Àrea infantil

Aquest és l'espai per a infants fins a catorze anys i per als adults acompanyants o interessats en el fons documental que hi trobareu.

L'àrea ofereix un servei d'informació que pretén orientar sobre l'espai, el fons i els serveis, i instruir els nens i les nenes en l'ús de les eines de cerca d'informació que hi ha a la biblioteca.

El fons de la sala infantil es divideix en dues grans àrees: els llibres de ficció (contes) i els de coneixements (matèries com la història, la llengua, les manualitats, els esports, els animals o les matemàtiques, entre altres).

Espai Bernat

En Bernat és la mascota de la sala infantil de la Biblioteca Sant Antoni - Joan Oliver. Sabeu què diuen d'ell? " El cocodril Bernat menja llibres sense plat!". I és que li agrada tant llegir que des que viu a la biblioteca no para de llegir i llegir, i com que sap que a vosaltres també us agrada molt, ha pensat que us farà recomanacions d'entre els contes, les pelis, els llibres i CD que li agradin més. Son els "Recobernats" de la biblioteca. Gaudiu-ne!

A l'espai Bernat hi trobareu unes butlletes per participar al concurs de recomanacions. A continuació podeu consultar les bases de la propera edició del Concurs Bernat: 5a edició del Concurs Bernat de gener de 2016. Afaneu-vos que el termini acaba aviat!