Taller 'Sopar amb Pellegrino Artusi: el primer llibre de receptes italià' *NOU*

Mensaje de advertencia

http://guia.bcn.cat/?c=00619%2A%3B001200%3F012150%2A&xout=1&pg=detall&id_doc=99400690924&ajax=detall&lg=es&vm=7.x-3.66

Mensaje de estado

Related: http://guia.bcn.cat/?code0=0040001006&pg=search&xout=1&ajax=search&type=AG&nr=9&lg=es&vm=7.x-3.66

Traductor de google :

La scienza in cucina e l'arte di mangiar bene és el primer receptari italià; publicat l’any 1891 i escrit per Pellegrino Artusi, que va ser un gran apassionat de la cuina i la literatura. Amb aquest llibre va tenir el mèrit de recopilar receptes de tota Itàlia, donant visibilitat a un enorme mosaic de tradicions regionals. Descobrirem les característiques d’aquest receptari que va ser un punt d’inflexió a la història de la gastronomia italiana, i prepararem un plat seguint la recepta original: Tagliatelle verds d’espinacs amb un ragú tradicional a la bolonyesa. T’esperem per preparar un plat autènticament tradicional!

(*Activitat amb suplement).

Professora: Sara Sandrino

Horarios

Centre Cívic Urgell

Dirección:
Carrer del Comte d'Urgell, 145
Districto:
Eixample
Barrio:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona