Taller "Xocolating"

Mensaje de advertencia

http://guia.bcn.cat/?c=00619%2A%3B001200%3F012150%2A&xout=1&pg=detall&id_doc=99400714882&ajax=detall&lg=es&vm=7.x-3.66

Mensaje de estado

Related: http://guia.bcn.cat/?code0=0040001006&pg=search&xout=1&ajax=search&type=AG&nr=9&lg=es&vm=7.x-3.66

Traductor de google :

Per sortir sent un professional de la xocolata, s’elaboren diverses peces: una rajola, piruletes i classes de bombons diferents. Totes elles utilitzant les tècniques bàsiques de la pastisseria catalana: treball amb motlle, amb mànega pastissera, etc.

Horarios

Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata

Dirección:
Carrer del Comerç, 36
Districto:
Ciutat Vella
Barrio:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Ciudad:
Barcelona