cultural, que en aquesta edició porta per títol “Noves narratives per al patrimoni cultural: del 3D a les experiències immersives”.

En aquesta jornada podrem veure de primera mà algunes de les experiències internacionals més interessants en aquest àmbit i, a més, tindrem l’oportunitat de descobrir alguns projectes capdavanters que són menys coneguts.

Mappingsescape rooms, realitat virtual, videojocs… En els últims anys les noves narratives han arribat a múltiples sectors, incloent-hi el del patrimoni, i han generat camins nous no solament des del punt de vista tecnològic, sinó també mitjançant noves maneres de comunicar l’art, la història i la ciència.

Cal destacar que en moltes d’aquestes noves experiències hi té un paper fonamental la creació de continguts 3D. La producció de models tridimensionals d’edificis patrimonials i objectes de museu és avui dia molt més fàcil i econòmica, i es fa servir tant per a la documentació o la conservació com per a activitats educatives i la divulgació al públic, la qual cosa obre la porta a la creació de narratives immersives.

Pots consultar el programa en aquest enllaç

Tipus d'event
Conferència
On
Auditori La Pedrera
Passeig de Gràcia, 92
Quan
30 d'octubre de 2019
Durada
1 dia
Preu
: 40 €
Estudiants i persones en atur : 20 €
Enllaç al web
http://patrimoni.gencat.cat/ca/jornadapatrimoni

Compartiu l'article

  • Google +

Altres events