Esteu aquí

Plenari Consell de Ciutat 08/04/2014

08 Abril | 2014

El plenari, celebrat el passat 8 d'abril, va estar presidit per Joaquim Forn, Primer tinent d'alcalde i va comptar amb la participació de la Síndica de Greuges.

•Es va aprovar la Proposta de Reglament de la Participació Ciutadana i de Reglament d'Organització i de Funcionament dels districtes.

El Consell de Ciutat va crear un grup de treball que s'ha reunit en set ocasions i ha elaborat el dictamen presentat a aprovació.
El model actual de participació estava esgotat i calia una renovació.

• La Sindica, la Sra. Assumpció Vila, va presentar el seu informe anual sobre el compliment de drets i deures de Barcelona.
Va exposar l'augment de les queixes de la ciutadania sobre Habitat Urbà, un total de 523. Les referides a Carrer i Convivència amb un total de 485 i les queixes sobre l'administració i els procediments amb un total de 491. Les que fan referència a Drets Socials van ser 179. I passa a les recomanacions per subsanar-les en cada un dels capítols d'aquest informe.

•El Sr Carles Agustí, comissionat de participació Ciutadana i Associacionisme, va presentar el projecte de Govern Obert, amb la idea d'establir una nova relació entre l'ajuntament i la ciutadania. Pretén augmentar l'accessibilitat a la informació, establir més espais de col.laboració i més interacció amb la ciutadania.

Fitxers relacionats

Enllaços relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.