Esteu aquí

Salutació de l'Alcaldessa

Em fa molt contenta poder-vos escriure unes paraules de reconeixement per a l'Associació Consell de Cent, entitat que reuneix persones que han estat càrrecs electes del nostre Ajuntament des del 1979, any de les primeres eleccions municipals després de la dictadura.

Quan parlem de ciutats i més en una capital com és Barcelona, els canvis són constants i el present intens. En aquests moments es fa més necessari que mai poder comptar amb la reflexió assossegada i pacient de l’experiència. Per aquest motiu, persones com vosaltres, que heu estat al capdavant de responsabilitats municipals en aquest mateix Ajuntament teniu un valor inestimable per a la millora de la gestió i la innovació en la nostra ciutat.

Barcelona ha estat una ciutat que ha viscut transformacions molt importants durant aquests darrers 45 anys. Actualment, sabem que tenim molts reptes per fer que aquesta ciutat continuï sent un referent al món. Sabem que no podrem fer-ho sense la ciutadania ni sense la vostra força i saviesa d’antics regidors i regidores. Gràcies per la vostra dedicació incansable al servei d’una Barcelona millor.

 

Ada Colau
Alcaldessa de Barcelona

01 Juliol | 2016

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.